Kosten verhuur

Wat kost het verhuren van uw huis in Amsterdam?

Ook bij de verhuur van uw huis geldt: de kosten gaan voor de baten uit. Waar moet u aan denken? Onze verhuurmakelaars zijn gespecialiseerd in de Amsterdamse huurmarkt en weten alles over de uitgaven die komen kijken bij de verhuur van uw woning. 

Kosten duidelijk in beeld

Wanneer u heeft besloten om uw huis te verhuren, dan wilt u een duidelijk beeld van de kosten en inkomsten. Uiteraard wilt u zeker zijn dat het een rendabele onderneming wordt. Onze verhuurmakelaars helpen u daarbij. Zij komen bij u langs en nemen alle uitgaven met u door. Denk aan kosten om de woning fris en gemeubileerd aan te bieden, de vaste lasten en onderhoudskosten. Ook komt u alles te weten over de fiscale kant van verhuren. Uiteindelijk weet u precies wat u maandelijks aan de woning verdient. 

Verhuurbemiddeling

Een van de kostenposten is onze verhuurbemiddeling. Wat krijgt u daarvoor? Wij bieden een complete verhuurservice waarbij wij u volledig ontzorgen bij de verhuur van uw woning in Amsterdam. Wij screenen de huurders, verzorgen intakegesprekken, bezichtigingen, stellen het huurcontract op en alle andere zaken die bij de verhuur van een woning komen kijken. Daar heeft u geen omkijken naar. 

Lees ook:
Huis verhuren met onze verhuurspecialisten
De huurwaarde van uw huis
Huis verhuren in Amsterdam
Succesvol verhuren in 7 stappen
Digitaal Woningdossier

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over het verhuren van uw woning of beleggingspand in Amsterdam? Maak een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze beproefde verhuurservice. Bel 020-3331110 of e-mail naar verhuur@makelaarsvan.nl

Naar boven