Reviews

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Wie is de beste makelaar?

Een van de bronnen van onze reviews is Wie is de Beste Makelaar. Dit is een keurmerk voor makelaars die een 8 of hoger scoren in klanttevredenheid. Met een gemiddeld cijfer van 9,6 voldoen onze makelaars ruimschoots aan deze norm. Ook tevreden over onze dienstverlening? Laat uw waardering achter op een van deze reviewsites!

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Freek Oxstraat 1 3

    Alles vlekkeloos verlopen

    Rogier kent zijn vak goed en weet waar hij het over heeft. Na meerdere makelaars gesproken te hebben, had ik bij Rogier gelijk een goed gevoel. Van karakter is hij rustig en geduldig, ook luistert hij goed naar je wensen. Rogier is pro-actief, denkt met je mee en heeft ook oog voor kleine details. Tijdens het hele proces heeft hij mij op de hoogte gehouden en onderhielden we contact. Bij ontwik...

    Recensie door Dhr. Karim

    Lees verder

  • Marnixstraat 73 D

    Een makelaar die meedenkt en kansen benut

    Ben jij op zoek naar een makelaar, dan ben je bij Rogier op het juiste adres. Rogier is ervaren, betrouwbaar, flexibel en fijn om mee samen te werken. Een makelaar die meedenkt en kansen benut. Verder onderscheidt hij zich onder andere door zijn flexibiliteit van andere makelaars. Zo werkt hij ook tijdens avonduren, weekenden en vergroot hij onderhandelingspositie door geen limiet te stellen vo...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Wamelplein 55

    Vriendelijk, komt oprecht en eerlijk over

    Rogier is een jonge en bevlogen makelaar. Hij is vriendelijk, komt oprecht en eerlijk over. Hij heeft zich goed ingezet om ons huis te verkopen en dat is hem ook gelukt, voor een goede prijs. Hij is bijna altijd bereikbaar en neemt zijn werk serieus. Ik zou hem zeker aanraden als makelaar.

    Recensie door Dhr. Maurits

    Lees verder

  • Schinkelkade 23 1

    Kent de Amsterdamse markt goed

    Rogier van RE/MAX is een deskundige makelaar die de Amsterdamse markt goed kent. Hij is laagdrempelig bereikbaar en adviseert goed en neutraal. Hij weet het huis mooi te presenteren.

    Recensie door Dhr. Rampaart

    Lees verder

  • Johan Hofmanstraat 205

    Heldere informatie, handige en goede tips

    Rogier is altijd goed (telefonisch) bereikbaar, ook buiten kantooruren. Alle vragen werden netjes en professioneel beantwoord. Over iedere stap in het verkoopproces werd heldere informatie gegeven. Handige en goede tips om de woning extra aantrekkelijk te presenteren aan de kopers.

    Recensie door Dhr. Nithin

    Lees verder

  • Nieuwendammerdijk 222

    Realistisch, goed bereikbaar en open

    Rogier is een hele fijne makelaar om mee te werken. Realistisch, goed bereikbaar en open. We hebben er altijd het vertrouwen in gehad dat het een soepele verkoop zou zijn en dat is ook gebeurd. Een samenwerking met Rogier om je huis te verkopen kan ik van harte aanbevelen.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Tilanusstraat 81 III

    Woning binnen een week verkocht voor een prachtig bedrag

    Rogier is ten alle tijden bereikbaar. Fijn en deskundig advies. Komt rustig en professioneel over. Denkt praktisch en flexibel mee. Woning binnen een week verkocht voor een prachtig bedrag. Ook alles in de afhandeling ging perfect.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

Naar boven