Reviews

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Wie is de beste makelaar?

Een van de bronnen van onze reviews is Wie is de Beste Makelaar. Dit is een keurmerk voor makelaars die een 8 of hoger scoren in klanttevredenheid. Met een gemiddeld cijfer van 9,6 voldoen onze makelaars ruimschoots aan deze norm. Ook tevreden over onze dienstverlening? Laat uw waardering achter op een van deze reviewsites!

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Sam van Houtenstraat 197H

    Reageert snel, vriendelijk en erg meedenkend!

    Reageert snel, vriendelijk en erg meedenkend!

    Recensie door Johnny Cheung

    Lees verder

  • Noord-Spierdijkerweg 146, Spierdijk

    Fantastisch geholpen

    Hans Koppes heeft ons fantastisch geholpen met de aankoop van ons nieuwe en de verkoop van ons huidige huis als combinatie deal. Hans is uiterst professioneel, enthousiast en doet dat extra stapje om alles perfect voor je te regelen. Hij is makkelijk in de omgang en altijd bereikbaar. Kortom een top makelaar!

    Recensie door Mevr. Nicole Willemse

    Lees verder

    Makelaar: Hans Koppes

  • Derde Oosterparkstraat 54 +PP

    Onderhandeling zeer professioneel en goed aangepakt

    Rogier van Remax heeft mij op zeer professionele en deskundige wijze geholpen aan een nieuwe woning in Amsterdam. Het was voor mij niet meteen duidelijk wat ik precies wilde. Na een paar huizen te hebben bezocht werd dat voor mij steeds meer duidelijk, mede door de gesprekken die ik na bezichtigingen met hem had en de tips die hij gaf. Ook in de onderhandeling zeer professioneel en goed aangepa...

    Recensie door Dhr. Paul Marck

    Lees verder

  • Ter Boede 10-3

    Een goede makelaar is het halve werk...

    Door zijn kennis en ervaring geeft Jan Jaap een betrouwbaar en realistisch beeld van de markt. De adviezen rondom de vraagprijs en andere financiële zaken waren zeer deskundig. Hij adviseert, maar dringt zich nooit op, is open, direct en heeft een goed gevoel voor humor. Jan Jaap is een gepassioneerd makelaar en heeft absoluut geen 9-5 mentaliteit, hij doet er alles aan om het huis onder de aan...

    Recensie door Familie ter Weele

    Lees verder

  • Molukkenstraat 411

    Betrokken, beleefd en klantvriendelijk

    De samenwerking met ReMax makelaar Rogier De Vries heb ik als zeer prettig en professioneel ervaren. Geen 9 tot 5 mentaliteit, betrokken, beleefd en klantvriendelijk. Zeker een aanrader!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Borgerstraat 264-3

    Tot in de puntjes voorbereid

    Een hele fijne eerste kennismaking waarbij Maurits tot in de puntjes voorbereid was, rustig de tijd nam en goed meedacht. Daarna besloten het huis toch niet op de markt te brengen maar ondanks dat bleef Maurits beschikbaar voor advies. Heel veel dank voor je tijd!

    Recensie door Emilie Merkx

    Lees verder

  • Asingaborg 83

    Verkoopprijs lag ver boven verwachting!

    Het contact met Jan Jaap was erg goed en pragmatisch, waar nodig konden wij altijd snel schakelen. Het hele proces verliep erg spoedig en gestroomlijnd. Verkoopprijs lag uiteindelijk ver boven verwachting!

    Recensie door Dhr. Pons

    Lees verder

  • Sam van Houtenstraat 197 H

    Actuele marktkennis gecombineerd met uitstekende communicatievaardigheden

    Door tussenkomst van Stuyvesant, Jan Jaap ten Arve is ons huis naar ruime tevredenheid verkocht! Hij heeft grote indruk gemaakt met zijn actuele marktkennis gecombineerd met uitstekende communicatievaardigheden, tel daarbij de professionele faciliterende persoonlijkheid bij op en je krijgt MEER Makelaar voor dezelfde prijs. Wij kunnen Jan Jaap ten Arve van harte aanbevelen voor uw (ver)koopopdr...

    Recensie door ted hira

    Lees verder

  • Schalk burgerstraat 28

    Pelle is somebody you can trust

    In the crazy market that is Amsterdam, Pelle is somebody you can trust. Me and my husband have been demanding customers and Pelle has been able to support and suggest us when was wise to make a bid or not to. I definitely recommend him if you need to buy or sell your house.

    Recensie door Noemi Nicastro

    Lees verder

  • Compagniestraat 54

    Perfecte communicatie, ze zijn altijd bereikbaar

    Goede ervaring, Ik raad u aan om deze makelaar te gebruiken. Perfecte communicatie, ze zijn altijd bereikbaar. Super professioneel! Dank je jullie wel!

    Recensie door Dhr. Celso

    Lees verder

  • Bocholtstraat 110

    Grondig, snel en prettig

    De makelaar heeft zeer goed ingeschat dat een goede inrichting van de woning de verkoopwaarde omhoog heeft doen gaan en de snelheid van de verkoop van de woning uitermate heeft bespoedigd. Daarnaast is zijn contact en het op de hoogte houden altijd grondig, snel en prettig geweest. Adviezen omtrent de verkoopprijs heeft hij goed ingeschat.

    Recensie door Dhr. Wielandt

    Lees verder

  • Meander 261

    Neemt altijd tijd voor je

    Contact met de makelaar verliep heel goed. Neemt altijd tijd voor Je. Zelfs contact opgenomen met een bedrijf omdat, ik zelf er niet doorheen kwam. Ik beveel de makelaar zeker aan.

    Recensie door Christina Verbrugge

    Lees verder

  • Sinjeur Semeynsstraat 21

    Top: Deelt veel kennis

    Top: consequente opvolging na eerste contact. Deelt veel kennis. Tip: iets duidelijker stappen in stappenplan aangeven, want als leek weet je niet wat wanneer precies gaat gebeuren.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

Naar boven