Uit het goede hout gesneden

Meer beoordelingen
Verder lezen
9,3
RMT makelaar Ton Coffeng

RMT makelaar Ton Coffeng

Expertises: woningmakelaardij en vastgoed beleggingen

Bel of WhatsApp 06-53256891 of e-mail naar toncoffeng@remaxpro.nl

Ton Coffeng is al meer dan 30 jaar ondernemer in de makelaardij en meer dan 20 jaar actief binnen de RE/MAX-organisatie. Sinds 2012 werkt hij als makelaar in Amsterdam. Ton is register makelaar en bewijst elke week weer dat hij een van de beste in zijn vak is. In Amsterdam werkt Ton samen met makelaar Filipe Bataglia en assistent makelaar Marco Koppen in het Team A10 Makelaars .

Vraagbaak voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers

Het team van makelaars Ton Coffeng en Filipe Bataglia is gespecialiseerd in de woningmakelaardij en staat dag en nacht klaar voor hun klanten met als doel om het verkoopproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Ton werkt al een groot deel van zijn leven in het vastgoed en de financiële dienstverlening. Amsterdam kent hij inmiddels als zijn eigen achtertuin en hij voelt zich overal thuis. Zijn voorkeur gaat uit naar particuliere opdrachtgevers en particuliere beleggers. Ton: ”Vanwege mijn jarenlange ervaring voel ik mij in dit segment het beste thuis."

Maak een afspraak voor een Gratis Waardebepaling

Thuis in Amsterdam

Na 10 jaar actief te zijn als makelaar in Amsterdam heeft Ton inmiddels een groot netwerk opgebouwd van notarissen, beleggers en financieringsspecialisten. Het werken in en met een team heeft zijn voorkeur. “Het leuke van het team is dat wij het met z'n allen doen en dat zie je terug in de resultaten en het werkplezier. Alle panden worden in het team besproken en samen bepalen wij de beste strategie om een pand te verkopen. Wij hebben allemaal onze eigen specialisatie en kwaliteiten waardoor wij als geheel meer kunnen betekenen voor een klant dan individueel.” Met de komst van Filipe Bataglia als partner kunnen wij juist complexere dossiers aan. Met name over beleggingen, financieringen en huurvraagstukken.”

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Resultaat staat voorop

“Juist omdat wij veel weten van Amsterdam en wat er speelt, behalen wij betere resultaten. Opdrachtgevers bouwen een band op met onze makelaars en vaak ontstaat er uit een eerste verkoop een langdurige relatie. Binnen het team hebben wij allemaal een bepaald vakgebied. Zodat we voor elke opdracht een passende oplossing hebben. Zo kunnen wij net even meer service bieden en behalen wij vaak betere resultaten voor onze klanten.”

Maak een afspraak voor een zoekopdracht

Maximale ontzorging

Ton en Filipe vormen samen met assistent makelaar Marco Koppen Team A10 Makelaars. Ton: “Werken in teamverband betekent ook meer flexibiliteit. We zijn daarom ook na kantoortijden goed bereikbaar. En we kunnen elkaars bezichtigingen overnemen als dat nodig is. Als aanvulling op ons team werken we met partners op het gebied van notariaat, hypotheekadvies, bouwkundige zaken, styling en fotografie. Zodat onze relaties altijd in één keer klaar kunnen zijn met de aankoop of verkoop van hun woning. Want maximale ontzorging staat bij ons op de eerste plaats.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Specialisatie

RE/MAX werkt met zelfstandige makelaars die allen werken vanuit kernspecialiteiten. Als franchiseformule stimuleren wij de gerichte aanpak waarbij we iedere makelaar vragen om zich te focussen op bijvoorbeeld een wijk, marktsegment of doelgroep waarmee hij of zij affiniteit heeft. Ton: "Door deze werkwijze versterken wij elkaar en kunnen wij relevante informatie en kennis delen met klanten en collega’s. Zo worden wij als collectief steeds sterker. Het kantoor informeert ons als makelaar ieder kwartaal voor wat betreft het aantal verhuisbewegingen, het actuele woningaanbod, de gemiddelde huizenprijzen, relevante demografische informatie, hotspots in de wijk, buurtcentra, scholen en ondernemingen die bovengemiddeld staan aangeschreven."

Neem contact op voor meer informatie
  • Woningmarkt & huizenprijzen

    11 April 2022
    Vorige week zijn de meest recente verkoopcijfers van het eerste kwartaal 2022 naar buiten gebracht. Uit deze cijfers blijkt dat huizenprijzen landelijk met 2,1% zijn gedaald. Wat betekent dit voor Amsterdam? Onze makelaar Ton Coffeng over de gevolgen van afkoeling op de Amsterdamse woningmarkt.
    Woningmarkt & huizenprijzen

Maak een afspraak

Ton Coffeng

Neem contact op met Ton Coffeng voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

  • U staat op het punt om uw huis te verkopen en wilt weten wat u ervoor kunt vragen. Onze makelaars helpen graag met een gratis waardebepaling. Hun kennis van de Amsterdamse huizenmarkt gaat tot op wijkniveau. Daarmee bent u verzekerd van de hoogst mogelijke adviesprijs voor uw woning.

    Ik wil een gratis waardebepaling

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven