Scroll naar inhoud
Contact

Alisa Tomasian

Makelaar voor Amsterdam Oost (Dapperbuurt)

Bel of WhatApp 0610200862 of e-mail naar alisatomasian@remax.nl

Alisa Tomasian is onze makelaar voor Amsterdam Oost, met name de Dapperbuurt. Zij woont er zelf en weet er alles over. Vooral hoe gezellig het er is. Op haar persoonlijke manier is Alisa uw gids op uw zoektocht naar een woning in Amsterdam Oost. Of wanneer u uw woning daar wilt verkopen.

Maximale persoonlijke inzet

Alisa: “Ik ondersteun iemand graag bij het verkopen van een woning in Amsterdam Oost. Ik houd van de uitdaging om er het maximale uit te halen. Er is van alles mogelijk. Vergeleken met het centrum biedt onder andere de Dapperbuurt kopers en verkopers nog veel kansen op de woningmarkt.”

Pareltjes zoeken

“Aspirant-kopers neem ik mee op hun zoektocht naar een woning in Oost. Je kunt nog echte pareltjes vinden. Sommige hebben misschien een beetje opknapwerk nodig maar er zijn er genoeg die klaar zijn om in te trekken. Voor Amsterdamse begrippen vind je voor een mooi prijsje echt iets heel leuks.”

Gewoon gezellig

“Wat de buurt zo bijzonder maakt? Het is vooral gewoon gezellig. Het leven is hier bijzonder sociaal, een praatje maken hoort erbij. Volop bars, restaurants, winkels. En dan dat prachtig heringerichte Oosterpark. Met name voor starters en jonge gezinnen is het hier ideaal beginnen. Veel scholen en kinderdagverblijven, makkelijk parkeren en - wat bijvoorbeeld heel belangrijk is in Amsterdam - je krijgt direct een parkeervergunning.”

Actieve makelaars

“Het mooie van RE/MAX is dat we alle beschikbare middelen inzetten om woningen aan de man te brengen. Al onze makelaars zijn zelfstandig. Iedereen zorgt ervoor dat ze hun klanten optimaal van dienst zijn. We kennen onze buurt op ons duimpje en we zijn allemaal flexibel. We zijn net wat actiever dan andere makelaars.”

Ook buiten kantooruren

“Een woning kopen of verkopen is niet gebonden aan vaste tijden. Daarom sta ik ook klaar buiten kantooruren. Ook ’s avonds of in de weekenden kom ik graag langs om verkoopstrategieën of aankoopwensen te bespreken.”

Bekijk hieronder het actuele woningaanbod van Alisa Tomasian.

Maak een afspraak

Wilt u uw huis in Amsterdam Oost verkopen of daar een huis kopen? Neem dan contact op met Alisa Tomasian. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden. Bel of WhatApp 0610200862 of e-mail naar alisatomasian@remax.nl

Anderen over Alisa Tomasian:

Meer beoordelingen

Naar boven