Reviews

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Wie is de beste makelaar?

Een van de bronnen van onze reviews is Wie is de Beste Makelaar. Dit is een keurmerk voor makelaars die een 8 of hoger scoren in klanttevredenheid. Met een gemiddeld cijfer van 9,6 voldoen onze makelaars ruimschoots aan deze norm. Ook tevreden over onze dienstverlening? Laat uw waardering achter op een van deze reviewsites!

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Schinkelkade 23 1

    Kent de Amsterdamse markt goed

    Rogier van RE/MAX is een deskundige makelaar die de Amsterdamse markt goed kent. Hij is laagdrempelig bereikbaar en adviseert goed en neutraal. Hij weet het huis mooi te presenteren.

    Recensie door Dhr. Rampaart

    Lees verder

  • Rengerskerkestraat 44

    Een nette en betrouwbare makelaar!

    Fijn voorgesprek, goed adviezen, eerlijk en betrouwbaar (zowel voor het huis als voor de makelaarskosten), prettige omgang. Een nette en betrouwbare makelaar!

    Recensie door Dhr. Vyent

    Lees verder

  • Roeselarestraat 11

    Kennis van zaken en houd je goed op de hoogte

    "Zeer prettig samengewerkt met Rogier! Heeft kennis van zaken en houd je goed op de hoogte. Prettig om mee te communiceren, reageert snel!"

    Recensie door Mevr. Chantal Leendertse

    Lees verder

  • Eerste Van Swindenstraat 383 A

    Hij zat er boven op

    Rogier de Vries van RE/MAX heeft ons uitstekend geholpen met het zoek- en aankoopproces van ons nieuwe huis. Rogier stond 24/7 voor ons klaar, was helder in de communicatie en dacht goed met ons mee. Wanneer Rogier een huis binnen loopt, weet hij gelijk waar hij op moet letten om mogelijke technische mankementen te ontdekken. Ook heeft hij een goed beeld van de Amsterdamse woningmarkt, biedings...

    Recensie door Mevr. C van Halsema

    Lees verder

  • Jan Boterenbroodstraat 11

    Uitstekende kennis van de lokale markt

    Het contact met Rogier de Vries was heel prettig en zakelijk. Door zijn uitstekende kennis van de lokale markt en zijn creatieve aanpak heb ik met hem een geweldig resultaat behaald. Dank je wel Rogier.

    Recensie door Dhr. Chaalan Charif

    Lees verder

  • Valutaboulevard 25

    Binnen 2 weken verkocht en conform onze vraagprijs

    Ons huis moest (behoorlijk) snel verkocht worden. Via een vergelijkingssite en na wat gesprekken gekozen voor ReMax Pro. In het traject heeft Rogier uitstekend geadviseerd, meegedacht en het proces begeleid. Extra belangrijk en complex doordat er gelijktijdig meerdere woningen in de straat te koop stonden. Binnen 2 weken verkocht en conform onze vraagprijs. Ook de overdracht ging soepel. Al met...

    Recensie door Dhr. Mohamed

    Lees verder

  • Marco Polostraat 265 H

    100% de beste makelaar van Amsterdam!

    "Rogier heeft me top geholpen en is 100% de beste makelaar van Amsterdam! Ik ben heel erg tevreden en zou hem iedereen aanbevelen. Rogier bedankt!"

    Recensie door Dhr. Cetin

    Lees verder

  • Hoogheemraadweg 78

    Van begin tot eind zeer goed begeleid

    "Ons woning met succes verkocht door Rogier van RE/MAX. Van begin tot eind zeer goed begeleid. Zou hem zeker aanraden!"

    Lees verder

  • Hertingenstraat 2 C

    Gelijk een goed gevoel

    Toen ik mijn appartement wilde gaan verkopen, heb ik 5 andere makelaars gesproken. Rogier was de enige waar ik gelijk een goed gevoel bij had. Hij heeft verstand van zaken, nam alle stress bij me weg, was altijd bereikbaar en we hadden gewoon leuk contact. Hij regelt alles snel en efficiënt. Mijn appartement was binnen no time verkocht en voor een prima (boven verwachting) prijs. Kortom een top...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Pieter Calandlaan 289

    Kundige, fijne en betrouwbare makelaar

    Wij zullen Rogier zeker aanbevelen. Rogier de Vries hebben wij ervaren als een kundige, fijne en betrouwbare makelaar. Altijd goed en snel bereikbaar, reageert snel en denkt goed mee in het gehele proces. Hij schept vertrouwen en heeft veel verstand van zaken. Daarnaast is Rogier ook een fijne persoonlijkheid. Zijn rust en positiviteit hebben wij als zeer prettig ervaren. Hij is oprecht geïnter...

    Recensie door Ciska de Souza

    Lees verder

  • Marnixstraat 315 D

    Jouw woning is bij hem in zeer goede handen

    Rogier heeft mij ontzettend goed geholpen bij de verkoop van mijn woning. Door zijn kennis van de markt en uitgebreide netwerk was mijn woning snel verkocht voor een fantastische prijs. Tijdens het verkoopproces was Rogier altijd bereikbaar en hulpvaardig waarmee hij mijn verwachtingen heeft overtroffen. Dit was erg prettig omdat ik nog nooit een huis had verkocht en dit toch een spannend proce...

    Recensie door Mvr. Sabine

    Lees verder

  • Marnixstraat 73 D

    Een makelaar die meedenkt en kansen benut

    Ben jij op zoek naar een makelaar, dan ben je bij Rogier op het juiste adres. Rogier is ervaren, betrouwbaar, flexibel en fijn om mee samen te werken. Een makelaar die meedenkt en kansen benut. Verder onderscheidt hij zich onder andere door zijn flexibiliteit van andere makelaars. Zo werkt hij ook tijdens avonduren, weekenden en vergroot hij onderhandelingspositie door geen limiet te stellen vo...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • James Rosskade 26 2

    Snel en goed geregeld

    Makelaar heeft alles snel en goed geregeld, heeft kundig advies en is fijn in de omgang. Elke vraag is netjes beantwoord en makelaar is behulpzaam.

    Recensie door Dhr, Remo

    Lees verder

  • Govert Flinckstraat 372 D

    Hij doet erg zijn best voor de klant

    Rogier was altijd goed te bereiken, hij is erg serieus en doet erg zijn best voor de klant.

    Recensie door Dhr. Kouwen

    Lees verder

  • Turnhoutplantsoen 50

    Snel en voor een zeer goede prijs verkocht

    We hebben onze woning snel en voor een zeer goede prijs verkocht. Precies zoals door de makelaar voorspelt! De begeleiding was prima. Zeer tevreden!

    Recensie door Mevr. Eitjes

    Lees verder

  • Molukkenstraat 411

    Betrokken, beleefd en klantvriendelijk

    De samenwerking met ReMax makelaar Rogier De Vries heb ik als zeer prettig en professioneel ervaren. Geen 9 tot 5 mentaliteit, betrokken, beleefd en klantvriendelijk. Zeker een aanrader!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Blancefloorstraat 12 2

    Grotere kans op een maximaal bod

    Prettig contact met Rogier gehad van begin tot het einde. Het is gelopen zoals voorspeld in het eerste gesprek. Altijd goed bereikbaar. Geen max aantal bezichtigingen gepland dus grotere kans op een maximaal bod. En via Rogier goede styling hulp gekregen voor maximaal resultaat! Dat geeft een goed gevoel. Tariefstelling ook netjes!

    Recensie door Mevr. Annemiek Zwetsloot

    Lees verder

  • Wamelplein 55

    Vriendelijk, komt oprecht en eerlijk over

    Rogier is een jonge en bevlogen makelaar. Hij is vriendelijk, komt oprecht en eerlijk over. Hij heeft zich goed ingezet om ons huis te verkopen en dat is hem ook gelukt, voor een goede prijs. Hij is bijna altijd bereikbaar en neemt zijn werk serieus. Ik zou hem zeker aanraden als makelaar.

    Recensie door Dhr. Maurits

    Lees verder

  • Bocholtstraat 110

    Grondig, snel en prettig

    De makelaar heeft zeer goed ingeschat dat een goede inrichting van de woning de verkoopwaarde omhoog heeft doen gaan en de snelheid van de verkoop van de woning uitermate heeft bespoedigd. Daarnaast is zijn contact en het op de hoogte houden altijd grondig, snel en prettig geweest. Adviezen omtrent de verkoopprijs heeft hij goed ingeschat.

    Recensie door Dhr. Wielandt

    Lees verder

  • Admiralengracht 105 H

    Uitstekend geholpen

    Rogier RE/MAX heeft ons uitstekend geholpen in het gehele proces. We zijn erg tevreden met zijn diensten.

    Recensie door Dhr. Janson

    Lees verder

Naar boven