Reviews

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Wie is de beste makelaar?

Een van de bronnen van onze reviews is Wie is de Beste Makelaar. Dit is een keurmerk voor makelaars die een 8 of hoger scoren in klanttevredenheid. Met een gemiddeld cijfer van 9,6 voldoen onze makelaars ruimschoots aan deze norm. Ook tevreden over onze dienstverlening? Laat uw waardering achter op een van deze reviewsites!

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Johan Hofmanstraat 205

    Heldere informatie, handige en goede tips

    Rogier is altijd goed (telefonisch) bereikbaar, ook buiten kantooruren. Alle vragen werden netjes en professioneel beantwoord. Over iedere stap in het verkoopproces werd heldere informatie gegeven. Handige en goede tips om de woning extra aantrekkelijk te presenteren aan de kopers.

    Recensie door Dhr. Nithin

    Lees verder

  • Van Bossestraat 78 2

    I feel deeply grateful for Pelle's service in selling my house and I cannot recommend him highly enough.

    I feel deeply grateful for Pelle's service in selling my house and I cannot recommend him highly enough. He is extremely dedicated to his clients, well beyond what I could ever expect. This allowed me to feel completely reassured that my house would be sold the best way possible which was a great relief after having issues some other agencies. His knowledge of the market proved to be invaluable...

    Recensie door Brian Miller

    Lees verder

  • Max Havelaarlaan 409

    Ik ben blij dat ik een nieuw huis heb en uitstekende ondersteuning bij mijn onroerend goed.

    Ik ben blij dat ik een nieuw huis heb en uitstekende ondersteuning bij mijn onroerend goed. Hij antwoordde me zonder enige vertraging en deed zijn best om aan mijn verzoek te voldoen. het was geweldig werk.

    Recensie door Takashi

    Lees verder

  • Javastraat 23-2

    Maurits helpt je kijken naar de dingen waar je niet gelijk aan denkt

    Maurits heeft ons goed geholpen met het aanschaffen van ons eerste huis; hij kent het wereldje, is beschikbaar (ook in het weekend) & helpt je kijken naar de dingen waar je niet gelijk aan denkt als je een potentiële woning binnenstapt. Bedankt!!

    Recensie door Xander Waller

    Lees verder

  • Willem de Zwijgerlaan 125-2

    Na een aantal maanden zelf zoeken met Pelle aan de slag gegaan en een hele leuke woning aangekocht!

    Na een aantal maanden zelf zoeken met Pelle aan de slag gegaan en een hele leuke woning aangekocht!

    Recensie door Kim Jantzen

    Lees verder

  • Molenbeekstraat 12 I

    Maurits heeft ons ontzettend geholpen bij het vinden van een prachtig huis in Amsterdam.

    Maurits heeft ons ontzettend geholpen bij het vinden van een prachtig huis in Amsterdam. Doordat hij veel kennis van zaken heeft en ons hielp bij het doen van de juiste biedingen, werden wij heerlijk ontzorgd. Maurits toont initiatief, is betrokken en is bereidt een extra stap te zetten; Zo kwam hij bijvoorbeeld ook toen de koop al rond was nog met handige tips. Niet twijfelen, maar Maurits bel...

    Recensie door Anouk Mossel

    Lees verder

  • Welnastraat 301

    Enthousiaste, joviale makelaar

    Jan Jaap is een enthousiaste, joviale makelaar die op een vrolijke maar ook attente manier contact heeft met de mensen. Hij was geïnteresseerd om dit appartement te verkopen ondanks het feit dat hij deze buurt niet zo goed kent. Dat hij daarna meteen ook weer een nieuw appartement daar verkocht heeft, spreekt boekdelen.
    We zijn zeer tevreden over de begeleiding van zowel de bezichtigingen a...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Waalstraat 67 3

    En dat is wat Pelle doet: jou helpen met het kopen van je droomhuis!

    Ik heb ontzettend prettig samengewerkt met Pelle als aankoopmakelaar voor mijn eerste koopwoning. Pelle is enorm klantgericht en levert altijd de beste service. Hij reageert snel, denkt graag mee en ontzorgt enorm in het proces van het kopen van een huis. Hij heeft goed door wat je wil en past daarop zijn dienstverlening aan. Hij ontzorgt in het lezen van stukken voor potentiële huizen, in het ...

    Recensie door Dania

    Lees verder

  • Bleau Erf 8-1

    I was impressed by his market knowledge

    I originally met Filipe at the viewing of another house. Although he was not representing me at that moment, his professionalism stood out to me from other makelaars and I remembered him. When I decided to sell my own house, I evaluated multiple makelaars in parallel. However, I ultimately selected Filipe to represent me on the basis of my prior experience with him and that he was the most prep...

    Recensie door Anthony

    Lees verder

  • Ter Boede 8 -1

    Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

    Jan Jaap is een zeer vriendelijke en deskundige makelaar. Die 24/7 voor je klaar staat voor vragen. Hij denkt goed mee en begeleid je van A tot Z.

    Recensie door Dhr. Jaimy Ponder

    Lees verder

  • Nigellestraat 133

    Hij werkt hard en doet er alles aan om te 'winnen', en dat is (heel snel) gelukt!

    Pelle is een ontzettend enthousiast, schakelt snel en geeft goed onderbouwd advies. Pelle heeft humor en is vriendelijk. Hij werkt hard en doet er alles aan om te 'winnen', en dat is (heel snel) gelukt! Binnen 2 maanden hadden wij ons droomhuis. Dankzij Pelle hebben we dit hele proces met een glimlach kunnen ervaren.

    Recensie door Aida Bilajbegovic

    Lees verder

  • Baetostraat 11 I

    Hij zette zich 100% in om mijn droomhuisje te vinden

    Ik heb een erg prettige samenwerking met Pelle gehad. Pelle is ontzettend gemotiveerd en gedreven en onderscheid zich daarmee van zijn concurrentie. Hij maakt echt tijd voor je. Hij zette zich 100% in om mijn droomhuisje te vinden en het contact ging erg snel en prettig.

    Recensie door Lidewey

    Lees verder

  • Frederik Hendrikstraat 123 1 + AANKOOP Hofwijckstraat 22III

    What I appreciated the most is that he is very approachable, honest and open. He trully cares that his clients end up happy

    Pelle puts his clients as a priority. Even if that means more work for him he advises and does what is in the best interest of his client. I’ve both sold and bought a new apartment with him and got a great deal on both. If I will ever have to sell or buy again without any doubt I would choose his services again. What I appreciated the most is that he is very approachable, honest and open. He tr...

    Recensie door Andrea Flogelova

    Lees verder

  • Anne Kooistra hof

    I had been trying to buy a house very actively for about 9 months, first by myself and then with another makelaar, without success. With Pelle, within one month I was successful.

    Pelle was proactive from the start, replying first to my initial requests and thereafter on the ball for all other questions. I had been trying to buy a house very actively for about 9 months, first by myself and then with another makelaar, without success. With Pelle, within one month I was successful. I believe this is because Pelle has a realistic view on what you need to do in this ridiculo...

    Recensie door Gabrielle Wolf

    Lees verder

  • Van Nijenrodeweg 658

    Prettig in de omgang, zit erbovenop

    Prettig in de omgang, zit erbovenop en goed advies gegeven met betrekking tot het opzetten van een inschrijving. Ik ben ontzorgd, maar tevens in het verkooptraject betrokken geweest.

    Recensie door Dhr. Elings

    Lees verder

  • Leliendaal 432

    Verkocht binnen 1 dag en ook nog met een heel hoog bod

    Ik ben super blij met Filipe als verkoopmakelaar van mijn huis. Hij heeft veel kennis over de markt en kan uitstekend advies geven. Daarnaast beschikt hij over goede communicatieve vaardigheden en is hij een gezellig persoon. Filipe heeft mijn huis verkocht binnen 1 dag en ook nog met een heel hoog bod ver boven de vraagprijs. Filipe is altijd bereikbaar en reageert super snel op berichten (zel...

    Recensie door Isabelle van de Ven

    Lees verder

  • Transvaalstraat 68-4

    Very professional and helpful!

    We purchased an apartment in Amsterdam with the help of Maurits and he was very professional and helpful!

    Recensie door Luna & Andre

    Lees verder

  • Govert Flinckstraat 372 D

    Alles is erg soepel verlopen

    Ik ben onwijs tevreden met de diensten van Rogier! Alles is erg soepel verlopen en Rogier was altijd bereikbaar voor mijn vragen of wensen. Een huis verkopen kan een stressvol proces zijn, maar door de ervaring van Rogier is de verkoop ontspannen verlopen. Ik zou Rogier zeker aanbevelen.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Turnhoutplantsoen 50

    Snel en voor een zeer goede prijs verkocht

    We hebben onze woning snel en voor een zeer goede prijs verkocht. Precies zoals door de makelaar voorspelt! De begeleiding was prima. Zeer tevreden!

    Recensie door Mevr. Eitjes

    Lees verder

  • Joan Melchior Kemperstraat 46 IV

    Hij combineerde heel gedegen werk met een fijne persoonlijke en betrokken aanpak

    Pelle heeft mij waanzinnig goed geholpen bij het aankopen van mijn woning in Amsterdam! Hij combineerde heel gedegen werk met een fijne persoonlijke en betrokken aanpak. Ik zou Pelle aan iedereen aanraden die een woning wil kopen of verkopen!!

    Recensie door Nina Hertoghs

    Lees verder

Naar boven