Reviews

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Wie is de beste makelaar?

Een van de bronnen van onze reviews is Wie is de Beste Makelaar. Dit is een keurmerk voor makelaars die een 8 of hoger scoren in klanttevredenheid. Met een gemiddeld cijfer van 9,6 voldoen onze makelaars ruimschoots aan deze norm. Ook tevreden over onze dienstverlening? Laat uw waardering achter op een van deze reviewsites!

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Hof van Groenen 7

    Makelaar met kennis van de huizenmarkt in Buitenveldert

    Jan Jaap was een pro-actieve en enthousiaste makelaar met kennis van de huizenmarkt in Buitenveldert.

    Recensie door Dhr. Helmink)

    Lees verder

  • Max Havelaarlaan 409

    Ik ben blij dat ik een nieuw huis heb en uitstekende ondersteuning bij mijn onroerend goed.

    Ik ben blij dat ik een nieuw huis heb en uitstekende ondersteuning bij mijn onroerend goed. Hij antwoordde me zonder enige vertraging en deed zijn best om aan mijn verzoek te voldoen. het was geweldig werk.

    Recensie door Takashi

    Lees verder

  • Grote Beer 133

    Heel tevreden met deze makelaar

    Zoals u kunt zien ben ik heel tevreden geweest met deze makelaar. Opstarten was even een dingetje dat viel nl precies op de uitbraak vd corona.

    Recensie door Mevr. Laan

    Lees verder

  • Leimuiderdijk 121

    Bijzonder goed, enthousiast en deskundig

    Onze Re/Max Makelaar Jan Jaap ten Arve van kantoor Amsterdam was bijzonder goed, enthousiast en deskundig. Dat vonden ook de bezichtigers en de aankoopmakelaar van de uiteindelijke kopers. Dat vonden wij zeer goed. Daarvoor hadden we IBlue Makelaars die interesseerden zich een jaar lang totaal niet voor ons toch wel mooie huis op een excellente locatie. We kregen geen enkel advies en maar twee ...

    Recensie door Dhr. Snellenberg

    Lees verder

  • Van Nijenrodeweg 499

    Very happy and thankful for his service

    Jan Jaap was very friendly and informative. He could tell the plus and minus side of the property very quickly. He helped me choose the house as per my criteria and budget. I am very happy and thankful for his service that always came with smile :) Everything was nicely and quickly arranged and i didn't had to worry a lot !!! All in all very happy!!!

    Recensie door Mevr. Ojha

    Lees verder

  • Frederik Hendrikstraat 123 1 + AANKOOP Hofwijckstraat 22III

    What I appreciated the most is that he is very approachable, honest and open. He trully cares that his clients end up happy

    Pelle puts his clients as a priority. Even if that means more work for him he advises and does what is in the best interest of his client. I’ve both sold and bought a new apartment with him and got a great deal on both. If I will ever have to sell or buy again without any doubt I would choose his services again. What I appreciated the most is that he is very approachable, honest and open. He tr...

    Recensie door Andrea Flogelova

    Lees verder

  • Zocherstraat 511

    Zonder zijn toewijding en marktkennis waren we nooit bij zo’n fantastische koop uitgekomen

    Ik heb samen met Pelle gewerkt. Hij was leuk in de omgang en professioneel in zijn meningen. Ook deed hij makkelijk een stap extra in een markt en bij huizen waar wij vonden dat het echt nodig was. Zonder zijn toewijding en marktkennis waren we nooit bij zo’n fantastische koop uitgekomen. Namens ons zeer veel dank!!

    Recensie door Robert Wijers

    Lees verder

  • Pieter Calandlaan 289

    Kundige, fijne en betrouwbare makelaar

    Wij zullen Rogier zeker aanbevelen. Rogier de Vries hebben wij ervaren als een kundige, fijne en betrouwbare makelaar. Altijd goed en snel bereikbaar, reageert snel en denkt goed mee in het gehele proces. Hij schept vertrouwen en heeft veel verstand van zaken. Daarnaast is Rogier ook een fijne persoonlijkheid. Zijn rust en positiviteit hebben wij als zeer prettig ervaren. Hij is oprecht geïnter...

    Recensie door Ciska de Souza

    Lees verder

  • Noord-Spierdijkerweg 146, Spierdijk

    Fantastisch geholpen

    Hans Koppes heeft ons fantastisch geholpen met de aankoop van ons nieuwe en de verkoop van ons huidige huis als combinatie deal. Hans is uiterst professioneel, enthousiast en doet dat extra stapje om alles perfect voor je te regelen. Hij is makkelijk in de omgang en altijd bereikbaar. Kortom een top makelaar!

    Recensie door Mevr. Nicole Willemse

    Lees verder

    Makelaar: Hans Koppes

  • Rupelmonde 103

    Zeer deskundige man en super vriendelijk!

    Vanaf de eerste kennismaking met Jan Jaap wist ik al dat alles goed zou gaan en goed zou komen. Zeer deskundige man en super vriendelijk!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Geadviseerd bij koop

    Enorm geholpen met de koop

    Maurits was erg vriendelijk en heeft mij enorm geholpen met de koop. Hij heeft de gesprekken tussen mij en de verkopers gefaciliteerd en gezorgd dat beide partijen tevreden waren. Ik had pech met mijn aankoopmakelaar, maar ik kreeg van Maurits antwoord op mijn vragen waardoor ik me niet geheel alleen gelaten voelde. Het was een fijne samenwerking!

    Recensie door Maartje Fritsche

    Lees verder

  • Schalk burgerstraat 28

    Pelle is somebody you can trust

    In the crazy market that is Amsterdam, Pelle is somebody you can trust. Me and my husband have been demanding customers and Pelle has been able to support and suggest us when was wise to make a bid or not to. I definitely recommend him if you need to buy or sell your house.

    Recensie door Noemi Nicastro

    Lees verder

  • Poortwachter 9

    Glashelder, vrolijk en behulpzaam

    Onze ervaring met Jan-Jaap ten Arve is uitstekend, zowel als verkopend als aankopend makelaar. Het hele proces verliep glashelder, vrolijk en behulpzaam vanuit Jan-Jaaps kant. Wij raden Jan-Jaap zeer aan!

    Recensie door Mevr. Larralde Ortiz

    Lees verder

  • Admiraal de ruiterweg 128

    Ik had me geen betere aankoopmakelaar kunnen bedenken dan Pelle.

    Ik had me geen betere aankoopmakelaar kunnen bedenken dan Pelle. Het contact ging informeel en snel, hij zat strak op de bal en heeft me behoud veel meer over te bieden dan ik van plan was en wist toch het eerste huis waar we op boden binnen te slepen! Topper!

    Recensie door Rico

    Lees verder

  • Raamplein 26

    Contact was erg prettig

    Maurits heeft ons goed en snel geholpen bij het vinden van ons huis, het contact was erg prettig.

    Recensie door Bart

    Lees verder

  • Grianestraat 14h

    Pelle is erg enthousiast en was goed voorbereid voor de verkoop van ons huis

    Pelle is erg enthousiast en was goed voorbereid voor de verkoop van ons huis. Ondanks dat de verkoop uiteindelijk anders is verlopen, bedanken we Pelle graag voor zijn inzet en adviezen voor zowel aankoop als verkoop.

    Recensie door Gera

    Lees verder

  • Rengerskerkestraat 8 +pp

    Echte doorzetter met een goede adviserende rol

    Contact verliep naar zeer tevredenheid. Open eerlijk communicatie. Jong Maar zeker wel ervaren makelaar. Kent de markt goed en is een echte doorzetter met een goede adviserende rol. Zeer tevreden over de makelaar Rogier de Vries en zal deze bij een ander zeker aanraden.

    Recensie door Mevr. Angelique Sadhoe

    Lees verder

  • Verkoop Seinpostweg 4 F 24, Zandvoort

    Geheel ontzorgt, zoals het hoort

    Prettig en professionele makelaar. Directe communicatie en duidelijke offerte. De makelaar heeft ons geheel ontzorgt. Gewoon zoals het hoort.

    Recensie door Hans ter Velde

    Lees verder

  • Rustenburgerstraat 152 I

    Pelle was invaluable also in the bidding process. He evaluated the technical side, estimated the price correctly, and was a big support when a fast decision needed to be taken

    We were lucky to have Pelle to guide us through the purchasing process. Pelle went to great lengths to understand what we needed and recommended us the best options to search. As a result, we were able to find suitable apartments without wasting our time on too many viewings. Pelle was invaluable also in the bidding process. He evaluated the technical side, estimated the price correctly, and wa...

    Recensie door Eva Stejskalova

    Lees verder

  • Nieuwendammerdijk 222

    Realistisch, goed bereikbaar en open

    Rogier is een hele fijne makelaar om mee te werken. Realistisch, goed bereikbaar en open. We hebben er altijd het vertrouwen in gehad dat het een soepele verkoop zou zijn en dat is ook gebeurd. Een samenwerking met Rogier om je huis te verkopen kan ik van harte aanbevelen.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

Naar boven