Rondje van het Huis

Bezichtig vrijblijvend woningen met onze aankoopmakelaars

Zaterdag 6 april is het VBO Open Huizen Route en NVM Open Huizen Dag! Een mooie gelegenheid om in 1 dag eerste indrukken te krijgen van verschillende woningen. Nog mooier: u kunt dan ook ontdekken wat de waarde van een aankoopmakelaar is. Meld u aan voor ons Rondje van het Huis en bezichtig vrijblijvend diverse woningen met een van onze aankoopmakelaars.

Tijdens ons Rondje van het Huis legt u een route af langs woningen naar uw keuze. U komt dan alles te weten over zaken als bouwtechnische aspecten, staat van onderhoud, de waarde van de woning en de buurt. Daarmee krijgt u een goed beeld van de woningen en kunt u besluiten of u door wilt naar de tweede ronde, de uitgebreide bezichtiging van uw droomwoning. Ook daar helpen wij u graag bij!

Meld u aan

Vul uw gegevens in, dan neemt een van onze aankoopmakelaars contact met u op om uw wensen voor ons Rondje van het Huis te bespreken.

Velden met een * zijn verplicht

Uw gegevens worden niet gedeeld met derden en uitsluitend gebruikt voor het maken van een afspraak voor ons Rondje van het Huis. 

Naar boven