Reviews

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Wie is de beste makelaar?

Een van de bronnen van onze reviews is Wie is de Beste Makelaar. Dit is een keurmerk voor makelaars die een 8 of hoger scoren in klanttevredenheid. Met een gemiddeld cijfer van 9,6 voldoen onze makelaars ruimschoots aan deze norm. Ook tevreden over onze dienstverlening? Laat uw waardering achter op een van deze reviewsites!

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Gijsbrecht van IJselsteinstraat 237

    Door zijn ervaring in Buitenveldert de man om te kiezen

    Jan Jaap van Re/max Pro, een betere makelaar hadden we ons niet kunnen wensen. Meedenkend, geruststellend een allround fijne vent en door zijn ervaring in Buitenveldert en omstreken de man om te kiezen. Zeer blij dat we met Jan Jaap de woelige huizenzee in zijn gegaan en er relaxed en tevreden zijn uitgekomen.

    Recensie door Mevr. Ilse

    Lees verder

  • Marmolada 38

    Vanaf het eerste gesprek een goed gevoel

    "Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Vanaf het eerste gesprek een goed gevoel over Rogier. Een no nonsens makelaar, die eerlijk aangeeft de woning te willen verkopen en zijn best ervoor te willen doen. Het tracé is na wens verlopen en in goede orde afgerond."

    Recensie door Dhr. Ernesto

    Lees verder

  • Grote Beer 133

    Heel tevreden met deze makelaar

    Zoals u kunt zien ben ik heel tevreden geweest met deze makelaar. Opstarten was even een dingetje dat viel nl precies op de uitbraak vd corona.

    Recensie door Mevr. Laan

    Lees verder

  • Weerdestein 29

    Op korte termijn tegen goede prijs verhuurd

    "Op zeererren. Service dankt JanJaap. Heel goed zelfs op korte termijn is hij er in geslaagd appartement tegen goede prijs te verhuren. Tekenen zelfs op zondag."

    Recensie door Dhr. M. Roos

    Lees verder

  • Leliegracht 5 2

    Prettige en deskundige makelaar

    Rogier de Vries van Remax is een prettige en deskundige makelaar die ons vooraf goede adviezen gaf en de verkoop op een doortastende manier heeft begeleid, met prettige 'prijs/kwaliteit verhouding'.

    Recensie door Dhr. Laurens

    Lees verder

  • Ruimzicht 133

    Hij is enthousiast, toegankelijk, goed bereikbaar en heeft kennis van zaken

    Pelle heeft mij zeer goed geholpen met de verkoop van mijn appartement. Hij is enthousiast, toegankelijk, goed bereikbaar en heeft kennis van zaken. Hij stelde mij gerust als het moest en gaf goede aanwijzingen m.b.t. de verkoop. Ik weet niet goed of de afwezigheid van Pelle bij de bezichtigingen (hij was toen helaas ziek), nog van invloed is geweest op de biedingen. Verbeterpunten zijn het bur...

    Recensie door A Boot

    Lees verder

  • Wamelplein 55

    Vriendelijk, komt oprecht en eerlijk over

    Rogier is een jonge en bevlogen makelaar. Hij is vriendelijk, komt oprecht en eerlijk over. Hij heeft zich goed ingezet om ons huis te verkopen en dat is hem ook gelukt, voor een goede prijs. Hij is bijna altijd bereikbaar en neemt zijn werk serieus. Ik zou hem zeker aanraden als makelaar.

    Recensie door Dhr. Maurits

    Lees verder

  • Rupelmonde 103

    Zeer deskundige man en super vriendelijk!

    Vanaf de eerste kennismaking met Jan Jaap wist ik al dat alles goed zou gaan en goed zou komen. Zeer deskundige man en super vriendelijk!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Doddendaal 98

    Tot in de puntjes verzorgd

    Jan Jaap ten Arve is een prettig en aardig mens in de omgang. Hij is geïnteresseerd en weet waar hij het over heeft. Hij is realistisch en weet de verwachtingen met humor te managen. Jan Jaap heeft voor mij alles tot in de puntjes verzorgd waardoor het als vanzelf leek te gaan. Ik zou Jan Jaap daarom zeker van harte aanbevelen.

    Recensie door Mevr. Ekkelboom

    Lees verder

  • Jan Evertsenstraat 617

    Klasse!

    Het contact was professioneel en ter zake doend. De adviezen die hij gaf waren allemaal in de roos. Hij dacht mee en zag niets over het hoofd. Hij stak goed tijd in de bezichtigingen en gaf tweemaal de kans het huis te bekijken. Uiteindelijk hebben we binnen twee weken een heel goede prijs gekregen terwijl de mensen toch de tijd hebben gehad om het appartement rustig en soms tweemaal te bekijke...

    Recensie door Mevr. Engeline

    Lees verder

  • Javastraat 23-2

    Maurits helpt je kijken naar de dingen waar je niet gelijk aan denkt

    Maurits heeft ons goed geholpen met het aanschaffen van ons eerste huis; hij kent het wereldje, is beschikbaar (ook in het weekend) & helpt je kijken naar de dingen waar je niet gelijk aan denkt als je een potentiële woning binnenstapt. Bedankt!!

    Recensie door Xander Waller

    Lees verder

  • Van Stolwijkstraat 45-4

    Haalt alles uit de kast om je optimaal van dienst te zijn

    Geweldig kantoor, dat zelfs in deze relatief makkelijke tijden voor de verkoop van woningen in Amsterdam alles uit de kast haalt om je optimaal van dienst te zijn. Andere "arrogante" makelaars kunnen er een voorbeeld aan nemen.

    Recensie door Derk van Tongeren

    Lees verder

  • Kinkerstraat 206 C

    Zou hem zeker aanraden!

    Mijn huis met succes verkocht door Rogier van Remax. Begeleiding was van begin tot eind erg goed. Zo heeft hij kennis van de markt, heeft hij me aangeraden de inrichting wat aan te passen en heeft hij problemen snel opgelost. Hij neemt de tijd voor je en is altijd goed bereikbaar, iets wat fijn is tijdens de verkoop van je huis. Zou hem zeker aanraden!

    Recensie door Dhr. Paul Marck

    Lees verder

  • Transvaalstraat 68-4

    Very professional and helpful!

    We purchased an apartment in Amsterdam with the help of Maurits and he was very professional and helpful!

    Recensie door Luna & Andre

    Lees verder

  • Molukkenstraat 411

    Betrokken, beleefd en klantvriendelijk

    De samenwerking met ReMax makelaar Rogier De Vries heb ik als zeer prettig en professioneel ervaren. Geen 9 tot 5 mentaliteit, betrokken, beleefd en klantvriendelijk. Zeker een aanrader!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Slotermeerlaan 185-2

    Door Pelle had ik geen stress bij het verkopen van mijn huis!

    Pelle is een betrokken makelaar. Hij zorgt dat hij volledig geïnformeerd is over het huis dat hij verkoopt zodat hij alle vragen van potentiële kopers kan beantwoorden. Hij is professioneel in de omgang en reageert snel bij vragen. Door Pelle had ik geen stress bij het verkopen van mijn huis! Ik heb Pelle ook al als makelaar aangeraden bij vrienden!

    Recensie door Claudia

    Lees verder

  • Botterweg 90

    Zeer terzake kundig

    Zeer goede service, komt afspraken stipt na. Makkelijk in de omgang! Zeer terzake kundig. Goede prijs kwaliteit verhouding.

    Recensie door Mevr. Jolanda

    Lees verder

  • Schinkelkade 23 1

    Kent de Amsterdamse markt goed

    Rogier van RE/MAX is een deskundige makelaar die de Amsterdamse markt goed kent. Hij is laagdrempelig bereikbaar en adviseert goed en neutraal. Hij weet het huis mooi te presenteren.

    Recensie door Dhr. Rampaart

    Lees verder

  • Marco Polostraat 266-1

    Snel een woning gevonden

    Heel tevreden met Maurits als aankoopmakelaar! De communicatie was goed en Maurits was betrokken. We hebben snel een woning gevonden. Aanrader!

    Recensie door Femke en Calvin

    Lees verder

  • Ter Boede 8 -1

    Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

    Jan Jaap is een zeer vriendelijke en deskundige makelaar. Die 24/7 voor je klaar staat voor vragen. Hij denkt goed mee en begeleid je van A tot Z.

    Recensie door Dhr. Jaimy Ponder

    Lees verder

Naar boven