Scroll naar inhoud
Contact

Ton Coffeng

Makelaar voor de Willemsparkbuurt

Bel of WhatsApp 06-53256891 of e-mail naar toncoffeng@remax.nl

Ton Coffeng is directeur/eigenaar van RE/MAX PRO en onze gespecialiseerde makelaar voor de Willemsparkbuurt. Naast deze buurt is het team van Ton ook gespecialiseerd in de Schinkelbuurt en de Stadionbuurt. Een sterk team dat door hechte samenwerking zorgt voor optimaal resultaat.

Centrale ligging

Het team van Ton Coffeng is een apart onderdeel van RE/MAX PRO en wordt ondersteund door Myrthe Jager als office assistente. Ton werkt een groot deel van zijn leven in vastgoed. Amsterdam Zuid kent hij goed en in de Willemsparkbuurt voelt hij zich helemaal thuis. Ton: ”Vanwege de centrale ligging van ons kantoor aan de Amstelveenseweg kennen wij de omliggende buurten als geen ander. Door samen te werken krijgen onze klanten niet met één makelaar maar een team te maken. Samen halen we het maximale uit de verkoop en aankoop van een woning.”

Thuis in de buurt

Met de opvallende RE/MAX fietsen rijden de makelaars regelmatig door de wijken op weg naar bezichtigingen, de notaris of zakenrelaties. Ton: “Het leuke van het team is dat wij het samen doen en dat zie je terug in de resultaten en het werkplezier. Alle panden worden in het team besproken en samen bepalen wij de beste strategie om een pand te verkopen. Wij hebben allemaal binnen het team onze specialisatie en kwaliteiten waardoor wij als geheel meer kunnen betekenen voor een klant dan individueel.”

Resultaat staat voorop

“Juist omdat wij veel weten van de wijk en wat er speelt, behalen wij betere resultaten dan makelaars die heel Amsterdam als speelveld zien. Opdrachtgevers uit de buurt bouwen een band op met onze makelaars en vaak ontstaat er uit een eerste verkoop een langdurige relatie. Binnen het team hebben wij allemaal een bepaald vakgebied. Zodat we voor elke opdracht een passende oplossing hebben. Zo kunnen wij net even meer service bieden en halen wij vaak betere resultaten voor onze klanten.”

Maximale ontzorging

“Werken in teamverband betekent ook meer flexibiliteit. We zijn dan ook na kantoortijden goed bereikbaar. En we kunnen elkaars bezichtigingen overnemen als dat nodig is. Als aanvulling op ons team werken we met partners op het gebied van notariaat, hypotheekadvies, bouwkundige zaken, styling en fotografie. Zodat onze relaties altijd in één keer klaar kunnen zijn met de aankoop of verkoop van hun woning. Want maximale ontzorging staat bij ons op de eerste plaats.”

Uw wijkmakelaar

Bekijk hieronder het actuele woningaanbod van Ton Coffeng.

Maak een afspraak

Wilt u uw huis in de Willemsparkbuurt verkopen of daar een huis kopen? Neem dan contact op met Ton Coffeng. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden. Bel of WhatsApp 06-53256891 of e-mail naar toncoffeng@remax.nl

Mijn woningaanbod

Naar boven