Zou hem zeker aanraden!

Meer beoordelingen
Verder lezen
9,4
Makelaar Rogier de Vries

Makelaar Rogier de Vries

Bel of WhatsApp 06-34930332 of e-mail naar rogierdevries@makelaarsvan.nl

Rogier de Vries is als makelaar actief in heel Amsterdam. Optimale service, hoge betrokkenheid en luisteren naar de wensen van klanten zijn enkele kenmerken van Rogier als makelaar. Hij snapt als geen ander dat een huis kopen gepaard gaat met emoties, dat elke klant uniek is en hij zijn aanpak dus altijd aanpast naar de wensen van zijn klanten.

Klant staat voorop

Rogier: ‘’Voor mij zijn de beginselen van een goede makelaar passend bij de formule die wij als collectief van Makelaars van Amsterdam uitstralen: 'Bij ons staat de klant centraal'. Dit neem ik dan ook dagelijks mee in mijn besluitvorming. Ik vind het belangrijkste om erachter te komen waar mijn klanten gelukkig van worden en hoe mijn diensten daar op aansluiten. Een huis is voor mensen alles en de emotionele waarde die daar bij komt kijken is niet te onderschatten. Want ook ik heb een vrouw en huisdieren en dus weet ik als geen ander hoe belangrijk het gevoel van thuiskomen is. Ik ben daarom ook zoveel mogelijk in contact met mijn klanten en sta altijd voor ze klaar voor eventuele vragen.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Persoonlijk aanpak

"Mijn aanpak kan het best worden omschreven als een persoonlijke aanpak. Het menselijke aspect dat komt kijken bij het aan- en verkopen van een huis is voor mij altijd het belangrijkste. Uiteindelijk is naar mijns inziens het belangrijkste onderdeel tijdens het aan- of verkoopproces dat ik mijn klanten coach. In het begeleiden van mijn klanten gaat ook vrijwel het meeste tijd zitten. Vandaar dat ik hier ook mijn aanpak voornamelijk op richt. Uiteindelijk is het menselijke aspect het belangrijkst bij de beslissingen die worden genomen bij het aan- of verkopen van een huis. Het gevoel moet van beide kanten goed zijn."

Maak een afspraak voor een Verkoopadviesgesprek

Innovatief en vernieuwend

"Naast het persoonlijke, ben ik ook altijd bezig met innovatie en vooruitgang. Ik zie mijzelf dan ook als een mix van de traditionele makelaar en de nieuwe makelaar. Behalve dat ik natuurlijk altijd mijn ambitie uitspreek om de aanpak zo persoonlijk mogelijk te houden, blijf ik ook altijd op zoek naar verbeteringen. Ik sta te allen tijde open voor vernieuwing. Het moet voor elke klant mogelijk zijn om gebruik te maken van mijn diensten op de manier waarop de klant dat wenst te doen. Dat kan bijvoorbeeld zijn door middel van virtueel waarde bepalen." Lees ook het blog van Rogier: Wat is de waarde van uw woning

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Beste prijs, minste zorgen

"Uiteindelijk is mijn einddoel dat de klant een zo goed mogelijke prijs vergaart in combinatie met de minste zorgen. Door altijd goed te inventariseren waar de zorgen liggen van mijn klanten tijdens hun aan- of verkoopproces van een huis, kan ik deze zorgen van ze overnemen. Ik vind het belangrijk dat het voor mijn klanten een ervaring op zich is en dat ze zich ontspannen voelen bij het kopen van een huis zonder dat daar enige zorgen bij komen kijken. Ze moeten zich kunnen focussen op het belangrijkste, namelijk dat het kopen van hun droomhuis goed voelt. Daarnaast ben ik ook altijd op de hoogte van wat er speelt op de markt en wil ik voor mijn klanten te allen tijde de beste prijs realiseren."

Maak een afspraak voor een zoekopdracht

Van beginnend makelaar tot teamleider

"Zo'n 5 jaar geleden begon ik mijn avontuur als makelaar. Door de juiste mensen om me heen te verzamelen heb ik mijzelf elk jaar meer kunnen ontwikkelen tot de ervaren makelaar die ik vandaag de dag ben. Sinds 2020 ben ik ook actief als teamleider en mentor binnen Makelaars van Amsterdam. Ik begeleid inmiddels één trainee binnen onze makelaardij. Mijn kennis overdragen aan de makelaar van morgen is iets waar ik mijn energie uit haal en wat ik met passie doe."

Neem contact op voor meer informatie

Slagen op de Amsterdamse woningmarkt

"Om te kunnen slagen op de Amsterdamse woningmarkt is snelheid een vereiste. Zoals eerder aangegeven houd ik altijd, zowel voor als na het proces, direct contact met mijn klanten via e-mail, WhatsApp of telefonisch. Ondanks de gekte die er kan heersen op de Amsterdamse huizenmarkt blijf ik altijd bij mezelf, bewaar ik de rust en houd ik overzicht tijdens het gehele proces. Door mijn rust en kalmte slaag ik er altijd in om tot een goede en eerlijke aan- of verkoop te komen. Mijn advies is dan ook altijd: 'Niet meegaan in de gekte'. Door mijn vele connecties in de makelaardij weet ik wat ik aan mensen heb, waardoor ik sneller tot een goede deal kan komen. Betrouwbaarheid van beide kanten is dan ook voor mij een belangrijk uitgangspunt bij het sluiten van een deal. Door mijn rechtlijnigheid weten al mijn klanten en collega’s dan ook wat ze aan me hebben."

Neem contact op voor meer informatie

Expatexpert

"Makelaars van Amsterdam is een internationaal georiënteerd makelaarskantoor. Daardoor komen veel expats bij onze makelaardij in Amsterdam terecht. Voor expats is het belangrijk om goed begeleid te worden tijdens het aankopen van een huis. Ze komen natuurlijk in een heel ander land terecht dan ze gewend zijn en dus is het belangrijk om ze te ondersteunen bij veel zaken die komen kijken bij het verhuizen naar Nederland. Ik zorg er dan ook voor dat ik ze niet alleen help bij het kopen van een huis, maar ze daarin ook begeleid."

Neem contact op voor meer informatie

Bekend door heel Amsterdam

"Een import Amsterdammer. Zo noem ik mij nog wel eens. Gekscherend of niet, maar ik mag mijzelf een echte Amsterdammer noemen. Ik ben inmiddels 15 jaar woonachtig in Amsterdam. Na jarenlang in de Pijp te hebben gewoond ben ik in 2019 verhuisd naar Nieuw-West. Mijn connecties gaan dan ook van binnen tot aan buiten de ring. Ik weet heel goed wat er speelt in de stad en weet daarom goed in te spelen op actualiteiten. Door goed op de hoogte te zijn van alles wat er speelt in de stad krijg ik op de juiste momenten de juiste informatie binnen die noodzakelijk is om succesvol te zijn op de Amsterdamse woningmarkt. Ik ben actief in heel Amsterdam en vooral met het Museumkwartier heb ik veel affiniteit."

Neem contact op voor meer informatie
 • Amsterdamse woningmarkt weer volop in beweging

  29 December 2023
  2023 was een opmerkelijk jaar waarin de woningmarkt herstelde van het ‘schokeffect’ van de renteverhogingen en de tijdelijke prijsdaling die daarop volgde. Het lijkt erop dat we in 2024 een druk jaar op de woningmarkt tegemoet gaan met veel vraag en nog steeds een tekort aan aanbod. De banken voorspellen zelfs al forse prijsstijgingen en het ziet ernaar uit dat ‘oude tijden’ zullen herleven. Onze makelaar Rogier de Vries over nieuwe kansen op de Amsterdamse woningmarkt.
  Amsterdamse woningmarkt weer volop in beweging

Maak een afspraak

Rogier de Vries

Neem contact op met Rogier de Vries voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

 • Gratis waardebepaling

  U staat op het punt om uw huis te verkopen en wilt weten wat u ervoor kunt vragen. Onze makelaars helpen graag met een gratis waardebepaling. Hun kennis van de Amsterdamse huizenmarkt gaat tot op wijkniveau. Daarmee bent u verzekerd van de hoogst mogelijke adviesprijs voor uw woning.

  Ik wil een gratis waardebepaling
  Gratis waardebepaling

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven