Reviews

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Wie is de beste makelaar?

Een van de bronnen van onze reviews is Wie is de Beste Makelaar. Dit is een keurmerk voor makelaars die een 8 of hoger scoren in klanttevredenheid. Met een gemiddeld cijfer van 9,6 voldoen onze makelaars ruimschoots aan deze norm. Ook tevreden over onze dienstverlening? Laat uw waardering achter op een van deze reviewsites!

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Marmolada 38

    Vanaf het eerste gesprek een goed gevoel

    "Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Vanaf het eerste gesprek een goed gevoel over Rogier. Een no nonsens makelaar, die eerlijk aangeeft de woning te willen verkopen en zijn best ervoor te willen doen. Het tracé is na wens verlopen en in goede orde afgerond."

    Recensie door Dhr. Ernesto

    Lees verder

  • Westlandgracht 191 3

    Hij heeft mij meegenomen in het gedachteproces omtrent prijsstelling, stond open voor mijn input, maar was ook realistisch.

    Pelle is een ontzettend competente makelaar. Hij is enthousiast, super goed bereikbaar (telefonisch/Whatsapp/mail), eerlijk en betrouwbaar. Hij heeft mij meegenomen in het gedachteproces omtrent prijsstelling, stond open voor mijn input, maar was ook realistisch. Hij heeft meegedacht met de aankleding (welke klusjes waren handig om nog te doen) en geholpen bij het aanhaken van een interieur sty...

    Recensie door Piet Smit

    Lees verder

  • Ter Boede 10-3

    Een goede makelaar is het halve werk...

    Door zijn kennis en ervaring geeft Jan Jaap een betrouwbaar en realistisch beeld van de markt. De adviezen rondom de vraagprijs en andere financiële zaken waren zeer deskundig. Hij adviseert, maar dringt zich nooit op, is open, direct en heeft een goed gevoel voor humor. Jan Jaap is een gepassioneerd makelaar en heeft absoluut geen 9-5 mentaliteit, hij doet er alles aan om het huis onder de aan...

    Recensie door Familie ter Weele

    Lees verder

  • Asingaborg 83

    Verkoopprijs lag ver boven verwachting!

    Het contact met Jan Jaap was erg goed en pragmatisch, waar nodig konden wij altijd snel schakelen. Het hele proces verliep erg spoedig en gestroomlijnd. Verkoopprijs lag uiteindelijk ver boven verwachting!

    Recensie door Dhr. Pons

    Lees verder

  • Govert Flinckstraat 372 D

    Alles is erg soepel verlopen

    Ik ben onwijs tevreden met de diensten van Rogier! Alles is erg soepel verlopen en Rogier was altijd bereikbaar voor mijn vragen of wensen. Een huis verkopen kan een stressvol proces zijn, maar door de ervaring van Rogier is de verkoop ontspannen verlopen. Ik zou Rogier zeker aanbevelen.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Compagniestraat 54

    Perfecte communicatie, ze zijn altijd bereikbaar

    Goede ervaring, Ik raad u aan om deze makelaar te gebruiken. Perfecte communicatie, ze zijn altijd bereikbaar. Super professioneel! Dank je jullie wel!

    Recensie door Dhr. Celso

    Lees verder

  • Fleerde 3

    hij is een uitzonderlijke professional die zich onderscheidt door zijn enthousiasme, responsiviteit, betrouwbaarheid, creativiteit en ongeëvenaarde marktkennis

    Pelle is niet zomaar een makelaar; hij is een uitzonderlijke professional die zich onderscheidt door zijn enthousiasme, responsiviteit, betrouwbaarheid, creativiteit en ongeëvenaarde marktkennis. Ik ben hem enorm dankbaar voor zijn begeleiding en inzet tijdens mijn zoektocht naar mijn droomhuis. Zonder enige aarzeling zou ik Pelle aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een makelaar die ech...

    Recensie door Mohammed Badran

    Lees verder

  • Tuinstraat 19A

    Geduldig en heel deskundig

    Maurits heeft mij heel goed geholpen. Hij is aardig, behulpzaam, geduldig en heel deskundig. Ik kon vol vertrouwen het hele proces aan hem overlaten en als het nodig was trad hij met mij in overleg. Erg fijn.

    Recensie door Manja Pauka

    Lees verder

  • Govert Flinckstraat 372 D

    Hij doet erg zijn best voor de klant

    Rogier was altijd goed te bereiken, hij is erg serieus en doet erg zijn best voor de klant.

    Recensie door Dhr. Kouwen

    Lees verder

  • Mercatorstraat 77-2, Amsterdam

    Kundig en flexibel

    "Jan Jaap ten Arve heeft mij uitstekend begeleid tijdens de verkoop van mijn appartement. Hij is kundig en was ook zeer flexibel met het plannen van bezichtigingen, avonden en weekenden waren geen probleem. Hij heeft het appartement tegen een mooie prijs kunnen verkopen."

    Lees verder

  • Orteliustraat 152 2

    In deze moeilijke situatie voor kopers wist Pelle de balans te vinden tussen gekheid en realiteit.

    Pelle heeft ons super geholpen als aankoopmakelaar. Ik was zelf niet in de gelegenheid de bezichtigingen te doen en Pelle heeft samen met mijn dochter dit heel goed geregeld. In deze moeilijke situatie voor kopers wist Pelle de balans te vinden tussen gekheid en realiteit. Dank, Chris

    Recensie door Christian

    Lees verder

  • Johan Hofmanstraat 315

    Prettig en eerlijk

    Rogier blijft kalm en professioneel in de hectische tijd rondom de verkoop van je huis. Het contact is prettig en eerlijk, de begeleiding duidelijk en zijn bereikbaarheid goed. Over het eindresultaat erg tevreden!

    Recensie door https://www.funda.nl/makelaars/amsterdam/62841-re-max-pro/beoordelingen/verkoop/p7/

    Lees verder

  • Eerste Van Swindenstraat 383 A

    Hij zat er boven op

    Rogier de Vries van RE/MAX heeft ons uitstekend geholpen met het zoek- en aankoopproces van ons nieuwe huis. Rogier stond 24/7 voor ons klaar, was helder in de communicatie en dacht goed met ons mee. Wanneer Rogier een huis binnen loopt, weet hij gelijk waar hij op moet letten om mogelijke technische mankementen te ontdekken. Ook heeft hij een goed beeld van de Amsterdamse woningmarkt, biedings...

    Recensie door Mevr. C van Halsema

    Lees verder

Naar boven