Welkom bij RE/MAX

De grootste makelaarsorganisatie ter wereld

RE/MAX is de grootste makelaarsorganisatie ter wereld met meer dan 120.000 makelaars. De RE/MAX-formule bestaat al meer dan 45 jaar. Deze formule houdt in dat lokale makelaars, in dit geval de Makelaars van Amsterdam, zich aansluiten bij RE/MAX en hierdoor tegen voordelige tarieven optimale diensten verlenen. Voor u betekent dat een ideale combinatie van internationale expertise en lokale kennis van de woningmarkt.

Optimale promotie

U bouwt een persoonlijke relatie op met uw makelaar. Een makelaar die zich dag en nacht, doordeweeks en in het weekend, voor u inzet. Een makelaar die zich aansluit bij RE/MAX krijgt een aantal middelen tot zijn of haar beschikking, zoals:

  • Een professionele fotograaf voor promotiemateriaal op de website. Zo zijn onze fotografen in staat om onder meer de meest fraaie plattegronden, 360 graden foto’s en filmpjes te maken.
  • Veel reclame-uitingen om de panden optimaal te promoten. Met regelmaat verspreiden we folders en flyers, zodat we mensen huis-aan-huis bereiken.
  • Een aantal online communicatiemiddelen als bijvoorbeeld nieuwsbrieven en social media activiteiten. RE/MAX is constant bezig met nieuwe media en online marketing.

RE/MAX is een wereldwijd netwerk met zelfstandige makelaars. De makelaars staan altijd voor u klaar en zijn 100% gemotiveerd om u te ondersteunen en adviseren tijdens het proces van het verkopen of kopen van uw woning.

Ideaal voor expats

Door het landelijke RE/MAX netwerk hebben wij een uniek groot bereik. Daarnaast zijn wij ook een internationaal bedrijf met beschikking over een internationaal netwerk. Wij hebben hierdoor het grote voordeel dat veel expats ons bedrijf kennen en vertrouwen hebben in onze dienstverlening. Veel expats nemen vanuit het buitenland al contact met ons op, zodat wij voor hun aankomst in Amsterdam al een woning hebben gevonden. Dit geeft ons de mogelijkheid om de concurrentie een stap voor te zijn.

Onze missie

RE/MAX is een makelaarscollectief dat zich onderscheidt door krachtige marketing, permanente educatie, maximale service en persoonlijke benadering. Wij zoeken naar uitstekende ondernemers die er naar streven om de beste te zijn in hun vakgebied en gezamenlijk gaan wij voor marktleiderschap. Wij geloven in de kracht van kennis delen, samenwerken en elkaar versterken. Met onze klantgerichte en proactieve aanpak gaan wij voor een WOW-effect en de hoogste klantwaardering in de branche. Door ons wereldwijde netwerk, marktdominantie en lokale expertise realiseren wij voor u unieke voordelen. Wij bieden een inspirerende omgeving waar we samen kunnen ondernemen en onze doelen bereiken door anderen te helpen. - It's the experience!

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Maak dan een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over ons makelaarskantoor in Amsterdam. Bel 020-3331110 of e-mail naar amsterdam@remax.nl

Naar boven