Reviews

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Wie is de beste makelaar?

Een van de bronnen van onze reviews is Wie is de Beste Makelaar. Dit is een keurmerk voor makelaars die een 8 of hoger scoren in klanttevredenheid. Met een gemiddeld cijfer van 9,6 voldoen onze makelaars ruimschoots aan deze norm. Ook tevreden over onze dienstverlening? Laat uw waardering achter op een van deze reviewsites!

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Van Nijenrodeweg 222

    Hij heeft humor en denkt out of the box!

    Jan Jaap ten Arve heeft het uitstekend geregeld! Hij heeft humor en denkt out of the box! En gericht op jouw wensen en zeer professioneel. Ik beveel hem aan.

    Lees verder

  • Valkenburgerstraat 30e

    He's a very positive and laid back person, super available and it is a pleasure to talk to him and deal with any issue related with the process

    Having Pelle as buying agent has been a very nice experience. He's a very positive and laid back person, super available and it is a pleasure to talk to him and deal with any issue related with the process. He puts focus on client experience and that pays off. About things to gain more experience on, also considering that he hasn't been in this business for long time, I feel like he could devel...

    Recensie door Nicolo Girardi

    Lees verder

  • Ter Boede 10-3

    Een goede makelaar is het halve werk...

    Door zijn kennis en ervaring geeft Jan Jaap een betrouwbaar en realistisch beeld van de markt. De adviezen rondom de vraagprijs en andere financiële zaken waren zeer deskundig. Hij adviseert, maar dringt zich nooit op, is open, direct en heeft een goed gevoel voor humor. Jan Jaap is een gepassioneerd makelaar en heeft absoluut geen 9-5 mentaliteit, hij doet er alles aan om het huis onder de aan...

    Recensie door Familie ter Weele

    Lees verder

  • Leliegracht 5 2

    Prettige en deskundige makelaar

    Rogier de Vries van Remax is een prettige en deskundige makelaar die ons vooraf goede adviezen gaf en de verkoop op een doortastende manier heeft begeleid, met prettige 'prijs/kwaliteit verhouding'.

    Recensie door Dhr. Laurens

    Lees verder

  • Van Stolwijkstraat 45-4

    Haalt alles uit de kast om je optimaal van dienst te zijn

    Geweldig kantoor, dat zelfs in deze relatief makkelijke tijden voor de verkoop van woningen in Amsterdam alles uit de kast haalt om je optimaal van dienst te zijn. Andere "arrogante" makelaars kunnen er een voorbeeld aan nemen.

    Recensie door Derk van Tongeren

    Lees verder

  • Hoogheemraadweg 78

    Van begin tot eind zeer goed begeleid

    "Ons woning met succes verkocht door Rogier van RE/MAX. Van begin tot eind zeer goed begeleid. Zou hem zeker aanraden!"

    Lees verder

  • Zocherstraat 511

    Zonder zijn toewijding en marktkennis waren we nooit bij zo’n fantastische koop uitgekomen

    Ik heb samen met Pelle gewerkt. Hij was leuk in de omgang en professioneel in zijn meningen. Ook deed hij makkelijk een stap extra in een markt en bij huizen waar wij vonden dat het echt nodig was. Zonder zijn toewijding en marktkennis waren we nooit bij zo’n fantastische koop uitgekomen. Namens ons zeer veel dank!!

    Recensie door Robert Wijers

    Lees verder

  • Cornelis Trooststraat 12 2

    Pelle zorgt ervoor dat je huizendroom uitkomt. Samen met hem sta je sterk.

    Het is gelukt we hebben dankzij Pelle een waanzinnig mooi appartement kunnen kopen in Amsterdam. Wij zijn heel tevreden over Pelle. Hij gaf goed advies, duidelijke uitleg en er was altijd een fijn contact. Zelfs in het weekend als je toch nog met vragen zat. Pelle heeft onze horizon verbreed door ons ook eens te laten kijken in andere wijken van Amsterdam waar we eigenlijk geen interesse in had...

    Recensie door Fam. Otto

    Lees verder

  • Weerdestein 29

    Zeer kundig en altijd beschikbaar

    "Jan Jaap is zeer kundig en altijd beschikbaar. Hij heeft de koop ook snel afgewerkt. Ik ben dus zeer tevreden!"

    Recensie door Dhr. M. Roos

    Lees verder

  • Prins Bernhardplein 61

    Zeker aan te raden!

    Mijn appartement is verkocht door Jan-Jaap ten Arve een makelaar die via RE/MAX Pro werkt. Ik ben zeer tevreden over z'n inzet en z'n behaalde resultaten. Zeker aan te raden! Ook hadden we een van te voren afgesproken courtage, wat ik erg prettig vond. Ook verkocht Jan-Jaap het appartement van m'n schoonzus binnen een week!!

    Recensie door Mevr. Kamping

    Lees verder

  • Van Nijenrodeweg 658

    Prettig in de omgang, zit erbovenop

    Prettig in de omgang, zit erbovenop en goed advies gegeven met betrekking tot het opzetten van een inschrijving. Ik ben ontzorgd, maar tevens in het verkooptraject betrokken geweest.

    Recensie door Dhr. Elings

    Lees verder

  • Schinkelkade 23 1

    Kent de Amsterdamse markt goed

    Rogier van RE/MAX is een deskundige makelaar die de Amsterdamse markt goed kent. Hij is laagdrempelig bereikbaar en adviseert goed en neutraal. Hij weet het huis mooi te presenteren.

    Recensie door Dhr. Rampaart

    Lees verder

  • De Wherelanden 218

    Thanks to Pelle's expertise and guidance, we were able to find the perfect home for our family

    We recently had the pleasure of working with Pelle to buy our dream home in Purmerend, and we couldn't be happier with the service he provided. From start to finish, Pelle was knowledgeable, professional, and incredibly patient with us as first-time homebuyers. One of the things we appreciated most about Pelle was his ability to make the process feel less daunting and more fun. He had a few jok...

    Recensie door Evgeny Mitko

    Lees verder

  • Johan Hofmanstraat 205

    Heldere informatie, handige en goede tips

    Rogier is altijd goed (telefonisch) bereikbaar, ook buiten kantooruren. Alle vragen werden netjes en professioneel beantwoord. Over iedere stap in het verkoopproces werd heldere informatie gegeven. Handige en goede tips om de woning extra aantrekkelijk te presenteren aan de kopers.

    Recensie door Dhr. Nithin

    Lees verder

  • Compagniestraat 54

    Perfecte communicatie, ze zijn altijd bereikbaar

    Goede ervaring, Ik raad u aan om deze makelaar te gebruiken. Perfecte communicatie, ze zijn altijd bereikbaar. Super professioneel! Dank je jullie wel!

    Recensie door Dhr. Celso

    Lees verder

  • Baetostraat 11 I

    Hij zette zich 100% in om mijn droomhuisje te vinden

    Ik heb een erg prettige samenwerking met Pelle gehad. Pelle is ontzettend gemotiveerd en gedreven en onderscheid zich daarmee van zijn concurrentie. Hij maakt echt tijd voor je. Hij zette zich 100% in om mijn droomhuisje te vinden en het contact ging erg snel en prettig.

    Recensie door Lidewey

    Lees verder

  • Sam van Houtenstraat 197 H

    Actuele marktkennis gecombineerd met uitstekende communicatievaardigheden

    Door tussenkomst van Stuyvesant, Jan Jaap ten Arve is ons huis naar ruime tevredenheid verkocht! Hij heeft grote indruk gemaakt met zijn actuele marktkennis gecombineerd met uitstekende communicatievaardigheden, tel daarbij de professionele faciliterende persoonlijkheid bij op en je krijgt MEER Makelaar voor dezelfde prijs. Wij kunnen Jan Jaap ten Arve van harte aanbevelen voor uw (ver)koopopdr...

    Recensie door ted hira

    Lees verder

  • Rengerskerkestraat 8 +pp

    Echte doorzetter met een goede adviserende rol

    Contact verliep naar zeer tevredenheid. Open eerlijk communicatie. Jong Maar zeker wel ervaren makelaar. Kent de markt goed en is een echte doorzetter met een goede adviserende rol. Zeer tevreden over de makelaar Rogier de Vries en zal deze bij een ander zeker aanraden.

    Recensie door Mevr. Angelique Sadhoe

    Lees verder

  • Hoge Kadijk 143-3

    Filipe gaat door totdat je de juiste prijs krijgt

    Bij het kiezen van een makelaar(skantoor) voor de verkoop van mijn woning stelde ik mezelf de vraag: hoe zou mijn ervaring met deze makelaar zijn als IK de potentiële koper was die op bezichtiging kwam? Filipe sprong er wat dat betreft bovenuit tijdens mijn selectie, waarbij met name zijn betrouwbaarheid en prettige omgangsvormen voor mij de redenen waren om met hem in zee te gaan. Filipe hande...

    Recensie door Dennis

    Lees verder

  • Rupelmonde 27

    Uitstekend geholpen bij verkoop en aankoop

    Jan Jaap heeft ons uitstekend geholpen bij zowel de verkoop van onze oude woning als de aankoop van onze nieuwe woning. Voor de aankoop was zijn kijk op koopwoningen en hulp bij een lastige onderhandeling onontbeerlijk. Bij de verkoop heeft hij door goede marketing en communicatie met potentiële kopers een veel beter resultaat weten te halen dan wij hadden verwacht. Zijn hulp is dan ook zeer aa...

    Recensie door Dhr. Waalewijn

    Lees verder

Naar boven