Hij zette zich 100% in om mijn droomhuisje te vinden

Meer beoordelingen
Verder lezen
9,4
Makelaar Pelle Freijsen

Makelaar Pelle Freijsen

Bel of WhatsApp 06-54668100 of e-mail naar pellefreijsen@makelaarsvan.nl

Door zijn verfrissende aanpak onderscheidt Pelle zich van de standaard makelaar. Hij zet alles op alles om zijn klanten blij te maken. Ook buiten kantooruren. Zijn werkdag stopt niet om vijf uur. Deze stopt pas wanneer de klant tevreden is. Zo kan hij u optimaal van dienst zijn en haalt hij het maximale uit de koop of verkoop van uw woning in Amsterdam.

De klant is koning

Pelle: “Tijdens mijn werk kom ik in contact met verschillende klanten. Dat is precies wat deze baan zo uitdagend maakt. Iedereen heeft zo z'n eigen wensen en eigen verhaal. Om mijn klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn wil ik ze dus eerst leren kennen en onderzoeken hoe mijn diensten op hun eisen aansluiten. Mijn motto is dan ook ‘de klant is koning’. Ik heb geleerd om mijn klanten te begrijpen, om te zien waar ze naar op zoek zijn en waar zij gelukkig van worden. We hebben het hier over een huis, een thuis, de plek waar ze wonen. Enorm belangrijk.”

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Huis kopen Amsterdam

“Voor het kopen van een huis in Amsterdam moet je er in de huidige markt snel bij zijn. Mijn klanten kunnen rekenen op mijn complete aankoopservice, waarbij snelheid en strak organiseren belangrijke factoren zijn. Ik koppel doorzettingsvermogen en doortastendheid in het onderhandelingsproces aan flair in de begeleiding van mijn klant. Die combinatie maakt mij een expert in het aankoopproces. Een hoge mate van empathie is mij aangeboren. En die competentie zet ik graag in voor mijn klanten. Het is van groot belang dat ik altijd, zowel voor als na het aankoopproces, direct contact houd met mijn klanten.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Tourgids Amsterdamse huizenmarkt

Of je nu uit Nederland komt of niet. Een huis kopen blijft voor de meeste mensen een hele uitdaging. Dan is het handig dat er iemand naast je staat die dagelijks met aankoopbemiddeling bezig is. Pelle: “De zoektocht naar een huis in Amsterdam beginnen we met het in kaart brengen van jouw wensen. Het verschil tussen wat je kan en wat je wilt is vaak groot. Samen bepalen we, voordat je gaat beginnen, een goede aankoopstrategie. Daarbij kijk ik met een kritische blik naar de dingen zoals ze zijn en zeg ik precies waar het op staat. Ik ben niet emotioneel betrokken bij een huis, wat een enorme rol speelt bij het beoordelen van een huis. Door altijd goed te inventariseren waar de zorgen liggen van mijn klanten tijdens hun aankoopproces, kan ik deze zorgen van ze overnemen of wegnemen.” Pelle heeft een groot deel van zijn carrière doorgebracht in het buitenland en spreekt vloeiend Engels. Vanuit zijn eigen ervaring als expat kan hij zijn buitenlandse klanten perfect helpen.

Maak een afspraak voor zoekopdracht

Huis verkopen in Amsterdam

"Een huis verkopen in Amsterdam kan snel gaan, maar bij een echt optimale verkoop komt veel meer kijken dan alleen maar een huis te koop zetten. De afgelopen jaren hebben we gezien dat de markt op en neer gaat. Continu blijven schakelen is dus een vereiste. De woning simpelweg op Funda plaatsen en wachten, werkt niet meer altijd. Mijn voldoening haal ik uit het met succes begeleiden en ondersteunen van mijn klanten bij de verkoop. Heb je een bepaald streefbedrag, een strakke deadline, of een afspraak met de buren? Ik help jou samen met professionals en marketingexperts om jouw huis optimaal in de schijnwerpers te zetten. Zo komen we tot de beste verkoop die het beste bij jouw situatie past. Mijn einddoel is om de klant volledig te ontzorgen en tegelijkertijd zijn of haar behoeften zo optimaal mogelijk te vervullen.”

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Maximaal resultaat

Ik ben actief in heel Amsterdam en heb veel affiniteit met de Hoofddorppleinbuurt. Ik volg alle ontwikkelingen op de voet zodat ik het maximale kan halen uit de aankoop en verkoop van woningen in deze buurt. Dat maakt het juist zo leuk om te doen. Ik fiets er dagelijks doorheen op weg naar kantoor of naar een afspraak. Dan kom je een hoop tegen. Het stadstuintje aan het eind van de Westlandgracht bijvoorbeeld. De Hoofddorpleinbuurt heeft veel van dit soort mooie verborgen plekjes en kleine lokale gezellige winkeltjes. Ga eens lekker genieten van een nazomerse avond bij ‘Lokaal van de stad' of drink een kopje koffie bij ‘Lunchroom Grannies’.

Maak een afspraak voor meer informatie

Lokale kennis, lokale aanpak

"Juist omdat wij veel weten van de wijk en wat er speelt, behalen wij betere resultaten dan makelaars die heel Amsterdam als speelveld zien. Onze lokale kennis zorgt ervoor dat we voor elke opdracht een passende oplossing hebben. Zo kunnen wij net even meer service bieden en behalen wij vaak betere resultaten voor onze klanten. Ik volg overigens nog steeds verschillende opleidingen om mijzelf nog bekwamer te maken in vastgoed en om mijn klanten nog beter te kunnen bedienen.”

Maak een afspraak voor meer informatie

Makelaars van Amsterdam Service

“Bij Makelaars van Amsterdam werken we met zelfstandige makelaars. Dat betekent dat onze makelaars zelf verantwoordelijk zijn voor het succes van hun eigen bedrijf. Hierdoor krijg je te maken met makelaars die jouw behoeften voorop zetten. Onze ‘No Cure No Pay’- service speelt daar ook een grote rol in. En kennisdeling. Want in Amsterdam wisselen we onderling informatie uit over alle 99 buurtcombinaties. We houden het aantal verhuisbewegingen bij en het actuele woningaanbod, gemiddelde huizenprijzen, gebiedsontwikkeling, relevante demografische informatie, maar ook hotspots in de wijk, buurtcentra, scholen en ondernemingen die bovengemiddeld staan aangeschreven. Daarmee houden we elkaar scherp over aankoop- en verkoopkansen op wijkniveau.”

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek
 • Funderingen in Amsterdam

  21 Juli 2021
  Laat je niet verrassen bij het kopen van een huis. Bij de aankoop van een woning wil je er zeker van zijn dat het huis 'stevig in zijn schoenen staat'. Een goede fundering is hierbij essentieel. Zeker in een voormalig veenmoeras als Amsterdam. Onze makelaar Pelle Freijsen ging langs bij Lankelma Geotechnisch Adviesbureau voor helderheid in funderingsproblemen.
  Funderingen in Amsterdam

Maak een afspraak

Pelle Freijsen

Neem contact op met Pelle Freijsen voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

 • Gratis waardebepaling

  U staat op het punt om uw huis te verkopen en wilt weten wat u ervoor kunt vragen. Onze makelaars helpen graag met een gratis waardebepaling. Hun kennis van de Amsterdamse huizenmarkt gaat tot op wijkniveau. Daarmee bent u verzekerd van de hoogst mogelijke adviesprijs voor uw woning.

  Ik wil een gratis waardebepaling
  Gratis waardebepaling

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven