Verder lezen
9,4
Makelaar Jori Netiv

Makelaar Jori Netiv

Expertise: De Baarsjes

Bel of WhatsApp 06-12965454 of e-mail naar jorinetiv@makelaarsvan.nl

Jori Netiv is als makelaar actief in alle buurten in en rondom Amsterdam met expertise buurt De Baarsjes. Na meerdere stages te hebben gelopen bij verschillende makelaars wist hij het zeker, dit is het vak waar hij zichzelf wil ontplooien tot een van de beste makelaars van Amsterdam.

Maximaal resultaat

Met zijn passie voor de makelaardij en de gedrevenheid waarmee Jori te werk gaat streeft hij altijd naar het maximale resultaat. Jori: “Sinds 10 januari 2023 ben ik officieel begonnen als makelaar in Amsterdam. Ik ben daarbij meteen aan de slag gegaan met het opbouwen van klantrelaties want dat is het meest belangrijk binnen de makelaardij.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Beste service en kwaliteit

Wat klanten verwachten van de Jori’s makelaarsservice? Door zijn gedrevenheid is Jori elke dag van de week beschikbaar om zo flexibel mogelijk te zijn voor de klanten. Ook streeft Jori naar de beste service en kwaliteit om zo een goede relatie op te bouwen met zijn klanten.

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek

Frisse kijk op woningmarkt

De woningmarkt is een beweeglijke markt die elke dag weer anders kan zijn. Jori: “Door mijn frisse kijk op de woningmarkt ben ik altijd op de hoogte van de laatste updates en trends in aankoop, verkoop, aanhuur en verhuur van onroerend goed in Amsterdam."

Maak een afspraak voor een zoekopdracht

Ook voor expats

Een van Jori’s beste eigenschappen is zijn communicatieve vaardigheden. Hij is enorm sociaal aangelegd en heeft daarom ook een groot netwerk weten te bemachtigen. Ook beheerst hij het Engels op hoog niveau waardoor hij makkelijk met expats kan werken. Hij spreekt zelfs een woordje Spaans.

Mak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Specialisten van de wijk

Wij werken met wijkmakelaars, dé specialisten van buurten in Amsterdam waarmee zij extra affiniteit hebben. Daar doen ze onderzoek naar, houden ze lokale kennis bij en die informatie delen ze met hun klanten en collega’s. Zo kunnen wij garanderen dat alle actuele informatie over 99 Amsterdamse buurtcombinaties beschikbaar is. Dat gaat over zaken zoals het aantal verhuisbewegingen, actuele woningaanbod, gemiddelde huizenprijzen en relevante demografische informatie. Maar ook over hotspots in de wijk, buurtcentra, scholen en ondernemingen die bovengemiddeld staan aangeschreven zijn wij op de hoogte. Als wijkmakelaar van de Baarsjes is Jori goed bekend met het reilen en zeilen in deze wijk.

Lees verder

Kenner van De Baarsjes

De afgelopen jaren heeft De Baarsjes een dynamische ontwikkeling gemaakt. Jori: “Ik woon hier en zie dat de buurt enorm aan het veranderen is. Het is van een ‘mindere’ wijk doorgegroeid naar een zeer populaire plek. Er zijn veel huurwoningen te koop aangeboden wat de samenstelling van de buurt heeft veranderd. Je ziet nu steeds meer jonge gezinnen, ondernemers en tweeverdieners. Met de toestroom van nieuwe bewoners kwamen er ook leuke restaurantjes en barretjes. Voor winkels ga je naar de Kinkerstraat en in de buurt zijn er volop bijzondere zaakjes. De Baarsjes is nu hip geworden. Heel erg in trek en er zijn nog volop kansen om hier leuk te wonen.”

Lees verder

Welkom in de buurt

“Het is altijd leuk om mensen enthousiast te maken over De Baarsjes. Ik heet ze echt welkom in mijn buurt. Er valt nog zoveel te ontdekken. Ik kom nog regelmatig klanten tegen en dan hoor ik telkens weer dat ze nog vaak aangenaam verrast worden. Vooral de ligging is ideaal. Je bent dicht bij het centrum en uitvalswegen naar buiten de stad. En dat we voor Amsterdamse begrippen nog redelijk betaalbare woningen hebben speelt ook een rol.”

Lees verder

Dicht op de markt

Omdat Jori in De Baarsjes woont en de huizenmarkt op de voet volgt weet hij als geen ander het maximale uit de verkoop te halen. Hij zorgt ervoor dat de woning optimaal wordt gepresenteerd en dat bezichtigingen op gewenste momenten plaatsvinden. Maar ook voor aankoop zit Jori dicht op de markt. Als een huis in De Baarsjes in de verkoop gaat, is Jori een van de eerste die het weet.

Lees verder

Makelaars van Amsterdam

Binnen ons bedrijf werken alleen zelfstandig makelaars. Dit houdt in dat iedereen zelf verantwoordelijk is voor zijn eigen succes. Jezelf onderscheiden met verschillende kwaliteiten is dan ook ontzettend belangrijk in deze huidige markt. Met deze manier van werken zet iedereen in onze organisatie elkaar op scherp om zo de beste resultaten voor klanten te behalen.

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek
 • 10 tips voor een succesvolle huizenjacht

  2 Mei 2023
  De Amsterdamse woningmarkt is aan het veranderen, desondanks blijft het kopen van een woning nog een flinke uitdaging. Wat kun je doen om toch succesvol op huizenjacht te gaan? Met deze 10 tips van onze makelaar Jori Netiv vergroot u de kans op een droomwoning en laat u concurrentie ver achter u.
  10 tips voor een succesvolle huizenjacht

Maak een afspraak

Jori Netiv

Neem contact op met Jori Netiv voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

 • Gratis waardebepaling

  U staat op het punt om uw huis te verkopen en wilt weten wat u ervoor kunt vragen. Onze makelaars helpen graag met een gratis waardebepaling. Hun kennis van de Amsterdamse huizenmarkt gaat tot op wijkniveau. Daarmee bent u verzekerd van de hoogst mogelijke adviesprijs voor uw woning.

  Ik wil een gratis waardebepaling
  Gratis waardebepaling

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven