Onze 10 zekerheden

De kernbeloftes van onze makelaars

In onze aanpak staat de klant centraal. U moet dan ook kunnen rekenen op onze dienstverlening. Daarom hebben onze makelaars zich aan deze 10 kernbeloftes verbonden. Zodat u altijd zeker bent van de hoogst mogelijke service.

 1. Eén aanspreekpunt, 24/7
  Wij nemen dezelfde dag contact op met u en de kandidaat-koper. Wij zijn 24/7 bereikbaar, ook in de weekenden.
 2. Bezichtigingen en afspraken 7 dagen per week
  Wij maken altijd tijd voor u. Voor verkoopmogelijkheden, woningwaarde of bezichtigingen. Of om even bij te praten.
 3. Kennis en kwaliteit
  Onze makelaars werken samen met vakmeesters. Ze zijn altijd up-to-date, vooruitstrevend en innovatief door permanente educatie en trainingen. Hun kennis is onze kwaliteit.
 4. Creativiteit
  Wij zijn trendsettend en niet bang om ons hoofd boven het maaiveld uit te steken. Onder andere met uitgebreide woningvideo's en QR codes op "Te Koop" borden lopen wij voorop in de markt.
 5. Omnichannel Marketing
  Wij passen ons altijd aan de nieuwste trends en ontwikkelingen aan. Zo zijn wij gespecialiseerd in het uitstippelen van de juiste online en offline marketingcampagnes met een uniforme klantervaring.
 6. Social selling experts
  We inspireren dagelijks volgers op sociale media met onze e-commerce aanpak, wat resulteert in een groot bereik in Amsterdam en omstreken. Verkopers vinden gemakkelijk kopers via onze kanalen en we benaderen de beste potentiële kopers voor snelle en efficiënte resultaten.
 7. Betrokkenheid
  Onze makelaars begeleiden u professioneel en betrokken bij het verkoop- of koopproces. Ze weten als geen ander dat het kopen of verkopen van een woning een belangrijk moment in iemands leven is.
 8. Klantgerichtheid
  Uw woonwensen staan centraal. Daarvoor bieden wij een uitstekende service en begeleiding. Iedere makelaar werkt als zelfstandig ondernemer in een collectief om samen tot de beste resultaten voor klanten te komen.
 9. Eerlijk en integer
  Eerlijk en integer handelen vinden wij vanzelfsprekend. Daarom hebben we onze Ethische Code ontwikkeld, die verder gaat dan normale consumentenvoorwaarden.
 10. Afspraken nakomen
  Wij hechten waarde aan het nakomen van afspraken en houden u op de hoogte van de voortgang, zodat u kunt rekenen op onze betrouwbaarheid en inzet om uw woonwensen te realiseren.

Wilt u meer weten over onze makelaarsdiensten? Maak een afspraak met een van onze makelaars. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze hoogwaardige service.

Lees ook:
De waarden van Makelaars van Amsterdam
Ontdek de grote voordelen van Makelaars van Amsterdam
Maak kennis met de kenners van Amsterdam
Welkom bij Makelaars van Amsterdam

Maak een afspraak

Staat u op het punt om een huis te kopen of uw huis te verkopen in Amsterdam? Maak een afspraak. Onze makelaars staan u graag te woord om de mogelijkheden voor uw woonplannen te bespreken.

Naar boven