Scroll naar inhoud
English?

Rogier de Vries

Makelaar voor het Museumkwartier

Bel of WhatsApp 06-34930332 of e-mail naar rogierdevries@remax.nl

Rogier de Vries is onze gespecialiseerde makelaar voor het Museumkwartier. Hij kent de ins & outs van deze zeer exclusieve buurt en leidt zijn klanten door het hele traject van verkoop en aankoop. Voor zowel binnenlandse als buitenlandse klanten. Want dankzij het internationale netwerk van RE/MAX kan Rogier een complete expat service bieden.

Ideale combinatie

Rogier: “Het Museumkwartier is een van de mooiste buurten van Amsterdam. Met de grote musea en het Concertgebouw om de hoek, biedt het zoveel cultuur. Maar heeft ook een bijzonder contrast. Want behalve het drukke van de Van Baerlestraat en de P.C. Hooftstraat is er de rust van de achterliggende straatjes. Een ideale combinatie in een zeer exclusieve omgeving. Ik vind het telkens weer een hele eer om hier een woning te verkopen of aan te kopen.”

Buitenlands bereik

“Alle technieken zetten we in om een huis perfect te presenteren. Film, social media, styling en uiteraard ook ons eigen netwerk. Als onderdeel van de wereldwijde RE/MAX makelaarsorganisatie hebben wij ook buitenlands bereik. Want onze woningen worden opgenomen in het bestand van buitenlandse RE/MAX vestigingen. Dus als iemand vanuit bijvoorbeeld London een huis in Amsterdam wil kopen of huren dan komt de opdracht via ons Londense kantoor bij ons. Wij regelen vervolgens alles tot in de puntjes. De klant hoeft bij wijze van spreken alleen maar z’n koffer te pakken.”

Het grootste bezit

“Een woning is het grootste bezit dat iemand heeft. Het is dan ook heel mooi om daar een bijdrage aan te leveren. Ik leid het hele traject van aankoop en verkoop in goede banen. En daarin kunnen we ver gaan. Niet alleen de transactie regelen we maar ook aanverwante woonzaken. Van verbouwen en doorbreken tot het aansluiten van gas- en licht. Voor elk onderdeel werken wij met vaste, professionele vakmensen.”

Altijd bereikbaar

“Als een woning op de markt komt in het Museumkwartier dan moet je er snel bij zijn. Vanuit ons netwerk krijgen wij het aanbod van de stille verkoop en wanneer woningen net in de verkoop zijn. Zodat we er als een van de eersten op kunnen bieden. Ook voor de verkoop van woningen hebben wij een flexibele instelling. Ik ben altijd bereikbaar voor bezichtigingen. 24/7, ’s avonds en in de weekends. Want een kans houdt zich niet aan kantooruren.”

Kennis over de wijk

Rogier is onze wijkspecialist voor Museumkwartier. Dit is de buurt waarmee hij extra affiniteit heeft en waarover hij zijn kennis met klanten en onze andere makelaars deelt. Door deze wisselwerking kunnen we onderling informatie uitwisselen over alle 99 buurtcombinaties in Amsterdam. Zo houden we het aantal verhuisbewegingen bij en het actuele woningaanbod, gemiddelde huizenprijzen, gebiedsontwikkeling, relevante demografische informatie maar ook hotspots in de wijk, buurtcentra, scholen en ondernemingen die bovengemiddeld staan aangeschreven.

Bekijk hieronder het actuele woningaanbod van Rogier de Vries.

Maak een afspraak

Wilt u uw huis in het Museumkwartier verkopen of daar een huis kopen? Neem dan contact op met Rogier de Vries. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden. Bel of WhatsApp 06-34930332 of e-mail naar rogierdevries@remax.nl

Mijn woningaanbod

Anderen over Rogier de Vries:

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Naar boven