Woonwens Zoekprofiel

Meld u gratis aan en zorg dat u de eerste bieder bent!

Onze aankoopmakelaars helpen u graag bij het vinden van uw nieuwe droomwoning en doen dat het liefst zo snel mogelijk. Met een gratis Woonwens Zoekprofiel voor de koop van een woning in Amsterdam staat u voortaan vooraan in de rij in plaats van achteraan.

Vul het onderstaande formulier in met al uw woonwensen. Zodra een van onze makelaars een woning vindt die in uw plaatje past, ontvangt u dit aanbod rechtstreeks in uw mail en in uw online klantdossier. Er gaat dus geen tijd verloren. Staat uw droomhuis erbij? Dan zetten we alles in het werk voor bezichtigingen en onderhandelingen. Zo weet u zeker dat u als eerste biedt op uw ideale woning in Amsterdam en omstreken.

Binnen een minuut aangemeld - Uw gegevens worden vastgelegd in een digitale kluis waarin we alle gegevens bijhouden - Nieuwste aanbod direct in de mail en online klantdossier - Niet meer zelf zoeken, bespaart tijd.

Uw gegevens worden uitsluitend gedeeld met ons klantcontactcenter die verantwoordelijk is voor het maken van een vrijblijvende afspraak met een aankoopmakelaar en wijkspecialist. Indien u zich ook opgeeft voor een hypotheekgesprek worden uw gegevens alleen en eenmalig verstrekt aan de FDC Financieel Planners & Hypotheekadviseurs Amsterdam voor het maken van een afspraak.

Naar boven