Uit het goede hout gesneden

Meer beoordelingen
Verder lezen
9,3
RMT makelaar Ton Coffeng

RMT makelaar Ton Coffeng

Expertises: woningmakelaardij en particuliere beleggingen

Bel of WhatsApp 06-53256891 of e-mail naar toncoffeng@remax.nl

Ton Coffeng is directeur/eigenaar van de Makelaars van Amsterdam en al meer dan 30 jaar ondernemer in de makelaardij. Hij is al bijna 20 jaar actief binnen de RE/MAX-organisatie als kantooreigenaar en is sinds 2012 eigenaar van de Makelaars van Amsterdam. Ton is een erkend register makelaar en bewijst elke week weer dat hij een van de beste in zijn vak is.

Specialist voor particuliere opdrachtgevers

Het team van Ton Coffeng en Hans Koppes is een apart onderdeel van de Makelaars van Amsterdam en wordt ondersteund door verhuurmakelaars Michel Faber en Roemer Koppes. Ton werkt al een groot deel van zijn leven in het vastgoed en de financiële dienstverlening. Amsterdam kent hij inmiddels als zijn eigen achtertuin en hij voelt zich overal thuis. Zijn voorkeur gaat uit naar particuliere opdrachtgevers en particuliere beleggers. Ton: ”Vanwege mijn jarenlange ervaring voel ik mij in dit segment het beste thuis. Qua wijk heb ik mede door de centrale ligging van ons kantoor aan de Amstelveenseweg een voorkeur voor Amsterdam-Zuid.”

Maak een afspraak voor een Gratis Waardebepaling

Thuis in Amsterdam

Na 8 jaar actief te zijn als makelaar in Amsterdam heeft Ton inmiddels een groot netwerk opgebouwd van notarissen, beleggers en financieringsspecialisten. Het werken in en met een team heeft zijn voorkeur. “Het leuke van het team is dat wij het met z'n allen doen en dat zie je terug in de resultaten en het werkplezier. Alle panden worden in het team besproken en samen bepalen wij de beste strategie om een pand te verkopen. Wij hebben allemaal onze eigen specialisatie en kwaliteiten waardoor wij als geheel meer kunnen betekenen voor een klant dan individueel.” Met de komst van Hans Koppes als compagnon kunnen wij ook complexere dossiers aan. Met name over beleggingen, financieringen en huurvraagstukken.”

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Resultaat staat voorop

“Juist omdat wij veel weten van de wijk en wat er speelt, behalen wij betere resultaten dan makelaars die heel Amsterdam als speelveld zien. Opdrachtgevers uit de buurt bouwen een band op met onze makelaars en vaak ontstaat er uit een eerste verkoop een langdurige relatie. Binnen het team hebben wij allemaal een bepaald vakgebied. Zodat we voor elke opdracht een passende oplossing hebben. Zo kunnen wij net even meer service bieden en behalen wij vaak betere resultaten voor onze klanten.”

Maak een afspraak voor een zoekopdracht

Maximale ontzorging

“Werken in teamverband betekent ook meer flexibiliteit. We zijn daarom dan ook na kantoortijden goed bereikbaar. En we kunnen elkaars bezichtigingen overnemen als dat nodig is. Als aanvulling op ons team werken we met partners op het gebied van notariaat, hypotheekadvies, bouwkundige zaken, styling en fotografie. Zodat onze relaties altijd in één keer klaar kunnen zijn met de aankoop of verkoop van hun woning. Want maximale ontzorging staat bij ons op de eerste plaats.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Wijkspecialisatie

RE/MAX werkt met zelfstandige makelaars die allen werken vanuit zijn of haar kernspecialiteiten. Als franchise formule stimuleren wij de wijkgerichte aanpak waarbij we iedere makelaar vragen om te focussen op een aantal buurten in Amsterdam waarmee hij of zij extra affiniteit heeft. Zo heeft Ton en zijn team heel Amsterdam als werkgebied met onder andere wijken zoals de Willemsparkbuurt, Schinkelbuurt, Stadionbuurt, Apollobuurt, Zuidas en de Prinses Irenebuurt als specialisme. Ton: "Op deze wijze onderzoeken en houden wij relevante informatie bij waarna de desbetreffende makelaar informatie deelt met klanten en collega’s. Met deze werkwijze kunnen wij garanderen dat actuele informatie beschikbaar is van alle 99 buurtcombinaties van Amsterdam. Wij zijn verder ook goed geïnformeerd wat betreft het aantal verhuisbewegingen, het actuele woningaanbod, de gemiddelde huizenprijzen, relevante demografische informatie, hotspots in de wijk, buurtcentra, scholen en ondernemingen die bovengemiddeld staan aangeschreven."

Neem contact op voor meer informatie
  • Huis kopen? Wees er sneller bij met Mijn Dossier

    15 Januari 2021
    Als je een huis wilt kopen op de Amsterdamse woningmarkt moet je er snel bij zijn. Het aanbod is schaars en de vraag gigantisch. Vaak zijn huizen al verkocht voordat je de woning überhaupt kunt bezichtigen. Met een aankoopmakelaar kun je de concurrentie een stap voor zijn. En daar doen wij nog een flinke schep bovenop met Mijn Dossier. Met deze online tool zoek je voor de markt uit. Kantooreigenaar Ton Coffeng legt uit hoe wij ervoor zorgen dat onze klanten niet achter het net vissen.
     Huis kopen? Wees er sneller bij met Mijn Dossier

Maak een afspraak

Ton Coffeng

Neem contact op met Ton Coffeng voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

  • U staat op het punt om uw huis te verkopen en wilt weten wat u ervoor kunt vragen. Onze makelaars helpen graag met een gratis waardebepaling. Hun kennis van de Amsterdamse huizenmarkt gaat tot op wijkniveau. Daarmee bent u verzekerd van de hoogst mogelijke adviesprijs voor uw woning.

    Ik wil een gratis waardebepaling

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven