Onze verhuurservice

Verhuur uw woning in 5 stappen

Als u uw woning wilt verhuren kunt u rekenen op de expertise van onze verhuurmakelaars. Wij screenen kandidaat-huurders al voor een bezichtiging. Een huurder moet in onze ogen goed omgaan met de woning alsof het zijn eigen woning betreft. Met kandidaten die voldoen aan zowel de financiële eisen als aan uw eisen, bezichtigen wij uw woning. Vervolgens helpen wij met het opstellen en sluiten van de huurovereenkomst, het in- en uitchecken en de sleuteloverdracht.

Perfecte huurder

Beschikt u over een woning in Amsterdam en denkt u erover om deze te verhuren? Wij staan graag voor u klaar om u het verhuurproces uit handen te nemen. Aan de hand van de volgende 5 stappen zorgen wij ervoor dat de perfecte huurder in uw woning komt.

1 - De woning in de verhuur plaatsen

Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek en het bekijken van de woning. Wij geven u een op maat gemaakt aanbod en gaan ermee aan de slag. Tijdens deze intake bespreken we onder andere:
• Uw specifieke wensen en behoeften
• Gaat het om het tijdelijk verhuren van de woning?

2- Huurprijs en promotie

Aan de hand van deze aspecten bepalen we samen met u de huurprijs. Vervolgens maken wij foto’s en plaatsen we de woning online op onze website, Pararius en Funda. En brengen een sociale media-actie uit op onze Facebook en Instagram pagina.

3 - Bezichtigingen plannen

Wij plannen en begeleiden de bezichtigingen:

• Kandidaat huurders komen langs voor een bezichtiging. Wij achterhalen of zij de juiste kandidaten zijn voor uw woning.
• Na de bezichtiging brengen we verslag uit en adviseren we u over de keuze van de huurder.

4 - Het akkoord doornemen

• U kijkt samen met onze verhuurmakelaar naar de wensen en behoeften van de toekomstige huurder. Komen deze overeen? Of zijn er essentiële zaken die van elkaar afwijken?
• Klopt de lijst van over te nemen zaken? Gaan de huurder en verhuurder hiermee akkoord?

5 - Sleuteloverdracht

Onze verhuurmakelaar is aanwezig bij de sleuteloverdracht en doet een check-in. Hierbij maken wij foto’s en een inspectierapport. Wanneer een huurder het pand verlaat dan doen wij een check-out en controleren de staat van de woning.

Na deze stappen bent u zeker van een effectieve verhuur van uw woning of beleggingspand. Ook daarna zorgen wij ervoor dat u geen omkijken heeft naar verhuurzaken en een maximaal rendement behoud.

Maak een afspraak 

Wilt u uw woning of beleggingspand verhuren in Amsterdam? Maak dan een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de verhuurkansen van uw woning. Bel 020-3331110 of e-mail naar amsterdam@remax.nl

Naar boven