Reviews

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Wie is de beste makelaar?

Een van de bronnen van onze reviews is Wie is de Beste Makelaar. Dit is een keurmerk voor makelaars die een 8 of hoger scoren in klanttevredenheid. Met een gemiddeld cijfer van 9,6 voldoen onze makelaars ruimschoots aan deze norm. Ook tevreden over onze dienstverlening? Laat uw waardering achter op een van deze reviewsites!

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Van Nijenrodeweg 233

    Grote pluspunt is zijn flexibiliteit

    Jan Jaap ter Arve is een professionele makelaar. Heeft kennis van zaken. Grote pluspunt is zijn flexibiliteit: bezichtigingen in het weekend, bellen in de avonduren, meedenken over zaken en altijd bereid te helpen. Zeker aan te raden.

    Recensie door Mevr. Reins

    Lees verder

  • Tweede Oosterparkstraat 273

    Betrokken, transparant en eerlijk

    Rogier is betrokken, transparant en eerlijk. Een vriendelijke makelaar met verstand van zaken en professionele houding. Waar veel Amsterdamse makelaars bezichtigingsaanvragen na een ~20-tal afwijzen, organiseert hij voor elke aanvraag een bezichtiging en werkt op zaterdag indien nodig / nuttig. Ik zou hem zeker aanbevelen.

    Recensie door Mevr. Maud Best

    Lees verder

  • Wethouder Insingerstraat 23

    Professionele speler op deze overspannen huizenmarkt

    "Buitengewoon prettige samenwerking met makelaar Rogier. Professionele speler op deze overspannen huizenmarkt. Heb wel wat meer betaald dan wat gebruikelijk is, maar uiteindelijk is het elke euro dubbel en dwars waard geweest. Deze makelaar zie ik na zijn fantastische werk meer als een vriend dan als alleen maar een zakelijke relatie. En dan als kers op de taart ook nog een fles Champagne meene...

    Recensie door Frank Huisman en Nelleke Prins

    Lees verder

  • Nieuwendammerdijk 222

    Realistisch, goed bereikbaar en open

    Rogier is een hele fijne makelaar om mee te werken. Realistisch, goed bereikbaar en open. We hebben er altijd het vertrouwen in gehad dat het een soepele verkoop zou zijn en dat is ook gebeurd. Een samenwerking met Rogier om je huis te verkopen kan ik van harte aanbevelen.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Doddendaal 98

    Tot in de puntjes verzorgd

    Jan Jaap ten Arve is een prettig en aardig mens in de omgang. Hij is geïnteresseerd en weet waar hij het over heeft. Hij is realistisch en weet de verwachtingen met humor te managen. Jan Jaap heeft voor mij alles tot in de puntjes verzorgd waardoor het als vanzelf leek te gaan. Ik zou Jan Jaap daarom zeker van harte aanbevelen.

    Recensie door Mevr. Ekkelboom

    Lees verder

  • Leimuiderdijk 121

    Bijzonder goed, enthousiast en deskundig

    Onze Re/Max Makelaar Jan Jaap ten Arve van kantoor Amsterdam was bijzonder goed, enthousiast en deskundig. Dat vonden ook de bezichtigers en de aankoopmakelaar van de uiteindelijke kopers. Dat vonden wij zeer goed. Daarvoor hadden we IBlue Makelaars die interesseerden zich een jaar lang totaal niet voor ons toch wel mooie huis op een excellente locatie. We kregen geen enkel advies en maar twee ...

    Recensie door Dhr. Snellenberg

    Lees verder

  • Leliendaal 432

    Verkocht binnen 1 dag en ook nog met een heel hoog bod

    Ik ben super blij met Filipe als verkoopmakelaar van mijn huis. Hij heeft veel kennis over de markt en kan uitstekend advies geven. Daarnaast beschikt hij over goede communicatieve vaardigheden en is hij een gezellig persoon. Filipe heeft mijn huis verkocht binnen 1 dag en ook nog met een heel hoog bod ver boven de vraagprijs. Filipe is altijd bereikbaar en reageert super snel op berichten (zel...

    Recensie door Isabelle van de Ven

    Lees verder

  • Admiraal de ruiterweg 128

    Ik had me geen betere aankoopmakelaar kunnen bedenken dan Pelle.

    Ik had me geen betere aankoopmakelaar kunnen bedenken dan Pelle. Het contact ging informeel en snel, hij zat strak op de bal en heeft me behoud veel meer over te bieden dan ik van plan was en wist toch het eerste huis waar we op boden binnen te slepen! Topper!

    Recensie door Rico

    Lees verder

  • Roeselarestraat 11

    Kennis van zaken en houd je goed op de hoogte

    "Zeer prettig samengewerkt met Rogier! Heeft kennis van zaken en houd je goed op de hoogte. Prettig om mee te communiceren, reageert snel!"

    Recensie door Mevr. Chantal Leendertse

    Lees verder

  • Nigellestraat 133

    Hij werkt hard en doet er alles aan om te 'winnen', en dat is (heel snel) gelukt!

    Pelle is een ontzettend enthousiast, schakelt snel en geeft goed onderbouwd advies. Pelle heeft humor en is vriendelijk. Hij werkt hard en doet er alles aan om te 'winnen', en dat is (heel snel) gelukt! Binnen 2 maanden hadden wij ons droomhuis. Dankzij Pelle hebben we dit hele proces met een glimlach kunnen ervaren.

    Recensie door Aida Bilajbegovic

    Lees verder

  • Woestijnstraat 31, Purmerend

    Hij zet net dat stapje extra voor je

    Hans Koppes is een geweldige makelaar. Hij heeft de verkoop van mijn huis tot in de puntjes verzorgd. Hij is professioneel, gedreven en hij zet net dat stapje extra voor je.

    Recensie door Natascha Willemse

    Lees verder

  • Joan Melchior Kemperstraat 117 H

    We zouden hem absoluut aan anderen aanbevelen.

    We zijn Pelle ontzettend dankbaar voor zijn hulp bij de aankoop van ons eerste huis. Hij heeft veel kennis van de markt, heeft ons deskundig geadviseerd en ervoor gezorgd dat we binnen twee maanden een huis hebben kunnen kopen! Het contact was erg prettig, hij is erg goed bereikbaar en denkt op een fijne manier mee. We zouden hem absoluut aan anderen aanbevelen.

    Recensie door Annelieke Hulzebosch

    Lees verder

  • Marnixstraat 60L

    easy to talk to, approachable, took consideration of the limitations I discussed with him, and knew the market well

    Pelle cold-called me and we set up a meeting, I wasn't really looking to buy a house as I assumed it would be hard given my budget and the current market. In 30 minutes of meeting Pelle, we went on our first viewing. I made an offer on the house and 12 hours later I was the proud owner of my first home in Amsterdam. Pelle is easy to talk to, approachable, took consideration of the limitations I...

    Recensie door Tracy Ann

    Lees verder

  • Jan Boterenbroodstraat 11

    Uitstekende kennis van de lokale markt

    Het contact met Rogier de Vries was heel prettig en zakelijk. Door zijn uitstekende kennis van de lokale markt en zijn creatieve aanpak heb ik met hem een geweldig resultaat behaald. Dank je wel Rogier.

    Recensie door Dhr. Chaalan Charif

    Lees verder

  • Nedersticht 278 : Glitterstraat 232

    Transparant, duidelijk en snel

    In deze hectische huizenmarkt heeft Maurits mij van begin tot het eind bijgestaan, praktisch en mentaal. Eerst om mijn appartement te verkopen en erna om een nieuw appartement aan te kopen. In beide trajecten was hij transparant, duidelijk en snel in de communicatie, gaf hij mij de juiste informatie of legde hij het uit als ik het niet helemaal begreep. Kortom, Maurits is gewoon een toppe...

    Recensie door Cyrille van Hoof

    Lees verder

  • Marnixstraat 73 D

    Een makelaar die meedenkt en kansen benut

    Ben jij op zoek naar een makelaar, dan ben je bij Rogier op het juiste adres. Rogier is ervaren, betrouwbaar, flexibel en fijn om mee samen te werken. Een makelaar die meedenkt en kansen benut. Verder onderscheidt hij zich onder andere door zijn flexibiliteit van andere makelaars. Zo werkt hij ook tijdens avonduren, weekenden en vergroot hij onderhandelingspositie door geen limiet te stellen vo...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Geadviseerd bij koop

    Enorm geholpen met de koop

    Maurits was erg vriendelijk en heeft mij enorm geholpen met de koop. Hij heeft de gesprekken tussen mij en de verkopers gefaciliteerd en gezorgd dat beide partijen tevreden waren. Ik had pech met mijn aankoopmakelaar, maar ik kreeg van Maurits antwoord op mijn vragen waardoor ik me niet geheel alleen gelaten voelde. Het was een fijne samenwerking!

    Recensie door Maartje Fritsche

    Lees verder

  • Rustenburgerstraat 152 I

    His remarks were very helpful. His analysis of the property and good relations helped us snatch the property at the end.

    Right from the start Pelle was a great match, he understood what I was looking for and recommended areas that would suit me. His remarks were very helpful. His analysis of the property and good relations helped us snatch the property at the end. Great experience.

    Recensie door Tomáš Buša

    Lees verder

  • Bolestein 682

    Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

    Jan Jaap is een prima makelaar, komt zijn afspraken na en geeft goed advies. Hij heeft ook een prima styliste aangeraden voor verkoopstyling. Al met al zeer tevreden over het hele traject.

    Recensie door Daan Duintjer

    Lees verder

  • Schinkelkade 23 1

    Kent de Amsterdamse markt goed

    Rogier van RE/MAX is een deskundige makelaar die de Amsterdamse markt goed kent. Hij is laagdrempelig bereikbaar en adviseert goed en neutraal. Hij weet het huis mooi te presenteren.

    Recensie door Dhr. Rampaart

    Lees verder

Naar boven