Aankoop-verkoop Combideal

De soepelste overgang naar uw nieuwe woning

Als u verhuisplannen heeft, kunt u het beste eerst een woning kopen voordat u uw eigen woning te koop zet. In de huidige, krappe woningmarkt kan het namelijk wel even duren voordat u uw ideale woning heeft gevonden. Met onze Aankoop-verkoop Combideal bent u verzekerd van de soepelste overgang naar uw nieuwe woning tegen een aantrekkelijk tarief.

Stille verkoop

Onze Aankoop-verkoop Combideal is een all-in-one service waarmee u in één keer klaar bent voor de koop en verkoop van uw woning. Terwijl we op zoek gaan naar uw nieuwe woning zetten wij uw huidige woning in de stille verkoop zodat het al veel interesse wekt voordat het op Funda te staan.

Meer keuze

Andersom geldt ook. Als u gebruikt maakt van onze aankoopservice kunt u ook kiezen uit het stille verkoop aanbod van andere makelaars. Dit zijn woningen die nog niet officieel te koop staan of waarvan de eigenaren alleen via makelaars onderling willen verkopen. Daarmee heeft u meer keuze dan alleen het aanbod van Funda.

Zeker van aankoop 

Met onze Aankoop-verkoop Combideal verkoopt u uw woning met de zekerheid van de aankoop van uw nieuwe woning. Wij helpen u bij het vinden van uw nieuwe woning en ondertussen verzorgen we de presentatie van uw huidige woning. Dan bent u helemaal klaar om de markt op te gaan zodra u de nieuwe woning heeft aangekocht. U voorkomt daarmee dubbele woonlasten en u bent zeker van de spoepelste overgang naar uw nieuwe woning. Win-win in een krappe woningmarkt.

Voordelen Aankoop-verkoop Combideal

  • In één keer klaar met koop en verkoop
  • Verkoop op het moment van aankoop
  • Geen dubbele maandlasten
  • Scherpe courtage
  • Keuze uit stille verkoop aanbod
  • Verkoop met de zekerheid van aankoop
Naar boven