Reviews

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Wie is de beste makelaar?

Een van de bronnen van onze reviews is Wie is de Beste Makelaar. Dit is een keurmerk voor makelaars die een 8 of hoger scoren in klanttevredenheid. Met een gemiddeld cijfer van 9,6 voldoen onze makelaars ruimschoots aan deze norm. Ook tevreden over onze dienstverlening? Laat uw waardering achter op een van deze reviewsites!

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Johan Hofmanstraat 315

    Prettig en eerlijk

    Rogier blijft kalm en professioneel in de hectische tijd rondom de verkoop van je huis. Het contact is prettig en eerlijk, de begeleiding duidelijk en zijn bereikbaarheid goed. Over het eindresultaat erg tevreden!

    Recensie door https://www.funda.nl/makelaars/amsterdam/62841-re-max-pro/beoordelingen/verkoop/p7/

    Lees verder

  • Nienke van Hichtumstraat 36

    Als je hem nodig hebt, is hij altijd bereikbaar

    Makelaar Rogier de Vries doet zijn werk goed, is uitermate netjes en beleefd, denkt mee met je, geeft goede tips. Als je hem nodig hebt, is hij altijd bereikbaar.

    Recensie door Dhr. Ben Bindesrisingh

    Lees verder

  • Tuinstraat 19A

    Geduldig en heel deskundig

    Maurits heeft mij heel goed geholpen. Hij is aardig, behulpzaam, geduldig en heel deskundig. Ik kon vol vertrouwen het hele proces aan hem overlaten en als het nodig was trad hij met mij in overleg. Erg fijn.

    Recensie door Manja Pauka

    Lees verder

  • Van Stolwijkstraat 45-4

    Haalt alles uit de kast om je optimaal van dienst te zijn

    Geweldig kantoor, dat zelfs in deze relatief makkelijke tijden voor de verkoop van woningen in Amsterdam alles uit de kast haalt om je optimaal van dienst te zijn. Andere "arrogante" makelaars kunnen er een voorbeeld aan nemen.

    Recensie door Derk van Tongeren

    Lees verder

  • Javastraat 23-2

    Maurits helpt je kijken naar de dingen waar je niet gelijk aan denkt

    Maurits heeft ons goed geholpen met het aanschaffen van ons eerste huis; hij kent het wereldje, is beschikbaar (ook in het weekend) & helpt je kijken naar de dingen waar je niet gelijk aan denkt als je een potentiële woning binnenstapt. Bedankt!!

    Recensie door Xander Waller

    Lees verder

  • James Rosskade 26 2

    Snel en goed geregeld

    Makelaar heeft alles snel en goed geregeld, heeft kundig advies en is fijn in de omgang. Elke vraag is netjes beantwoord en makelaar is behulpzaam.

    Recensie door Dhr, Remo

    Lees verder

  • Berkenrodelaan 9-bv

    He was beyond excellent

    Jan Ten Arve has helped us to get the house we wanted. He was beyond excellent. I truly and strongly recommend him. He was proffesional and patient in matters needed as we did not speak Dutch.

    Recensie door Mevr. Melis

    Lees verder

  • Rupelmonde 27

    Uitstekend geholpen bij verkoop en aankoop

    Jan Jaap heeft ons uitstekend geholpen bij zowel de verkoop van onze oude woning als de aankoop van onze nieuwe woning. Voor de aankoop was zijn kijk op koopwoningen en hulp bij een lastige onderhandeling onontbeerlijk. Bij de verkoop heeft hij door goede marketing en communicatie met potentiële kopers een veel beter resultaat weten te halen dan wij hadden verwacht. Zijn hulp is dan ook zeer aa...

    Recensie door Dhr. Waalewijn

    Lees verder

  • Van Bossestraat 78 2

    I feel deeply grateful for Pelle's service in selling my house and I cannot recommend him highly enough.

    I feel deeply grateful for Pelle's service in selling my house and I cannot recommend him highly enough. He is extremely dedicated to his clients, well beyond what I could ever expect. This allowed me to feel completely reassured that my house would be sold the best way possible which was a great relief after having issues some other agencies. His knowledge of the market proved to be invaluable...

    Recensie door Brian Miller

    Lees verder

  • Welnastraat 301

    Enthousiaste, joviale makelaar

    Jan Jaap is een enthousiaste, joviale makelaar die op een vrolijke maar ook attente manier contact heeft met de mensen. Hij was geïnteresseerd om dit appartement te verkopen ondanks het feit dat hij deze buurt niet zo goed kent. Dat hij daarna meteen ook weer een nieuw appartement daar verkocht heeft, spreekt boekdelen.
    We zijn zeer tevreden over de begeleiding van zowel de bezichtigingen a...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Dwergmuis 11

    Begreep volledig wat onze wensen waren

    Jan Jaap ten Arve van Re/Max vernam dat wij onze woning wilde verkopen. Hij nam (assertief) zelf contact op, schakelde enorm snel en begreep volledig wat onze wensen waren. Hij neemt initiatief in het beoogde verkooptraject, past zich aan waar nodig, is flexibel en staat altijd klaar om vragen te beantwoorden. Wat een verademing, volledig ontzorgd te worden!

    Recensie door Mevr. Snieder

    Lees verder

  • Amsterdamseweg 473

    Vlotte verkoop van het huis

    Jan Jaap heeft ons prima geadviseerd en heeft voor een vlotte verkoop van het huis gezorgd. Was ook beschikbaar voor bezichtigingen op ongewone werktijden (weekends en avonden).

    Lees verder

  • Het breed 639

    In het hele proces stonden wij bij Filipe op 1

    Filipe heeft ons begeleid met een ingewikkelde aankoop in Amsterdam. Met zijn rust, krachtige onderhandelingen en geduld is het gelukt om de aankoop door te zetten. In het hele proces stonden wij bij Filipe op 1 zodat wij voor de juiste prijs een goed appartement konden kopen.

    Recensie door Robbert

    Lees verder

  • Wamelplein 55

    Vriendelijk, komt oprecht en eerlijk over

    Rogier is een jonge en bevlogen makelaar. Hij is vriendelijk, komt oprecht en eerlijk over. Hij heeft zich goed ingezet om ons huis te verkopen en dat is hem ook gelukt, voor een goede prijs. Hij is bijna altijd bereikbaar en neemt zijn werk serieus. Ik zou hem zeker aanraden als makelaar.

    Recensie door Dhr. Maurits

    Lees verder

  • Urkerstraat 9

    We hadden ook 4 tienen kunnen geven maar dan gaat Jan Jaap naast zijn schoenen lopen :).

    We hadden ook 4 tienen kunnen geven maar dan gaat Jan Jaap naast zijn schoenen lopen :).

    Heel prettig iemand om in je huis te hebben en je sleutels aan toe te vertrouwen. Huis snel en voor een hele mooie prijs verkocht voor ons. Veel steun bij het invullen en vergaren van allerlei formulieren, snelle reactie op vragen en goede adviezen!

    Recensie door Mevr. Bosma

    Lees verder

  • Raamplein 26

    Contact was erg prettig

    Maurits heeft ons goed en snel geholpen bij het vinden van ons huis, het contact was erg prettig.

    Recensie door Bart

    Lees verder

  • Tilanusstraat 81 III

    Woning binnen een week verkocht voor een prachtig bedrag

    Rogier is ten alle tijden bereikbaar. Fijn en deskundig advies. Komt rustig en professioneel over. Denkt praktisch en flexibel mee. Woning binnen een week verkocht voor een prachtig bedrag. Ook alles in de afhandeling ging perfect.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Schalk burgerstraat 28

    Pelle is somebody you can trust

    In the crazy market that is Amsterdam, Pelle is somebody you can trust. Me and my husband have been demanding customers and Pelle has been able to support and suggest us when was wise to make a bid or not to. I definitely recommend him if you need to buy or sell your house.

    Recensie door Noemi Nicastro

    Lees verder

  • Cornelis Trooststraat 12 2

    Pelle zorgt ervoor dat je huizendroom uitkomt. Samen met hem sta je sterk.

    Het is gelukt we hebben dankzij Pelle een waanzinnig mooi appartement kunnen kopen in Amsterdam. Wij zijn heel tevreden over Pelle. Hij gaf goed advies, duidelijke uitleg en er was altijd een fijn contact. Zelfs in het weekend als je toch nog met vragen zat. Pelle heeft onze horizon verbreed door ons ook eens te laten kijken in andere wijken van Amsterdam waar we eigenlijk geen interesse in had...

    Recensie door Fam. Otto

    Lees verder

  • Slotermeerlaan 185-2

    Door Pelle had ik geen stress bij het verkopen van mijn huis!

    Pelle is een betrokken makelaar. Hij zorgt dat hij volledig geïnformeerd is over het huis dat hij verkoopt zodat hij alle vragen van potentiële kopers kan beantwoorden. Hij is professioneel in de omgang en reageert snel bij vragen. Door Pelle had ik geen stress bij het verkopen van mijn huis! Ik heb Pelle ook al als makelaar aangeraden bij vrienden!

    Recensie door Claudia

    Lees verder

Naar boven