Mede dankzij zijn begeleiding is het gelukt om toch vrij snel een woning aan te kopen.

Meer beoordelingen
Verder lezen
9,3
Makelaar Pelle Freijsen

Makelaar Pelle Freijsen

Bel of WhatsApp 06-54668100 of e-mail naar pellefreijsen@makelaarsvan.nl

Makelaar Pelle Freijsen is actief in heel Amsterdam en omstreken. Door het grootste deel van zijn carrière te hebben gewerkt in de horeca heeft hij zijn eigen manier van werken ontwikkeld. Zijn verfrissende aanpak onderscheidt hij zich van de standaard makelaar. Alles op alles zetten om mensen in zijn directe omgeving blij te maken zien we dus ook hierin terug. Zo kan hij zijn klanten optimaal van dienst zijn en haalt hij het maximale uit de koop of verkoop van een woning in Amsterdam.

De klant is koning

Pelle: “Tijdens mijn werk kom ik iedere keer weer in contact met nieuwe mensen. Dat is nou precies wat deze baan zo uitdagend maakt. Iedereen heeft zijn eigen wensen en zijn eigen verhaal. Om mijn klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn wil ik ze dus eerst leren kennen en nagaan hoe mijn diensten op hun wensen en eisen aansluiten. Mijn motto is dan ook ‘De klant is koning’. Ik zet altijd de behoeften van mijn klanten voorop. Want een huis is voor mensen alles en de emotionele waarde die daar bij komt kijken is niet te onderschatten.”

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Huis kopen Amsterdam

“Voor het kopen van een huis in Amsterdam moet je er in de huidige markt vaak snel bij zijn. Mijn klanten kunnen dan ook rekenen op mijn complete aankoopservice waarbij snelheid en strak organiseren belangrijke factoren zijn. Daarbij koppel ik doorzettingsvermogen en doortastendheid in het onderhandelen aan flair in de begeleiding. Die combinatie maakt mij een expert in het aankoopproces. Een hoge mate van empathie is mij aangeboren. En dat zet ik graag in voor mijn klanten. Voorts is het van belang dat ik altijd, zowel voor als na het proces, direct contact houd met mijn klanten.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Samen zoeken

“De zoektocht naar een huis in Amsterdam beginnen we met het in kaart brengen van jouw wensen. Het verschil tussen wat je kan en wat je wilt is namelijk vaak groot. Bepaal dus voordat je gaat beginnen een goede aankoopstrategie. Daarbij kijk ik met een kritische blik naar de dingen zoals ze zijn en zeg ik precies waar het op staat. Ik ben niet emotioneel betrokken bij een huis, wat een enorme rol speelt bij het beoordelen van een huis. Bij het kopen van een huis heb je het over een van de belangrijkste momenten in iemands leven. Dit besef ik me ook dondersgoed. Door altijd goed te inventariseren waar de zorgen liggen van mijn klanten tijdens hun aankoopproces, kan ik deze zorgen voor ze overnemen.”

Maak een afspraak voor zoekopdracht

Huis verkopen in Amsterdam

“Ik werk nauw samen met de klanten om tot de verkoop te komen die het beste past bij de situatie. Want een huis verkopen in Amsterdam kan snel gaan, maar bij een echt optimale verkoop komt veel meer kijken dan alleen maar een huis te koop zetten. Mijn voldoening haal ik dan ook uit het met succes begeleiden en ondersteunen van mijn klanten bij de verkoop. Samen met vaste professionals en marketingexperts stel ik de beste mediamix samen om uw huis optimaal in de schijnwerpers te zetten. Zo komen we tot de hoogste verkoopprijs. Mijn einddoel is dat de klant de hoogste verkoopprijs krijgt met de minste zorgen.”

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Kenner van de Hoofddorppleinbuurt

“Als wijkspecialist focus ik me op de Hoofddorppleinbuurt. Dit houdt in dat ik continu de ontwikkelingen in de wijk volg. Op deze manier kan ik mijn klanten optimaal van dienst zijn en weet ik het maximale te halen uit aankoop en verkoop. Door mijn grote affiniteit met de buurt vind ik dit heel leuk om te doen. Ik fiets er dagelijks doorheen op weg naar kantoor of naar een afspraak. Dan kom je een hoop tegen. Het stadstuintje aan het eind van de Westlandgracht bijvoorbeeld. De Hoofddorpleinbuurt heeft veel van dit soort mooie verborgen plekjes en kleine lokale gezellige winkeltjes. Ga eens lekker genieten van een nazomerse avond bij 'Lokaal van de stad' of drink een lekker kopje koffie bij “Lunchroom Grannies”.

Maak een afspraak voor meer informatie

Lokale kennis, lokale aanpak

Binnen ons team hebben wij allemaal een bepaald werkgebied. Juist omdat wij veel weten van de wijk en wat er speelt, behalen wij betere resultaten dan makelaars die heel Amsterdam als speelveld zien. Onze lokale kennis zorgt ervoor dat we voor elke opdracht een passende oplossing hebben. Zo kunnen wij net even meer service bieden en behalen wij vaak betere resultaten voor onze klanten. Ik volg overigens nog steeds verschillende opleidingen om mijzelf nog bekwamer te maken in vastgoed en om mijn klanten nog beter te kunnen bedienen.”

Maak een afspraak voor meer informatie

Makelaars van Amsterdam Service

“Bij Makelaars van Amsterdam werken we met zelfstandig makelaars. Dat betekent dat je zelf verantwoordelijk bent voor het succes van je eigen bedrijf. Hierdoor krijg je te maken met makelaars die uw behoeften voorop zetten. Onze ‘No cure No Pay’ manier van werken speelt daar ook een grote rol in. En kennisdeling. Want in Amsterdam wisselen we onderling informatie uit over alle 99 buurtcombinaties. We houden het aantal verhuisbewegingen bij en het actuele woningaanbod, gemiddelde huizenprijzen, gebiedsontwikkeling, relevante demografische informatie, maar ook hotspots in de wijk, buurtcentra, scholen en ondernemingen die bovengemiddeld staan aangeschreven. Daarmee houden we elkaar scherp over aankoop- en verkoopkansen op wijkniveau.”

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek
 • Funderingen in Amsterdam

  21 Juli 2021
  Laat je niet verrassen bij het kopen van een huis. Bij de aankoop van een woning wil je er zeker van zijn dat het huis 'stevig in zijn schoenen staat'. Een goede fundering is hierbij essentieel. Zeker in een voormalig veenmoeras als Amsterdam. Onze makelaar Pelle Freijsen ging langs bij Lankelma Geotechnisch Adviesbureau voor helderheid in funderingsproblemen.
  Funderingen in Amsterdam

Maak een afspraak

Pelle Freijsen

Neem contact op met Pelle Freijsen voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

 • Gratis waardebepaling

  U staat op het punt om uw huis te verkopen en wilt weten wat u ervoor kunt vragen. Onze makelaars helpen graag met een gratis waardebepaling. Hun kennis van de Amsterdamse huizenmarkt gaat tot op wijkniveau. Daarmee bent u verzekerd van de hoogst mogelijke adviesprijs voor uw woning.

  Ik wil een gratis waardebepaling
  Gratis waardebepaling

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven