Reviews

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Wie is de beste makelaar?

Een van de bronnen van onze reviews is Wie is de Beste Makelaar. Dit is een keurmerk voor makelaars die een 8 of hoger scoren in klanttevredenheid. Met een gemiddeld cijfer van 9,6 voldoen onze makelaars ruimschoots aan deze norm. Ook tevreden over onze dienstverlening? Laat uw waardering achter op een van deze reviewsites!

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Renswoudestraat 22

    "Het contact liep altijd zeer goed"

    "Het contact liep altijd zeer goed. Bij eventuele afwezigheid werd ik dezelfde dag weer teruggebeld. De serviceverlening en persoonlijke begeleiding voldeed aan al mijn verwachtingen."

    Recensie door Mevr. Rosien Goedhart

    Lees verder

  • Rengerskerkestraat 8 +pp

    Echte doorzetter met een goede adviserende rol

    Contact verliep naar zeer tevredenheid. Open eerlijk communicatie. Jong Maar zeker wel ervaren makelaar. Kent de markt goed en is een echte doorzetter met een goede adviserende rol. Zeer tevreden over de makelaar Rogier de Vries en zal deze bij een ander zeker aanraden.

    Recensie door Mevr. Angelique Sadhoe

    Lees verder

  • Rietveld 22

    Zeker een goeie aanrader

    Alles liep zoals het hoort. We hoefden maar te bellen en hij stond voor ons klaar. Zeker een goeie aanrader om deze makelaar in handen te nemen.

    Recensie door Mevr. Armanda

    Lees verder

  • Complimenten voor de aanpak

    Keurig en efficiënt geholpen

    Absoluut complimenten voor de wijze waarop Maurits de verhuur van ons appartement opgepakt heeft. Vanaf het eerste contact tot aan het moment van tekenen van contract met nieuwe huurders keurig en efficiënt geholpen.

    Recensie door Rob Koot

    Lees verder

  • Frederik Hendrikstraat 123 1 + AANKOOP Hofwijckstraat 22III

    What I appreciated the most is that he is very approachable, honest and open. He trully cares that his clients end up happy

    Pelle puts his clients as a priority. Even if that means more work for him he advises and does what is in the best interest of his client. I’ve both sold and bought a new apartment with him and got a great deal on both. If I will ever have to sell or buy again without any doubt I would choose his services again. What I appreciated the most is that he is very approachable, honest and open. He tr...

    Recensie door Andrea Flogelova

    Lees verder

  • Schinkelkade 23 1

    Kent de Amsterdamse markt goed

    Rogier van RE/MAX is een deskundige makelaar die de Amsterdamse markt goed kent. Hij is laagdrempelig bereikbaar en adviseert goed en neutraal. Hij weet het huis mooi te presenteren.

    Recensie door Dhr. Rampaart

    Lees verder

  • Jan de smeltstraat 42 & Goeman Borgesiusstraat 2K

    Both selling and buying

    I was both selling and buying a house with Filipe

    Recensie door Andrei

    Lees verder

  • Uiterwaardenstraat 360-1

    Beschikt over zeer goede marktkennis

    Maurits heeft enorm goed geholpen bij de verkoop van mijn woning en op een professionele wijze snel toegewerkt naar een succesvolle transactie. Hij heeft daarbij aangetoond over zeer goede marktkennis te beschikken en met zijn enthousiasme veel goede bezichtigingen gegeven.

    Recensie door Frank Jansen

    Lees verder

  • Jan Evertsenstraat 617

    Klasse!

    Het contact was professioneel en ter zake doend. De adviezen die hij gaf waren allemaal in de roos. Hij dacht mee en zag niets over het hoofd. Hij stak goed tijd in de bezichtigingen en gaf tweemaal de kans het huis te bekijken. Uiteindelijk hebben we binnen twee weken een heel goede prijs gekregen terwijl de mensen toch de tijd hebben gehad om het appartement rustig en soms tweemaal te bekijke...

    Recensie door Mevr. Engeline

    Lees verder

  • Turnhoutplantsoen 50

    Snel en voor een zeer goede prijs verkocht

    We hebben onze woning snel en voor een zeer goede prijs verkocht. Precies zoals door de makelaar voorspelt! De begeleiding was prima. Zeer tevreden!

    Recensie door Mevr. Eitjes

    Lees verder

  • Rengerskerkestraat 44

    Een nette en betrouwbare makelaar!

    Fijn voorgesprek, goed adviezen, eerlijk en betrouwbaar (zowel voor het huis als voor de makelaarskosten), prettige omgang. Een nette en betrouwbare makelaar!

    Recensie door Dhr. Vyent

    Lees verder

  • Herschelstraat 37

    Bovenal nam hij de tijd voor ons

    Het was voor ons de eerste keer dat we een huis gingen verkopen. We kregen al heel snel contact met de firma RE/MAX pro, die ons uitstekend heeft geholpen met de verkoop van het huis. Ons contact persoon was Rogier de Vries. Een uiterst vriendelijke jongeman, met veel kennis van de markt. Hij was altijd goed bereikbaar en gaf uitstekende informatie. Bovenal nam hij de tijd voor ons en heeft hij...

    Recensie door Dhr. Lex Hugen

    Lees verder

  • Bleau Erf 8-1

    I was impressed by his market knowledge

    I originally met Filipe at the viewing of another house. Although he was not representing me at that moment, his professionalism stood out to me from other makelaars and I remembered him. When I decided to sell my own house, I evaluated multiple makelaars in parallel. However, I ultimately selected Filipe to represent me on the basis of my prior experience with him and that he was the most prep...

    Recensie door Anthony

    Lees verder

  • Oudezijds Voorburgwal 102 I

    Duidelijke uitleg bij het eerste contact

    Ton is een zakelijk goed onderbouwde makelaar. Hij was adequaat en had alles goed op een rij. De duidelijke uitleg bij het eerste contact zorgde voor een goed vertrouwen.

    Recensie door Dhr. Hekkers

    Lees verder

  • Raamplein 26

    Contact was erg prettig

    Maurits heeft ons goed en snel geholpen bij het vinden van ons huis, het contact was erg prettig.

    Recensie door Bart

    Lees verder

  • Goereesepad 7

    Hij gaat letterlijk door wind en weer om je bij te staan bij bezichtigingen en stelt goede vragen.

    Pelle heeft mij uitstekend geholpen met het vinden van mijn woning. Hij dacht proactief mee en zijn enthousiasme is aanstekelijk. Hij gaat letterlijk door wind en weer om je bij te staan bij bezichtigingen en stelt goede vragen. Het is de eerste woning die ik kocht en dit vond ik best spannend. Pelle stond voor alle vragen klaar en heeft me tijdens het gehele proces veel uithanden genomen. Zond...

    Recensie door Isabelle

    Lees verder

  • Johan Hofmanstraat 315

    Prettig en eerlijk

    Rogier blijft kalm en professioneel in de hectische tijd rondom de verkoop van je huis. Het contact is prettig en eerlijk, de begeleiding duidelijk en zijn bereikbaarheid goed. Over het eindresultaat erg tevreden!

    Recensie door https://www.funda.nl/makelaars/amsterdam/62841-re-max-pro/beoordelingen/verkoop/p7/

    Lees verder

  • Postjesweg 18- 2

    I struggled before with other Markelaars, but with him the process was easy and smooth.

    Pelle helped me to find a great apartment in Amsterdam - I struggled before with other Markelaars, but with him the process was easy and smooth. We had few viewings and the first bid that we did was the right one. He is very communicative, and answered lots of questions from my side, and also gave great advices during the viewings and also after my bid got accepted. I definitely recommend him.<...

    Recensie door G Ribeiro

    Lees verder

  • Grianestraat 14h

    Pelle is erg enthousiast en was goed voorbereid voor de verkoop van ons huis

    Pelle is erg enthousiast en was goed voorbereid voor de verkoop van ons huis. Ondanks dat de verkoop uiteindelijk anders is verlopen, bedanken we Pelle graag voor zijn inzet en adviezen voor zowel aankoop als verkoop.

    Recensie door Gera

    Lees verder

  • Borgerstraat 264-3

    Tot in de puntjes voorbereid

    Een hele fijne eerste kennismaking waarbij Maurits tot in de puntjes voorbereid was, rustig de tijd nam en goed meedacht. Daarna besloten het huis toch niet op de markt te brengen maar ondanks dat bleef Maurits beschikbaar voor advies. Heel veel dank voor je tijd!

    Recensie door Emilie Merkx

    Lees verder

Naar boven