Makelaars bloggen

 • Huis kopen: 7 tips van de aankoopmakelaar

  Door Marco Loureiro op 18 februari 2020
  U heeft besloten om een huis te kopen in Amsterdam. Met de huidige woningmarkt moet u snel en adequaat kunnen handelen. Onze makelaar Marco Loureiro legt uit hoe uw aankoopmakelaar u in 7 stappen van stress naar succes leidt.
  Huis kopen: 7 tips van de aankoopmakelaar
 • Uw huis verhuren: nieuwe huurcontracten, nieuwe kansen

  Door Myrthe Jager op 28 januari 2020
  De behoefte aan huurwoningen blijft groeien in Amsterdam. Zowel voor de lokale markt als tijdelijke verhuur aan expats is er een groot tekort. Staat u op het punt uw huis te verhuren in Amsterdam? Hou dan rekening met verschillende huurcontracten voor verschillende situaties.
  Uw huis verhuren: nieuwe huurcontracten, nieuwe kansen
 • Eeuwigdurende erfpacht vastzetten of afkopen?

  Door Michel de Bruijn op 7 november 2019
  Regel het vóór 2020 en maak gebruik van forse kortingen. Vanaf 1 januari 2020 wordt het vastzetten van de erfpacht in Amsterdam veel duurder. Onze makelaar Michel de Bruijn over een sluimerde kostenpost die voor onaangename verrassingen kan zorgen.
  Eeuwigdurende erfpacht vastzetten of afkopen?
 • Wat is de waarde van uw woning?

  Door Rogier de Vries op 13 september 2019
  Stel u wilt een woning kopen maar u heeft geen flauw idee wat uw eigen woning waard is. Waar kunt u mee rekenen? Een rondje op internet geeft al een globaal beeld. Maar voor het betere werk zal er toch een makelaar of een taxateur langs moeten komen.
  Wat is de waarde van uw woning?
 • Verhuren of bezuren?

  Door Myrthe Jager op 12 juli 2019
  U heeft een beleggingspand of tweede woning en u wilt die verhuren. Dat kan lucratief uitpakken. Maar niet zonder risico’s. Tijdens ons intakegesprek brengen we verhuurders op de hoogte van de valkuilen en kansen van hun verhuurobject. Onze verhuurmakelaar Myrthe Jager vertelt alles over zaken als huurprijs, huurbescherming en onverhoopte huurschade. 3 Aandachtspunten die elke verhuurder zou moeten weten.
  Verhuren of bezuren?
 • 5 tips voor je makelaarsgesprek

  Door Ton Coffeng op 20 mei 2019
  Het kopen of verkopen van een huis is een van meest aangrijpende momenten in iemands leven. Er komt veel emotie bij kijken en hooggespannen verwachtingen. Een ervaren makelaar weet dat goed te managen en schept een realistisch beeld. Daarmee pak je de beste kans op de woningmarkt en kun je adequaat reageren in onderhandelingen.
  5 tips voor je makelaarsgesprek
 • Huis kopen? Denk duurzaam

  Door Michel de Bruijn op 9 april 2019
  Door energiebesparende maatregelen te treffen aan uw woning kunt u bijdragen aan een beter milieu en het behalen van klimaatdoelstellingen. U houdt er ook een lagere energierekening aan over en meer wooncomfort. RE/MAX makelaar Michel de Bruijn over de kansen voor verduurzaming tijdens de aankoop van een woning.
  Huis kopen? Denk duurzaam
Naar boven