Word jij onze nieuwe makelaar?

Kom erbij. Als eigen baas in onze makelaardij

Wij hebben een zakelijk voorstel voor je. Geen baan, geen vast salaris, geen pensioenregeling, geen gouden horloge. Maar wel een eigen zaak, verdienen naar je eigen prestaties en groeien zonder grenzen. Mét alle voorzieningen, steun van onze ervaren mentors en veel leads om je eerste opdrachten binnen te halen. Daarmee bieden wij het beste van twee werelden: eigen ondernemerschap én een collegiale omgeving. Heb jij het in je en is Amsterdam jouw stad? Of heb je meer met een van de randgemeenten? Kom erbij als zelfstandig makelaar bij Makelaars van Amsterdam.

Maak kennis met ons kantoor. Of je nu vers uit de collegebanken komt of een ouwe rot in het vak bent, je kunt bij ons vanuit diverse hoeken zelfstandig makelaar worden. Ontdek hieronder jouw kansen in onze makelaardij.

Welkom bij Makelaars van Amsterdam

Kom je erbij? Dan ga je aan de slag bij Makelaars van Amsterdam, een van de grootste makelaarskantoren van Amsterdam. Ons kantoor groeit hard en bestaat inmiddels uit een succesvol team van 10 zelfstandige makelaars. Ze zijn allen ‘eigen baas’ en worden door ons professioneel ondersteund en van leads voorzien. Gezamenlijk bouwen we op elkaars grote kennis van Amsterdam. Dat gaat tot op wijkniveau. Want elke makelaar is bij ons een wijkspecialist. Hij of zij weet alles over de buurt en wat deze zo bijzonder maakt. Dat maakt ons niet voor niets dé makelaars van Amsterdam.

Lees verder

Van college naar courtage

Net klaar met je vastgoedopleiding en ken je Amsterdam als geen ander? Kom erbij, word zelfstandig makelaar in ons kantoor. Wij zijn hard op zoek naar kandidaten die vers uit de collegebanken de Amsterdamse vastgoedmarkt willen bestormen. Heb jij het in je? Kom eens langs voor een goed gesprek over jouw toekomst in onze makelaardij.

Lees verder

Van binnendienst naar buitenboel

Of ben je al een tijdje actief als vastgoed professional in Amsterdam? Vaak heb je dan een lange weg te gaan voordat je makelaar wordt. Niet bij ons. Bij ons ga je aan de slag als zelfstandig makelaar. Je kunt je vastgoedkennis en grote kennis van Amsterdam direct in de praktijk brengen en verdienen naar je eigen prestaties. Ontdek jouw kansen als 'eigen baas' in onze makelaardij.

Lees verder

Van voor de baas naar voor jezelf

Ook voor ervaren Amsterdamse makelaars hebben we een mooie uitdaging. Als je in loondienst werkt en voor jezelf wilt beginnen gaan we graag met jou om de tafel. Want bij ons geef je jouw makelaarscarrière een nieuwe boost als eigen baas binnen ons kantoor. Je maakt gebruik van al onze voorzieningen zodat jij je volledig kunt richten op wat jij leuk vindt: makelen. Ontdek jouw kansen in onze makelaardij.

Lees verder

Van bemiddelen naar begeleiden

Of sta je op het punt om je makelaarskantoor in Amsterdam te verkopen? Dan nemen wij het graag van je over en kom jij erbij als vakmeester-makelaar. Jouw ruime ervaring en grote kennis van de Amsterdamse woningmarkt is bij ons goud waard. Je begeleidt onze talenten en brengt ze op jouw hoge niveau. Ondertussen werken zij als team voor jouw klanten. Een ideale manier om minder te werken mét een goede bron van inkomsten.

Lees verder

Van salestopper naar huizenjager

Je hoeft niet per se uit de makelaardij te komen om bij ons aan de slag te gaan. Wij zijn ook op zoek naar echte sales professionals die zelfstandig makelaar willen worden. Die stap is kleiner dan je denkt. Veel van jouw skills zien we namelijk terug in ons vak. Heb jij het in je? En ken jij Amsterdam als je broekzak? Kom erbij! Wij zorgen ervoor dat je helemaal begeleid wordt naar jouw nieuwe toekomst als zelfstandig makelaar in ons kantoor.

Lees verder

Top 5 voordelen van onze succesformule

Als zelfstandige bij de Makelaars van Amsterdam pak je al snel een voorsprong op andere Amsterdamse makelaars. Een van de belangrijkste voordelen van onze succesformule is de mogelijkheid om door te stromen. Dat kan van zelfstandig makelaar een van onze kantooreigenaren. Precies zoals jij dat wilt. Ontdek alle voordelen van jouw toekomst in onze makelaardij.

Lees verder

Groeien zonder grenzen

Hoe ziet jouw toekomst eruit in onze makelaardij? Wij stellen geen grenzen aan jouw groei als zelfstandig makelaar. En dat is uniek voor een makelaarskantoor. Bij ons kun je jouw toekomst helemaal afstemmen op jouw wensen. Bekijk jouw instapmomenten, inkomsten, horizon en een lange, lucratieve toekomst als onze onze nieuwe makelaar van Amsterdam.

Lees verder

Ontdek jouw kansen in ons hele werkgebied

Is Amsterdam niet jouw stad en heb je veel meer met een gemeente in de buurt van Amsterdam? Ook dan gaan we graag met jou in gesprek. Behalve in Amsterdam zijn wij namelijk ook actief in de hele Metropoolregio Amsterdam (MRA). Van Amstelveen tot Badhoevedorp, van Zaandam tot Broek in Waterland. Van Amstelveen tot Diemen. Onze gespecialiseerde makelaars bestrijken de hele Amsterdamse regio. Dat betekent voor jou een ruime keuze om je eigen werkgebied te bepalen.

Lees verder

Onze makelaars vertellen

​​Hoe is het om makelaar te zijn bij dé Makelaars van Amsterdam? Onze makelaars raken er niet over uitgesproken. Lees hun blogs waarin ze vertellen over onze succesvolle formule en de vruchten die jij daarvan kunt plukken. En waarom zij voor ons groeiconcept hebben gekozen.

Lees verder

Welkom bij de Makelaars Van

Makelaars van Amsterdam is de Amsterdamse tak van De Makelaars Van. Een makelaarsgroep waarin drie dynamische kantoren hun krachten hebben gebundeld om het makelaarsvak naar het hoogst mogelijke niveau te brengen. Onze aanpak is gericht op het faciliteren van zelfstandige makelaars. Zodat zij zich volledig kunnen richten op hun dienstverlening en hun lokale expertisegebied. Pas dan bereik je de beste resultaten voor onze klanten.

Lees verder
Naar boven