Uit het goede hout gesneden

Meer beoordelingen
Verder lezen
9,4
RMT makelaar Ton Coffeng

RMT makelaar Ton Coffeng

Professional in vastgoedbranche, gespecialiseerd in talentontwikkeling, werving en selectie

Bel of WhatsApp 06-53256891 of e-mail naar toncoffeng@makelaarsvan.nl

Ton Coffeng is al meer dan 30 jaar ondernemer in de makelaardij. Sinds 2012 werkt hij in Amsterdam als register makelaar en heeft samen met partners Filipe Bataglia en Hans Koppes het bedrijf Makelaars van Amsterdam uitgebouwd tot een innovatief en vooruitstrevende makelaardij in Amsterdam.

Beste van twee werelden

Voor de groei van ons kantoor zijn wij voortdurend op zoek naar sales talenten en mensen met bewezen succes in de makelaardij. Wij willen de komende jaren met het concept van Makelaars van Amsterdam een belangrijke rol spelen in het veranderen van de de woningmakelaardij in Amsterdam. Met een sterk collectief van zelfstandig werkende makelaars die samen de kosten delen en samen de markt bewerken heb je het voordeel van een groot bedrijf en daarnaast de vrijheid van het zelfstandig ondernemersschap. Binnen het bedrijf is Ton verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuwe makelaars.

Meer weten over ons unieke makelaarsconcept? Maak een afspraak.

“Alles wat aandacht krijgt groeit”

Dit is een waarheid die ook geldt voor het laten groeien van een bedrijf. Wij werken intensief samen met het VBO als belangenorganisatie en het IPD als opleidingsinstituut om mensen niet alleen commercieel te begeleiden maar ook om zorg te dragen voor goede opleidingen en dat mensen vanaf de start aangesloten zijn bij een onafhankelijke brancheorganisatie. Onze werving en selectie is gebaseerd op predictive modelling, dit betekent dat wij diverse gesprekken voeren met kandidaten, kandidaten testen en ook een aantal dagen laten meelopen in de praktijk van een makelaar. Nieuwkomers in de branche maken gebruik van een mentor die gedurende 2 jaar de nieuwe makelaar bijstaat in de eerst stappen binnen de makelaardij.

Word jij onze nieuwe zelfstandig makelaar? Maak een afspraak.

Kwaliteit staat voorop

Ton: "Ondanks de schaarste op de arbeidsmarkt ontvangen wij heel veel aanvragen van mensen die makelaar willen worden. Wij gaan graag met iedereen in gesprek om samen te onderzoeken wat de beste weg is om dit doel te bereiken. Het kan zijn dat wij eerst adviseren om de studie makelaardij op te pakken. Soms is het beter om eerst in loondienst de nodige ervaring op te doen. Ja, het is heel goed mogelijk om als ondernemer te slagen in de makelaardij ondanks het feit dat de kandidaat nog geen ervaring heeft als makelaar. Maar dan zijn ambitie, volhardendheid en de bereidheid om te leren en te studeren de kernbegrippen voor het behalen van succes. Samen onderzoeken wij met de kandidaat of deze eigenschappen in voldoende mate aanwezig zijn."

Makelaar worden bij Makelaars van Amsterdam? Maak een afspraak.

Makelaars van Amsterdam

Makelaars van Amsterdam werkt met zelfstandige makelaars die allen werken vanuit kernspecialiteiten. Als franchiseformule stimuleren wij de gerichte aanpak waarbij we iedere makelaar vragen om zich te focussen op bijvoorbeeld een wijk, marktsegment of doelgroep waarmee hij of zij affiniteit heeft. Ton: "Door deze werkwijze versterken wij elkaar en kunnen wij relevante informatie en kennis delen met klanten en collega’s. Zo worden wij als collectief steeds sterker. Het kantoor informeert ons als makelaar ieder kwartaal voor wat betreft het aantal verhuisbewegingen, het actuele woningaanbod, de gemiddelde huizenprijzen, relevante demografische informatie, hotspots in de wijk, buurtcentra, scholen en ondernemingen die bovengemiddeld staan aangeschreven."

Geïnteresseerd in aansluiting bij Makelaars van Amsterdam? Maak een afspraak.
 • 5 tips om de waarde van uw woning te verhogen

  8 Mei 2024
  De Woning Waarde Adviesdagen zijn in aantocht. Een ideale gelegenheid om de waarde van uw huis weer eens scherp te krijgen. Er is een hoop veranderd op de Amsterdamse woningmarkt dus het kan zijn dat uw (over)waarde een flinke sprong heeft gemaakt. Tijdens deze actie van 25 t/m 31 mei komen onze makelaars bij u langs voor een gratis waardebepaling en advies over het gebruik van de waarde en hoe u deze kunt verhogen. Onze kantoordirecteur Ton Coffeng geeft alvast 5 tips als opwarmertje.
  5 tips om de waarde van uw woning te verhogen

Maak een afspraak

Ton Coffeng

Neem contact op met Ton Coffeng voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

 • Gratis waardebepaling

  U staat op het punt om uw huis te verkopen en wilt weten wat u ervoor kunt vragen. Onze makelaars helpen graag met een gratis waardebepaling. Hun kennis van de Amsterdamse huizenmarkt gaat tot op wijkniveau. Daarmee bent u verzekerd van de hoogst mogelijke adviesprijs voor uw woning.

  Ik wil een gratis waardebepaling
  Gratis waardebepaling

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven