Scroll naar inhoud
Contact

Joost Steinweg

Makelaar voor de Schinkelbuurt

Bel of WhatsApp 06-38759180 of e-mail naar jooststeinweg@remax.nl

Joost Steinweg is onze gespecialiseerde makelaar voor de Schinkelbuurt. De geboren Amsterdammer kent de buurt door en door. Bij Joost draait het om realistisch inzien wat de kansen van een woning zijn en daar vervolgens maximaal werk van te maken. Van droom naar werkelijkheid.

Pareltjes in de wijk

Het kantoor van RE/MAX PRO ligt midden in de Schinkelbuurt. Joost heeft er dichtbij gewoond en kent de ‘hidden gems’. Hij fietst er dagelijks doorheen op weg naar werk. Joost: “Het leukste van dit vak is om buitenkansjes voor klanten te vinden. Als je goed kijkt zijn die er nog in de Schinkelbuurt. Het gaat natuurlijk verder dan een likje verf of een muurtje doorbreken. Je moet echt door dingen heen kunnen kijken om het pareltje in de onderprijsde woning te ontdekken. Dan moet je je niet laten leiden door emotie maar realistisch inzien wat de kansen en mogelijkheden van de woning zijn. Heel mooi om op die manier mensen op weg te helpen op de woningmarkt van vandaag”

Altijd plek

“Ook bij verkoop neem ik klanten mee in een realistische kijk op de wensen. Tijdens het intake gesprek gaan we van illusie naar werkelijkheid. Zodra we de juiste verwachtingen hebben vastgelegd zet ik alle middelen in om de woning zo snel mogelijk voor de hoogste prijs te verkopen. Vóór het werk, ná het werk of in het weekend. Maakt niet uit. Ik zorg ervoor dat kandidaat-kopers altijd terecht kunnen zodat we zoveel mogelijk bezichtigingen krijgen. Want je weet maar nooit wie het hoogste bod uiteindelijk neerlegt.”

Perfecte presentatie

Door zijn studies Bouwkunde en Communicatiemanagement weet Joost als geen ander de kansen van woningen maximaal te belichten. “Bij de verkoop van een woning neem ik alles uit handen. Vooral wat betreft de presentatie. Want als een woning optimaal in de schijnwerpers staat, wordt het snel verkocht. Met de technieken en media van vandaag kun je zoveel publiek bereiken. En met de juiste styling en duidelijke communicatie kan je echt wonderen verrichten.”

Uw wijkmakelaar

Bekijk hieronder het actuele woningaanbod van Joost Steinweg.

Maak een afspraak

Wilt u uw huis in de Schinkelbuurt verkopen of daar een huis kopen? Neem dan contact op met Joost Steinweg. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden. Bel of WhatsApp 06-38759180 of e-mail naar jooststeinweg@remax.nl

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht

Anderen over Joost Steinweg:

Meer beoordelingen

Naar boven