Ons werkgebied

Ontdek jouw kansen in de Amsterdamse regio 

Bij de Makelaars van Amsterdam zijn we actief in Amsterdam en omstreken. Omdat we met wijkgerichte makelaars werken kun je in overleg met onze regiokantooreigenaar aan de slag in het gebied waarmee je de meeste affiniteit hebt. Dan ben je de kenner van jouw wijk en daardoor de eerste keuze bij jouw klanten. Want voor hen ben je een bekend gezicht in de buurt en een vertrouwde partij om je huis mee te verkopen of een droomhuis aan te kopen.

Kies jouw wijk

Met welke wijk of randgemeente heb je de meeste affiniteit? Woon je er ook en weet je er alles van? Dan kan je daar aan de slag. Omdat ons werkgebied heel Amsterdam en omstreken omvat is de kans groot dat jouw wijk of randgemeente daar deel uit maakt. In goed overleg kun je bij jouw gebied kiezen in de hele Amsterdamse regio. Van hartje Amsterdam tot Weesp, van de Beemster tot Badhoevedorp. Van Assendelft tot Almere.

Amsterdam is jouw stad

Als je wilt makelen in Amsterdam moet je er wel iets mee hebben. Anders wordt het niets. Onze makelaars hebben dan ook een groot hart voor Mokum. Behalve in hun eigen wijk kom je ze ook tegen tijdens lokale aangelegenheden en festiviteiten. Ze steunen sportverenigingen en culturele instanties en zijn bekende gezichten in hun wijk. Ze kunnen allerlei tips geven over must sees in Amsterdam, leuke eettentjes en wat Amsterdam zo aantrekkelijke stad maakt om in te wonen.

Kansen buiten Amsterdam

Vanuit ons kantoor aan de Valkenburgerstraat zijn we actief in heel Amsterdam en omstreken. Dat betekent voor jou een grote keuze uit werkgebieden. Heb je bijvoorbeeld veel affiniteit met Zaandam, Purmerend, Amstelveen of Almere en ga je liever daar makelen? Goed plan. Wij ondersteunen je bij het opzetten van onze nieuwe tak 'De Makelaars van Zaanstreek, Waterland, Amstelveen of Almere’.

Samen vormen onze makelaars 1 groot kennisblok

Onze makelaars hebben elk hun eigen expertise marktbewerkingsgebied. Dit zijn vooral stadswijken in Amsterdam maar ook een voorkeursgebieden buiten de stad. Samen vormen onze makelaars één groot kennisblok waardoor onze klanten direct op de hoogte zijn van alle ins & outs van de stadsdelen en wijken van Amsterdam en daar buiten. Wat maakt het wonen er zo aantrekkelijk? Wat zijn de bijzonderheden? En waar moet je rekening mee houden? Ontdek de expertises van onze makelaars

Lees ook:
Maak kennis met Makelaars van Amsterdam
Ontdek jouw kansen in ons werkgebied in Amsterdam en omstreken
Drie dynamische kantoren hebben de krachten gebundeld in De Makelaars Van
Top 5 voordelen van onze succesformule
Onze waarden: alles draait om ervaring

We zijn ook op zoek naar:
Net uit de collegebanken? Start direct als zelfstandig makelaar
Werk je al een tijdje als vastgoed professional? Ga bij ons aan de slag als zelfstandig makelaar
Of ben je al jarenlang in loondienst als makelaar? Begin voor jezelf in ons kantoor
Roer om en kantoor verkopen? Sluit je aan als vakmeester en begeleid onze talenten naar de top

Maar ook:
Verkooptalent en bekend met Amsterdam? Wij helpen je op weg naar een nieuwe toekomst als topmakelaar

Iets voor jou? Maak een afspraak!

Wil jij zelfstandig makelaar worden in een van onze wijken in Amsterdam en omstreken? Dan gaan we graag met jou om de tafel. Neem contact op met onze broker/owner Hans Koppes, bel +31 (0)20 333 11 11 of e-mail naar hanskoppes@makelaarsvan.nl. In een oriënterend gesprek kom je alles te weten over jouw toekomst als zelfstandig makelaar bij Makelaars van Amsterdam.

Naar boven