Scroll naar inhoud
English?

Myrthe Jager

Huur- en verhuurmakelaar

Bel of WhatsApp 06-57419904 of e-mail naar myrthejager@remax.nl

Log in op Mijn Huurdossier

Myrthe Jager is onze makelaar voor huur en verhuur. Ze biedt een complete verhuurservice, gericht op totale ontzorging van verhuurders en huurders. Zij is actief in heel Amsterdam en vooral ook in de Hoofddorppleinbuurt. 

Leuke buurt 

Voor Myrthe is de Hoofddorppleinbuurt een van haar favoriete wijken. Myrthe: “Ik vind het altijd weer een voorrecht om in deze buurt te werken. Het is een ontzettend leuke buurt die met de dag populairder lijkt te worden. Door de ruimte en het groen is het voor jonge gezinnen met kinderen absoluut een aanrader.“

Woning in de verhuur

Myrthe: “We willen de beste huurders voor onze klanten selecteren. Daarvoor houden we uitgebreide screenings met BKR check en voeren we intakegesprekken met kandidaten. Zodat we zeker weten dat het klikt. Want een huis verhuur je niet zomaar. Je wilt dat het in goede handen is. Daarom zetten we de woning ook optimaal in verhuur met een mooie presentatie en inzet op alle mogelijke kanalen. Ook ons internationale netwerk helpt daarbij. RE/MAX is internationaal een sterk merk waardoor veel expats ons vanuit hun eigen land goed weten te vinden. Op afstand verzorgen wij het hele huurtraject voor ze.” 

Helpen bij huren 

Behalve verhuur is Myrthe ook actief in aanhuur van woningen. “In deze tijd is een huurmakelaar bijna onmisbaar. Wij hebben veel contacten en ingangen in de huurmarkt. Dus zodra een woning in de verhuur komt zijn wij ervan op de hoogte. Zo kunnen onze klanten snel schakelen en voorkomen dat hun ideale huurwoning aan hun neus voorbij gaat. Dat vind ik ook het mooie van dit vak: klanten verrassen met een prachtig huis.” 

Persoonlijke aanpak 

Makelaar zijn bij RE/MAX betekent hard werken met een persoonlijke aanpak. Dat geldt ook voor onze huur- en verhuurservice. “Ik ben altijd bereikbaar, ook ’s avonds en in het weekend. Want juist dan zijn mijn klanten bezig met verhuisplannen en help ik ze graag. Gedurende het hele traject sta ik ze bij, van intake tot sleuteloverdracht. Geen ruis door overdracht aan collega’s. Dan weet ik zeker dat alles goed geregeld is.”

Kennis over de wijk

Myrthe is onze wijkspecialist voor de Hoofddorppleinbuurt. Dit is de wijk waarmee zij extra affiniteit heeft en waarover zij haar kennis met klanten en onze andere makelaars deelt. Door deze wisselwerking kunnen we onderling informatie uitwisselen over alle 99 buurtcombinaties in Amsterdam. Zo houden we het aantal verhuisbewegingen bij en het actuele woningaanbod, gemiddelde huizenprijzen, gebiedsontwikkeling, relevante demografische informatie maar ook hotspots in de wijk, buurtcentra, scholen en ondernemingen die bovengemiddeld staan aangeschreven.

Bekijk hieronder het actuele woningaanbod van Myrthe Jager.

Maak een afspraak

Wilt u uw huis in Amsterdam verhuren of daar een huis huren? Neem dan contact op met Myrthe Jager. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden. Bel of WhatsApp 06-57419904 of e-mail naar myrthejager@remax.nl

Mijn woningaanbod

Naar boven