Reviews

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Wie is de beste makelaar?

Een van de bronnen van onze reviews is Wie is de Beste Makelaar. Dit is een keurmerk voor makelaars die een 8 of hoger scoren in klanttevredenheid. Met een gemiddeld cijfer van 9,6 voldoen onze makelaars ruimschoots aan deze norm. Ook tevreden over onze dienstverlening? Laat uw waardering achter op een van deze reviewsites!

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Ruimzicht 133

    Hij is enthousiast, toegankelijk, goed bereikbaar en heeft kennis van zaken

    Pelle heeft mij zeer goed geholpen met de verkoop van mijn appartement. Hij is enthousiast, toegankelijk, goed bereikbaar en heeft kennis van zaken. Hij stelde mij gerust als het moest en gaf goede aanwijzingen m.b.t. de verkoop. Ik weet niet goed of de afwezigheid van Pelle bij de bezichtigingen (hij was toen helaas ziek), nog van invloed is geweest op de biedingen. Verbeterpunten zijn het bur...

    Recensie door A Boot

    Lees verder

  • Van Heenvlietlaan 337

    Uitstekende service en eerlijk advies

    Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Uitstekende service en eerlijk advies. Altijd bereid om vragen te beantwoorden. Beveel deze makelaar ten zeerste aan. 

    Recensie door Mevr. Rosalie Kok

    Lees verder

  • Nijenburg 1, Amsterdam

    Geweldig!

    "Vanaf het begin was Jan Jaap professioneel en behulpzaam. Ik had een moeilijke schedule op het werk en hij was altijd erg flexibel. Ik werd op tijd over alles geïnformeerd, zodat ik alle afspraken kon maken. Het hele proces was nieuw voor mij - het was de eerste keer dat ik het huis verkocht en hij zou alles uitleggen en me helpen met al het papierwerk. En aangezien ik niet echt Nederlands ben...

    Lees verder

  • Raamplein 26

    Contact was erg prettig

    Maurits heeft ons goed en snel geholpen bij het vinden van ons huis, het contact was erg prettig.

    Recensie door Bart

    Lees verder

  • Admiralengracht 105 H

    Uitstekend geholpen

    Rogier RE/MAX heeft ons uitstekend geholpen in het gehele proces. We zijn erg tevreden met zijn diensten.

    Recensie door Dhr. Janson

    Lees verder

  • Renswoudestraat 22

    "Het contact liep altijd zeer goed"

    "Het contact liep altijd zeer goed. Bij eventuele afwezigheid werd ik dezelfde dag weer teruggebeld. De serviceverlening en persoonlijke begeleiding voldeed aan al mijn verwachtingen."

    Recensie door Mevr. Rosien Goedhart

    Lees verder

  • Bilderdijkkade 4 A2

    Altijd bereikbaar voor vragen of eerlijk advies

    Maurits heeft ons snel aan een huis geholpen. Tevens is hij enthousiast en altijd bereikbaar voor vragen of eerlijk advies. Wij zouden Maurits zeker aanraden.

    Recensie door Femke & Jelle

    Lees verder

  • Geen verkoop

    Pelle is erg enthousiast en was goed voorbereid voor de verkoop van ons huis

    Pelle is erg enthousiast en was goed voorbereid voor de verkoop van ons huis. Ondanks dat de verkoop uiteindelijk anders is verlopen, bedanken we Pelle graag voor zijn inzet en adviezen voor zowel aankoop als verkoop.

    Recensie door Gera

    Lees verder

  • Rustenburgerstraat 152 I

    His remarks were very helpful. His analysis of the property and good relations helped us snatch the property at the end.

    Right from the start Pelle was a great match, he understood what I was looking for and recommended areas that would suit me. His remarks were very helpful. His analysis of the property and good relations helped us snatch the property at the end. Great experience.

    Recensie door Tomáš Buša

    Lees verder

  • Weerdestein 29

    Zeer kundig en altijd beschikbaar

    "Jan Jaap is zeer kundig en altijd beschikbaar. Hij heeft de koop ook snel afgewerkt. Ik ben dus zeer tevreden!"

    Recensie door Dhr. M. Roos

    Lees verder

  • Jan de smeltstraat 42 & Goeman Borgesiusstraat 2K

    Both selling and buying

    I was both selling and buying a house with Filipe

    Recensie door Andrei

    Lees verder

  • Schalk burgerstraat 28

    Pelle is somebody you can trust

    In the crazy market that is Amsterdam, Pelle is somebody you can trust. Me and my husband have been demanding customers and Pelle has been able to support and suggest us when was wise to make a bid or not to. I definitely recommend him if you need to buy or sell your house.

    Recensie door Noemi Nicastro

    Lees verder

  • Hoge Kadijk 143-3

    Filipe gaat door totdat je de juiste prijs krijgt

    Bij het kiezen van een makelaar(skantoor) voor de verkoop van mijn woning stelde ik mezelf de vraag: hoe zou mijn ervaring met deze makelaar zijn als IK de potentiële koper was die op bezichtiging kwam? Filipe sprong er wat dat betreft bovenuit tijdens mijn selectie, waarbij met name zijn betrouwbaarheid en prettige omgangsvormen voor mij de redenen waren om met hem in zee te gaan. Filipe hande...

    Recensie door Dennis

    Lees verder

  • Grianestraat 14h

    Pelle is erg enthousiast en was goed voorbereid voor de verkoop van ons huis

    Pelle is erg enthousiast en was goed voorbereid voor de verkoop van ons huis. Ondanks dat de verkoop uiteindelijk anders is verlopen, bedanken we Pelle graag voor zijn inzet en adviezen voor zowel aankoop als verkoop.

    Recensie door Gera

    Lees verder

  • Joan Melchior Kemperstraat 46 IV

    Hij combineerde heel gedegen werk met een fijne persoonlijke en betrokken aanpak

    Pelle heeft mij waanzinnig goed geholpen bij het aankopen van mijn woning in Amsterdam! Hij combineerde heel gedegen werk met een fijne persoonlijke en betrokken aanpak. Ik zou Pelle aan iedereen aanraden die een woning wil kopen of verkopen!!

    Recensie door Nina Hertoghs

    Lees verder

  • Nieuwe Achtergracht 104c

    Uit het goede hout gesneden

    Betrouwbaar, persoonlijk en professioneel. Kortom: uit het goede hout gesneden.

    Recensie door JW Stoelhorst

    Lees verder

  • Turnhoutplantsoen 50

    Snel en voor een zeer goede prijs verkocht

    We hebben onze woning snel en voor een zeer goede prijs verkocht. Precies zoals door de makelaar voorspelt! De begeleiding was prima. Zeer tevreden!

    Recensie door Mevr. Eitjes

    Lees verder

  • Marnixstraat 73 D

    Een makelaar die meedenkt en kansen benut

    Ben jij op zoek naar een makelaar, dan ben je bij Rogier op het juiste adres. Rogier is ervaren, betrouwbaar, flexibel en fijn om mee samen te werken. Een makelaar die meedenkt en kansen benut. Verder onderscheidt hij zich onder andere door zijn flexibiliteit van andere makelaars. Zo werkt hij ook tijdens avonduren, weekenden en vergroot hij onderhandelingspositie door geen limiet te stellen vo...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Nigellestraat 133

    Hij werkt hard en doet er alles aan om te 'winnen', en dat is (heel snel) gelukt!

    Pelle is een ontzettend enthousiast, schakelt snel en geeft goed onderbouwd advies. Pelle heeft humor en is vriendelijk. Hij werkt hard en doet er alles aan om te 'winnen', en dat is (heel snel) gelukt! Binnen 2 maanden hadden wij ons droomhuis. Dankzij Pelle hebben we dit hele proces met een glimlach kunnen ervaren.

    Recensie door Aida Bilajbegovic

    Lees verder

  • Wamelplein 55

    Vriendelijk, komt oprecht en eerlijk over

    Rogier is een jonge en bevlogen makelaar. Hij is vriendelijk, komt oprecht en eerlijk over. Hij heeft zich goed ingezet om ons huis te verkopen en dat is hem ook gelukt, voor een goede prijs. Hij is bijna altijd bereikbaar en neemt zijn werk serieus. Ik zou hem zeker aanraden als makelaar.

    Recensie door Dhr. Maurits

    Lees verder

Naar boven