Onze voordelen

Ontdek de grote voordelen van de Makelaars van Amsterdam

De Makelaars van Amsterdam bieden u vele voordelen. In een markt waar de concurrentie enorm groot is, zijn we bij de Makelaars van Amsterdam toch in staat om ons te onderscheiden. Wij bieden een aantal unieke voordelen.

No cure, no pay

Geen onvoorziene kosten. Wanneer de (ver)koop van uw huis niet doorgaat, krijgt u ook geen rekening. Het enige waar wij een klein bedrag voor rekenen, zijn de marketingkosten en promotionele activiteiten die we inzetten. Dit nemen wij vooraf met u door, zodat u nooit voor een verrassing komt te staan.

Korte lijnen

We gaan efficiënt en snel voor u aan de slag. Doordat we korte lijnen hebben in ons wereldwijde netwerk, zijn we in staat snel te schakelen met u en andere betrokken partijen. Dit doen wij onder andere door vooruitstrevende stappen te maken op het gebied van digitalisering. Zo kunt u bij ons inloggen bij uw eigen online dossier, of afspraken maken in onze online agenda. Op deze manier zorgen wij ervoor dat alles zo snel en efficiënt mogelijk gebeurt. 

Lokale specialist

Wij zijn uw lokale specialist. Hierdoor ontvangt u antwoorden op vraagstukken als:
• Hoe zit het met ophalen van het vuilnis in dit gedeelte van de stad?
• Heb je in dit gebied een parkeervergunning nodig?
• Heb je een vergunning nodig op het moment dat je iets wil verbouwen in het huis?

Wereldwijd netwerk

Wij beschikken bij RE/MAX over een wereldwijd netwerk. Dit is enorm handig voor expats. Zoekt u een huurder voor een langere tijd? Dan gaan wij direct voor u op zoek in ons netwerk en spreken we diverse organisaties aan die werken voor expats.

Uniek woningpromotieplan

Een verscheidenheid aan promotionele middelen staan tot de beschikking van de makelaar. Hiermee zorgt uw makelaar voor optimale promotie van uw woning. Zo is de mogelijkheid er om gebruik te maken van flyers, folders, social mediacampagnes, huis-aan-huis kranten en nieuwsbrieven.

Altijd bewust van de nieuwste ontwikkelingen

De makelaars worden continu bijgeschoold op speciale conferenties en trainingen. Het is van belang dat uw makelaar precies weet wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op het gebied van de huizenmarkt. De zelfstandige Makelaars van Amsterdam ontgaan niets!

Erkenning en aansluitingen

De Makelaars van Amsterdam zijn aangesloten bij de brancheorganisatie VBO en het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). U bent in goede handen bij uw zelfstandig RE/MAX makelaar in Amsterdam.

Ervaren makelaars

U heeft altijd contact met een zelfstandig makelaar. Van het begin tot het eind is het uw makelaar die uw traject begeleidt. De begeleiding zal dus niet worden gedaan door een stagiair of een tijdelijke werkkracht.

Alles onder één dak

Alle aspecten van de huizenmarkt hebben wij in huis. In het makelaarskantoor van Amsterdam hebben wij specialisten op het gebied van aankoop, verkoop, aanhuur, verhuur, taxatie en hypotheken.

Altijd bereikbaar

Uw makelaar staat altijd voor u klaar. Doordat wij heel lokaal te werk gaan, weet u precies wie uw makelaar is en hoe u uw makelaar bereikt. Wij hebben één doel voor ogen en zijn goed bereikbaar. Het is mogelijk dat afspraken en bezichtigingen in het weekend of ‘s avonds plaatsvinden. Wij begrijpen ook goed dat u graag in uw eigen tijd op zoek gaat naar eventuele woningen, en dat dit vaak ‘s avonds of in het weekend zal zijn. Dat een kantoor op deze momenten vaak dicht is, zou het maken van een afspraak niet moeten hinderen. Dit zou immers ook niet meer van deze tijd zijn. Om deze reden maken wij sinds kort gebruik van een digitale agenda. Hierin kunt u zelf kijken wanneer een makelaar tijd heeft en een afspraak inplannen wanneer het u uitkomt.

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over de Makelaars van Amsterdam? Maak dan een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaardij. Bel 020-3331110 of e-mail naar amsterdam@remax.nl

Naar boven