Hypotheken

Onafhankelijk advies voor de hypotheek die bij u past

In onze ‘one-stop-shop’ service bent u in één keer klaar voor alle zaken rondom de koop of verkoop van uw huis. Ook voor de financiering van uw woning zijn we u graag van dienst. Onze onafhankelijke hypotheekadviseur brengt de financiële haalbaarheid van uw verhuisplannen voor u in beeld. Dat brengt zekerheid en rust. Zowel bij aankoop als bij verkoop van uw huis in Amsterdam.

Vrijwel alle aanbieders

De hypotheekadviseurs van Huis & Hypotheek, bij ons in het kantoor, staan garant voor een deskundig advies dat is toegespitst op uw persoonlijke situatie. Zij maken een vergelijking van alle beschikbare diensten. Huis & Hypotheek heeft alle belangrijke geldverstrekkers in portfolio. Dat betekent dat er keuze is uit meer dan 40 verschillende soorten aanbieders: banken, verzekeraars en pensioenfondsen. Want we zijn 100 procent onafhankelijk met onze financiële diensten. Met onze kennis en ervaring weet u bovendien zeker dat we naar alle aspecten kijken die op u van toepassing zijn.

Marktwaarde en rentetarieven

Wij geven niet alleen advies over het maximale bedrag dat u kunt lenen voor uw hypotheek, we kijken ook naar de hypotheekrente. Dat doen we aan de hand van uw lening ten opzichte van de marktwaarde van een woning want hierop bepalen banken het tarief. Een lagere lening in vergelijking met de marktwaarde betekent dan ook een lagere rente.

Weten waar u aan toe bent

Ook mogelijkheden zoals de rentevaste periode en de looptijd van de hypotheek komen aan bod. Vervolgens brengen wij een advies uit over deze hypotheekrente. We helpen u graag zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken. Uiteindelijk is de keuze aan u. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek komt uw maximale hypotheekbedrag, ook wel uw leencapaciteit, aan de orde. U weet dus meteen waar u aan toe bent.

Wat kan ik lenen?

Vraag eens een vrijblijvend adviesgesprek aan en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw droomwoning te kopen. Toch liever blijven wonen en verbouwen maar mogelijk toch besparen op uw woonlasten? Dan is oversluiten interessant. Ook mogelijkheden zoals de rentevaste periode en de looptijd van de hypotheek komen aan bod. Vervolgens brengen wij u een advies uit over deze hypotheekrente. We helpen u graag zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken. Uiteindelijk is de keuze aan u.

Maximaal berekening

Heeft u al inzicht in hoeveel u kunt lenen voor uw hypotheek? Voordat u op zoek gaat naar een nieuw huis is het handig om te weten hoeveel hypotheek u maximaal krijgt. Bereken uw maximale hypotheekbudget binnen een paar klikken. 

Rente alert

Vraag onze hypotheekexperts of u kunt profiteren van de lage rente. In de loop der jaren konden onze klanten rekenen op de scherpste tarieven. Wij houden van een groot aantal geldverstrekkers de rentestanden bij en van al deze financiële partners krijgen wij een aantal dagen voor de renteverhoging een bericht. Blijf op de hoogte met onze rente alert. Zodra er iets verandert aan onze rentes ontvangt u direct een mail. U wilt natuurlijk precies op het juiste moment uw hypotheek aanpassen en daar gaan we u graag bij helpen.

Lagere hypotheekrente?

De Huis & Hypotheek-adviseurs in ons kantoor weten precies welke mogelijkheden er zijn voor het oversluiten van uw hypotheek. Hij of zij rekent uit of en hoeveel voordeel dit voor u kan opleveren, of er nog andere manieren zijn om extra te besparen en begeleidt u bij een overstap van hypotheekaanbieder.

Huis & Hypotheek steunt Villa Pardoes

Villa Pardoes is een sprookjesachtig vakantieverblijf waar ernstig zieke kinderen even alles mogen vergeten samen met hun familie. Alle kantoren van Huis & Hypotheek steunen Villa Pardoes door ieder jaar structureel een bedrag te doneren. Zo draagt Huis & Hypotheek bij aan de onvergetelijke gratis vakanties die vele families beleven in Villa Pardoes. Per afgesloten hypotheek gaat 25 euro naar Villa Pardoes.

Wilt u weten welke hypotheek het beste bij u past? Vraag dan een gratis hypotheekgesprek aan via het onderstaande formulier.

Naar boven