Woonwens Zoekprofiel

Meld u gratis aan en zorg dat u de eerste bieder bent!

Onze aankoopmakelaars helpen u graag bij het vinden van uw nieuwe droomwoning. Met een gratis Woonwens Zoekprofiel staat u voortaan vooraan in de rij in plaats van achteraan. Meld u aan en biedt als eerste op uw ideale koopwoning in Amsterdam.

Kansen in beeld

Vul het onderstaande formulier in en leg uw woonwensen vast. Samen met een van onze makelaars loopt u uw wensen door en ontdekt u of deze overeenkomen met de mogelijkheden op de woningmarkt. Zo krijgt u een realistisch beeld van uw kansen en kan onze makelaar aan de slag om uw ideale woning te vinden. 

Snel handelen

Zodra we potentiële woningen voor u hebben gevonden sturen we deze direct naar uw e-mailadres. Het is dan een kwestie van snel handelen om afspraken voor bezichtigingen te maken en onderhandelingen te starten. Er gaat geen tijd verloren. We doen er alles aan om de concurrentie voor te zijn.

‘Off market’ aanbod

Naast onze actieve zoektocht in bestaand aanbod, zetten we uw Woonwens Zoekprofiel ook uit in ons makelaarsnetwerk. Daarmee maakt u ook kans op het ‘off market’ aanbod. Dit bestaat uit woningen die (nog) niet op Funda staan. Veel verkopers kiezen er namelijk voor om hun woning niet zichtbaar te koop te zetten. Dat kan om privacy redenen zijn maar ook om de vele bezichtigingen te beperken. Met uw Woonwens Zoekprofiel wordt u automatisch meegenomen in dit aanbod.

Naar boven