Scroll naar inhoud
Contact

Fenny van der Meijden

Makelaar voor de Stadionbuurt

Bel of WhatsApp 0623393162 of e-mail naar fennyvandermeijden@remax.nl

Fenny van der Meijden is een enthousiaste makelaar die houdt van het spel van aan- en verkoop van woningen. Met haar persoonlijke en professionele benadering loodst zij haar klanten door het complexe en dynamische proces van het kopen of verkopen van een huis in Amsterdam. Als wijkspecialist is zij actief in de Stadionbuurt.

Maximaal resultaat

Als geboren Amsterdammer, opgegroeid in Amsterdam Zuid, weet Fenny van der Meijden alles over de Amsterdamse huizenmarkt. En met haar ruime ervaring in sales in de media van woon- en lifestyle magazines, weet zij als geen ander hoe belangrijk presentatie, duidelijke communicatie en betrouwbaarheid zijn. Daarnaast komt Fenny uit een familie van aannemers en projectontwikkelaars. Vastgoed is haar dan ook met de paplepel ingegoten. De combinatie van liefde voor onroerend goed en gevoel voor woonstyling zorgt ervoor dat Fenny woningen optimaal in de schijnwerpers kan zetten.

Volop kansen

Fenny: ”In mijn dienstverlening staat het behalen van het maximale resultaat voor mijn klanten centraal. In mijn werkwijze ben ik transparant en servicegericht. Niet alleen voor de verkoop van woningen, aankoop is net zo leuk. Op dit moment is er veel concurrentie op de Amsterdamse woningmarkt. Als een huis te koop staat zijn er al snel 20 gegadigden. Toch zijn er nog volop kansen. Want het gaat niet alleen om het hoogste bod. Je kunt ook op voorwaarden zoals een snelle financiering winnen.”

Mooi moment

“Een huis kopen is een van de belangrijkste momenten in iemands leven. Ik vind het heel mooi om daar deel van uit te maken. Ik weet ook hoe het is want op mijn 21ste heb ik mijn eerste huis gekocht en ben zo verder gegaan. Elke keer is weer een bijzondere ervaring. In Amsterdam moet je ook wel de valkuilen weten. Want bepaalde zaken zoals erfpacht zijn hier lastig geregeld. Ik zoek dat soort zaken graag uit voor mijn klanten.”

Ook buiten kantooruren

“Klanten staan bij mij centraal. Dat betekent dat mijn dienstverlening niet ophoudt na 5 uur. Ook buiten kantoortijden ben ik beschikbaar en bereikbaar en pas ik me aan op de agenda van mijn klanten.”

Uw wijkmakelaar

Bekijk de wijken en aanbod in de Stadionbuurt en het hele woningaanbod van Fenny van der Meijden

Maak een afspraak

Wilt u uw huis in een van deze wijken verkopen of daar een huis kopen? Neem dan contact op met Fenny van der Meijden. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden. Bel of WhatsApp 0623393162 of e-mail naar fennyvandermeijden@remax.nl

• Kandidaat Makelaar & Taxateur o.z. 
• Ingeschreven in het KRMT register

Naar boven