Onze voordelen

Ontdek de grote voordelen van RE/MAX PRO Amsterdam

RE/MAX PRO Amsterdam biedt u vele voordelen. In een markt waar de concurrentie enorm groot is, zijn we bij RE/MAX PRO Amsterdam toch in staat om ons te onderscheiden. Wij bieden een aantal unieke voordelen.

No cure, no pay

Geen onvoorziene kosten. Wanneer de (ver)koop van uw huis niet doorgaat, krijgt u ook geen rekening. Het enige waar wij een klein bedrag voor rekenen, zijn de marketingkosten en promotionele activiteiten die we inzetten. Dit nemen wij vooraf met u door, zodat u nooit voor een verrassing komt te staan.

Korte lijnen

We gaan efficiënt en snel voor u aan de slag. Doordat we korte lijnen hebben in ons wereldwijde netwerk, zijn we in staat snel te schakelen met u en andere betrokken partijen.

Lokale specialist

Wij zijn uw lokale specialist. Hierdoor ontvangt u antwoorden op vraagstukken als:
• Hoe zit het met ophalen van het vuilnis in dit gedeelte van de stad?
• Heb je in dit gebied een parkeervergunning nodig?
• Heb je een vergunning nodig op het moment dat je iets wil verbouwen in het huis?

Wereldwijd netwerk

Wij beschikken bij RE/MAX over een wereldwijd netwerk. Dit is enorm handig voor expats. Zoekt u een huurder voor een langere tijd? Dan gaan wij direct voor u op zoek in ons netwerk en spreken we diverse organisaties aan die werken voor expats.

Marketingplan

Een verscheidenheid aan promotionele middelen staan tot de beschikking van de makelaar. Hiermee zorgt uw makelaar voor optimale promotie van uw woning. Zo is de mogelijkheid er om gebruik te maken van flyers, folders, social mediacampagnes, huis-aan-huis kranten en nieuwsbrieven.

Up-to-date

De makelaars worden continu bijgeschoold op speciale conferenties en trainingen. Het is van belang dat uw makelaar precies weet wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op het gebied van de huizenmarkt. Uw zelfstandig RE/MAX makelaar ontgaat niets!

Erkenning en aansluitingen

RE/MAX PRO - Amsterdam is aangesloten bij de brancheorganisatie VBO en het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). U bent in goede handen bij uw zelfstandig RE/MAX makelaar in Amsterdam.

Ervaren makelaars

U heeft altijd contact met een zelfstandig makelaar. Van het begin tot het eind is het uw makelaar die uw traject begeleidt. De begeleiding zal niet worden gedaan door een stagiair of een uitzendkracht.

Alles onder één dak

Alle aspecten van de huizenmarkt hebben wij in huis. In het makelaarskantoor van Amsterdam hebben wij specialisten op het gebied van aankoop, verkoop, aanhuur, verhuur, taxatie en hypotheken.

Altijd bereikbaar

Uw makelaar staat altijd voor u klaar. Doordat wij heel lokaal te werk gaan, weet u precies wie uw makelaar is en hoe u uw makelaar bereikt. Wij hebben één doel voor ogen en zijn goed bereikbaar. Het is mogelijk dat afspraken en bezichtigingen in het weekend of ‘s avonds plaatsvinden.

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over RE/MAX PRO Amsterdam? Maak dan een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaardij. Bel 020-3331110 of e-mail naar amsterdam@remax.nl

Naar boven