Reviews

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Wie is de beste makelaar?

Een van de bronnen van onze reviews is Wie is de Beste Makelaar. Dit is een keurmerk voor makelaars die een 8 of hoger scoren in klanttevredenheid. Met een gemiddeld cijfer van 9,6 voldoen onze makelaars ruimschoots aan deze norm. Ook tevreden over onze dienstverlening? Laat uw waardering achter op een van deze reviewsites!

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Kuipersstraat 55

    weet de stress weg te nemen die gepaard gaat met het verkopen van een huis

    Pelle is een hele fijne makelaar, en een mooi persoon. Zijn aanpak is persoonlijk, hij is helder over de verwachtingen, en weet de stress weg te nemen die gepaard gaat met het verkopen van een huis. Ik stond onder druk omdat mijn huis in een bepaalde periode verkocht moest worden net toen de markt aan het kantelen was. Hij heeft er voor gezorgd dat ik mijn kalmte heb kunnen bewaren, goed op de ...

    Recensie door Natalie Semaka

    Lees verder

  • Valkenburgerstraat 30e

    He's a very positive and laid back person, super available and it is a pleasure to talk to him and deal with any issue related with the process

    Having Pelle as buying agent has been a very nice experience. He's a very positive and laid back person, super available and it is a pleasure to talk to him and deal with any issue related with the process. He puts focus on client experience and that pays off. About things to gain more experience on, also considering that he hasn't been in this business for long time, I feel like he could devel...

    Recensie door Nicolo Girardi

    Lees verder

  • Max Havelaarlaan 409

    Ik ben blij dat ik een nieuw huis heb en uitstekende ondersteuning bij mijn onroerend goed.

    Ik ben blij dat ik een nieuw huis heb en uitstekende ondersteuning bij mijn onroerend goed. Hij antwoordde me zonder enige vertraging en deed zijn best om aan mijn verzoek te voldoen. het was geweldig werk.

    Recensie door Takashi

    Lees verder

  • Weerdestein 29

    Op korte termijn tegen goede prijs verhuurd

    "Op zeererren. Service dankt JanJaap. Heel goed zelfs op korte termijn is hij er in geslaagd appartement tegen goede prijs te verhuren. Tekenen zelfs op zondag."

    Recensie door Dhr. M. Roos

    Lees verder

  • Baetostraat 11 I

    Hij zette zich 100% in om mijn droomhuisje te vinden

    Ik heb een erg prettige samenwerking met Pelle gehad. Pelle is ontzettend gemotiveerd en gedreven en onderscheid zich daarmee van zijn concurrentie. Hij maakt echt tijd voor je. Hij zette zich 100% in om mijn droomhuisje te vinden en het contact ging erg snel en prettig.

    Recensie door Lidewey

    Lees verder

  • Fie Carelsenhof 22, Zaandam

    Dream house come true

    Superb service, excellent communication. Whether you are buying, selling or renting - highly recommended! Special thanks to Sabine for making our dream house come true.

    Recensie door Jevgenijs Vjalihs

    Lees verder

    Makelaar: Sabine Wendel

  • Afroditekade 28B

    Correct, enthousiast en behulpzaam

    Deze beoordeling geldt voor zowel Filipe als Ton, het was een team effort. Wat ik heel prettig vond is dat Filipe mij ten allen tijde met raad en daad terzijde heeft gestaan. Mijn situatie was niet standaard, aangezien ik in het buitenland zat en er last minute ook nog een schade ontstond aan mijn woning. Ik heb ervaren dat Filipe (Ton ook, bij de intake) de 'extra mile gingen', wat mij een hee...

    Recensie door Arnoud

    Lees verder

  • Marco Polostraat 265 H

    100% de beste makelaar van Amsterdam!

    "Rogier heeft me top geholpen en is 100% de beste makelaar van Amsterdam! Ik ben heel erg tevreden en zou hem iedereen aanbevelen. Rogier bedankt!"

    Recensie door Dhr. Cetin

    Lees verder

  • Willem de Zwijgerlaan 125-2

    Na een aantal maanden zelf zoeken met Pelle aan de slag gegaan en een hele leuke woning aangekocht!

    Na een aantal maanden zelf zoeken met Pelle aan de slag gegaan en een hele leuke woning aangekocht!

    Recensie door Kim Jantzen

    Lees verder

  • Rijnstraat 8-2

    Prettige communicatie, snel schakelen

    Heel tevreden over Filipe (en Rosanne). Gedegen onderzoek en strategie waarin we echt meegenomen worden. Prettige communicatie, snel schakelen, een fijne manier om zo je huis te kunnen (ver)kopen! Beveel ze van harte aan.

    Recensie door Lisa Dubach

    Lees verder

  • Rupelmonde 103

    Zeer deskundige man en super vriendelijk!

    Vanaf de eerste kennismaking met Jan Jaap wist ik al dat alles goed zou gaan en goed zou komen. Zeer deskundige man en super vriendelijk!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Blancefloorstraat 12 2

    Grotere kans op een maximaal bod

    Prettig contact met Rogier gehad van begin tot het einde. Het is gelopen zoals voorspeld in het eerste gesprek. Altijd goed bereikbaar. Geen max aantal bezichtigingen gepland dus grotere kans op een maximaal bod. En via Rogier goede styling hulp gekregen voor maximaal resultaat! Dat geeft een goed gevoel. Tariefstelling ook netjes!

    Recensie door Mevr. Annemiek Zwetsloot

    Lees verder

  • Slotermeerlaan 185-2

    Door Pelle had ik geen stress bij het verkopen van mijn huis!

    Pelle is een betrokken makelaar. Hij zorgt dat hij volledig geïnformeerd is over het huis dat hij verkoopt zodat hij alle vragen van potentiële kopers kan beantwoorden. Hij is professioneel in de omgang en reageert snel bij vragen. Door Pelle had ik geen stress bij het verkopen van mijn huis! Ik heb Pelle ook al als makelaar aangeraden bij vrienden!

    Recensie door Claudia

    Lees verder

  • Postjesweg 18- 2

    I struggled before with other Markelaars, but with him the process was easy and smooth.

    Pelle helped me to find a great apartment in Amsterdam - I struggled before with other Markelaars, but with him the process was easy and smooth. We had few viewings and the first bid that we did was the right one. He is very communicative, and answered lots of questions from my side, and also gave great advices during the viewings and also after my bid got accepted. I definitely recommend him.<...

    Recensie door G Ribeiro

    Lees verder

  • Hoge Kadijk 143-3

    Filipe gaat door totdat je de juiste prijs krijgt

    Bij het kiezen van een makelaar(skantoor) voor de verkoop van mijn woning stelde ik mezelf de vraag: hoe zou mijn ervaring met deze makelaar zijn als IK de potentiële koper was die op bezichtiging kwam? Filipe sprong er wat dat betreft bovenuit tijdens mijn selectie, waarbij met name zijn betrouwbaarheid en prettige omgangsvormen voor mij de redenen waren om met hem in zee te gaan. Filipe hande...

    Recensie door Dennis

    Lees verder

  • De Clercqstraat 56 -2

    Zijn commerciële gedrevenheid en enthousiasme

    Jan Jaap Ten Arve heeft ons begeleid in de verkoop van ons appartement op Oud-West, Amsterdam. Hij onderscheidt zich van een doorsnee makelaar door onder meer zijn deskundigheid, maar bovenal door zijn commerciële gedrevenheid en enthousiasme. Wij zouden hem zeker aanbevelen.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Kinkerstraat 206 C

    Zou hem zeker aanraden!

    Mijn huis met succes verkocht door Rogier van Remax. Begeleiding was van begin tot eind erg goed. Zo heeft hij kennis van de markt, heeft hij me aangeraden de inrichting wat aan te passen en heeft hij problemen snel opgelost. Hij neemt de tijd voor je en is altijd goed bereikbaar, iets wat fijn is tijdens de verkoop van je huis. Zou hem zeker aanraden!

    Recensie door Dhr. Paul Marck

    Lees verder

  • Borgerstraat 264-3

    Tot in de puntjes voorbereid

    Een hele fijne eerste kennismaking waarbij Maurits tot in de puntjes voorbereid was, rustig de tijd nam en goed meedacht. Daarna besloten het huis toch niet op de markt te brengen maar ondanks dat bleef Maurits beschikbaar voor advies. Heel veel dank voor je tijd!

    Recensie door Emilie Merkx

    Lees verder

  • Woestijnstraat 31, Purmerend

    Hij zet net dat stapje extra voor je

    Hans Koppes is een geweldige makelaar. Hij heeft de verkoop van mijn huis tot in de puntjes verzorgd. Hij is professioneel, gedreven en hij zet net dat stapje extra voor je.

    Recensie door Natascha Willemse

    Lees verder

  • De Wherelanden 218

    Thanks to Pelle's expertise and guidance, we were able to find the perfect home for our family

    We recently had the pleasure of working with Pelle to buy our dream home in Purmerend, and we couldn't be happier with the service he provided. From start to finish, Pelle was knowledgeable, professional, and incredibly patient with us as first-time homebuyers. One of the things we appreciated most about Pelle was his ability to make the process feel less daunting and more fun. He had a few jok...

    Recensie door Evgeny Mitko

    Lees verder

Naar boven