Aankoopbemiddeling

Koop uw huis met de specialisten van Amsterdam

Wanneer u een huis wilt kopen in Amsterdam staan onze aankoopmakelaars graag voor u klaar. Zij doen er alles aan om uw droomwoning te vinden en de aankoop mogelijk te maken. Ontdek alle stappen van onze aankoopbemiddeling, de diensten van onze aankoopmakelaars en ons beproefde plan van aankoop. Met onze aankoopbemiddeling weet u zeker dat u de grootste kans van slagen heeft op de Amsterdamse woningmarkt.

Wat is aankoopbemiddeling?

Bij het kopen van een huis in Amsterdam komt veel kijken. Niet alleen de zoektocht naar uw nieuwe woning kent de nodige uitdagingen, ook als u eenmaal uw droomhuis heeft gevonden staat u voor zaken waar u waarschijnlijk nooit eerder mee te maken heeft gehad. Onze aankoopmakelaars helpen u daar graag bij. Zij werken uitsluitend in uw belang en weten alles over prijsontwikkelingen, biedingsstrategiën, bouwkundige staat, planologische ontwikkelingen, belemmerende bepalingen en andere juridische haken en ogen. Met hun aankoopbegeleiding weet u zeker dat de koop van uw nieuwe huis deskundig tot stand komt.  

Lees verder

Wat doet een aankoopmakelaar precies?

Het kopen van een woning in Amsterdam kan inmiddels bijna niet meer zonder een aankoopmakelaar. Verkopende partijen geven immers de voorkeur aan kopers met aankoopmakelaar zodat ze zeker weten dat ze met serieuze kandidaten te maken hebben. Met een aankoopmakelaar kunt u bovendien kiezen uit woningen die nog niet te koop staan. Daarmee vergroot u uw kansen op de Amsterdamse woningmarkt en weet u zeker dat het aankooptraject in professionele handen is. Maar wat doet een aankoopmakelaar precies?

Lees verder

Plan van aankoop

Wat komt er kijken bij het kopen van uw nieuwe huis? Onze aankoopbemiddeling bestaat uit het opstellen van uw zoekprofiel, het vaststellen van de zoekopdracht, de opdracht tot bemiddeling en overige, bijkomende werkzaamheden. We nemen u stap voor stap mee in onze aankoopbegeleiding zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent.

Lees verder

Een huis kopen in 9 stappen

Een huis kopen in Amsterdam kent enige uitdagingen. Met onze aankoopmakelaar gaat u de strijd aan met de grote concurrentie op de Amsterdamse woningmarkt. Hij of zij verdient zichzelf altijd terug. Want wij zijn emotioneel minder betrokken bij de aankoop van uw droomwoning. Hierdoor zijn wij in staat om beter te bieden en beter te onderhandelen. Ook wordt er bouwkundig naar het huis gekeken. Is het uw geld waard? Kloppen alle afmetingen van het pand? Is het een prettige wijk?

Lees verder
Naar boven