Kennis van zaken en houd je goed op de hoogte

Meer beoordelingen
Verder lezen
9,2
Recensies

Makelaar Rogier de Vries

Expertise: Museumkwartier

Bel of WhatsApp 06-34930332 of e-mail naar rogierdevries@remax.nl

Makelaar Rogier de Vries is actief in heel Amsterdam. Daarnaast heeft hij een uitgebreide kennis van het Museumkwartier. Hij kent de ins & outs van deze zeer exclusieve buurt en leidt zijn klanten graag door het hele traject van verkoop en aankoop. Voor zowel binnenlandse als buitenlandse klanten. Want dankzij het internationale netwerk van RE/MAX kan Rogier een complete expat service bieden.

Ideale combinatie

Rogier: “Het Museumkwartier is een van de mooiste buurten van Amsterdam. Met de grote musea en het Concertgebouw om de hoek, biedt het zoveel cultuur. Maar heeft ook een bijzonder contrast. Want behalve het drukke van de Van Baerlestraat en de P.C. Hooftstraat is er de rust van de achterliggende straatjes. Een ideale combinatie in een zeer exclusieve omgeving. Ik vind het telkens weer een hele eer om hier een woning te verkopen of aan te kopen.”

Maak een afspraak voor een Gratis Waardebepaling

Buitenlands bereik

“Alle technieken zetten we in om een huis perfect te presenteren. Film, social media, styling en uiteraard ook ons eigen netwerk. Als onderdeel van de wereldwijde RE/MAX makelaarsorganisatie hebben wij ook buitenlands bereik. Want onze woningen worden opgenomen in het bestand van buitenlandse RE/MAX vestigingen. Dus als iemand vanuit bijvoorbeeld London een huis in Amsterdam wil kopen of huren dan komt de opdracht via ons Londense kantoor bij ons. Wij regelen vervolgens alles tot in de puntjes. De klant hoeft bij wijze van spreken alleen maar z’n koffer te pakken.”

Maak een afspraak voor een Verkoopadviesgesprek

Het grootste bezit

“Een woning is het grootste bezit dat iemand heeft. Het is dan ook heel mooi om daar een bijdrage aan te leveren. Ik leid het hele traject van aankoop en verkoop in goede banen. En daarin kunnen we ver gaan. Niet alleen de transactie regelen we maar ook aanverwante woonzaken. Van verbouwen en doorbreken tot het aansluiten van gas- en licht. Voor elk onderdeel werken wij met vaste, professionele vakmensen.”

Maak een afspraak voor een Aankoopadviesgesprek

Altijd bereikbaar

“Als een woning op de markt komt in het Museumkwartier dan moet je er snel bij zijn. Vanuit ons netwerk krijgen wij het aanbod van de stille verkoop en wanneer woningen net in de verkoop zijn. Zodat we er als een van de eersten op kunnen bieden. Ook voor de verkoop van woningen hebben wij een flexibele instelling. Ik ben altijd bereikbaar voor bezichtigingen. 24/7, ’s avonds en in de weekends. Want een kans houdt zich niet aan kantooruren.”

Maak een afspraak voor een zoekopdracht

Kennis over de wijk

Rogier is onze wijkspecialist voor het Museumkwartier. Dit is de buurt waarmee hij extra affiniteit heeft en waarover hij zijn kennis met klanten en onze andere makelaars deelt. Door deze wisselwerking kunnen we onderling informatie uitwisselen over alle 99 buurtcombinaties in Amsterdam. Zo houden we het aantal verhuisbewegingen bij en het actuele woningaanbod, gemiddelde huizenprijzen, gebiedsontwikkeling, relevante demografische informatie maar ook hotspots in de wijk, buurtcentra, scholen en ondernemingen die bovengemiddeld staan aangeschreven.

Neem contact op voor meer informatie
 • Wat is de waarde van uw woning?

  13 september 2019
  Stel u wilt een woning kopen maar u heeft geen flauw idee wat uw eigen woning waard is. Waar kunt u mee rekenen? Een rondje op internet geeft al een globaal beeld. Maar voor het betere werk zal er toch een makelaar of een taxateur langs moeten komen.
  Wat is de waarde van uw woning?

Maak een afspraak

Rogier de Vries

Neem contact op met Rogier de Vries voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

 • Gratis waardebepaling

  U staat op het punt om uw huis te verkopen en wilt weten wat u ervoor kunt vragen. Onze makelaars helpen graag met een gratis waardebepaling. Hun kennis van de Amsterdamse huizenmarkt gaat tot op wijkniveau. Daarmee bent u verzekerd van de hoogst mogelijke adviesprijs voor uw woning.

  Ik wil een gratis waardebepaling
  Gratis waardebepaling

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Mijn woningaanbod Eerder verkocht

Naar boven