Huis verhuren

Kies voor de zekerheid van onze verhuurspecialisten

Als u uw huis of beleggingspand wilt verhuren in Amsterdam, komt daar veel bij kijken. Kies voor de zekerheid van onze verhuurmakelaars voor zorgeloze verhuur met maximaal rendement. Zij weten alles over de Amsterdamse huurmarkt en bepalen de juiste huurprijs, screenen kandidaten op betrouwbaarheid en bieden een succesvolle verhuur in 7 stappen. Ontdek onze beproefde verhuurservice en maak een afspraak met een van onze verhuurmakelaars. 

De huurwaarde van uw huis

Als u uw huis wilt verhuren in Amsterdam dan wilt u uiteraard weten wat dat oplevert. Onze verhuurmakelaars kunnen u daar een duidelijk beeld van geven. Zij zijn gespecialiseerd in de Amsterdamse huurmarkt en taxeren uw huis volgens de laatste huurprijsontwikkelingen. Onze verhuurmakelaar komt kosteloos bij u langs en doet een grondige inventarisatie van uw woning. Hoe wilt u het huis verhuren? Tijdelijk of permanent? Gemeubileerd of gestoffeerd? Dit soort zaken zijn bepalend voor de huurwaarde. Maar ook de locatie, de staat van het huis, de woonoppervlakte, het aantal kamers en het aanbod van vergelijkbare huurwoningen in de directe omgeven spelen mee in de taxatie. Uiteindelijk krijgt u een uitgebreid rapport waarin de huurwaarde van uw woning goed gefundeerd is vastgelegd. Dan weet u zeker dat u de huurprijs krijgt die precies bij uw huis past.

Lees verder

Huis verhuren in Amsterdam

Een huis verhuren in Amsterdam is zeer lucratief maar heeft zo z’n aandachtspunten. Onze verhuurmakelaars zijn gespecialiseerd in de huurmarkt van de Amsterdamse regio en helpen u graag met tips en advies. Voor tijdelijke verhuur is er veel vraag van expats vanuit internationale bedrijven en de universiteit. Voor permanente verhuur kent Amsterdam een interessante doorstroommarkt van net afgestudeerden die hun eerste stappen op de woningmarkt zetten. Daarnaast kent Amsterdam weliswaar een grote sociale woningbouw maar bieden de stad en de regio nog volop ruimte voor verhuur in de vrije sector.

Lees verder

Kosten verhuur

Ook bij de verhuur van uw huis geldt: de kosten gaan voor de baten uit. Waar moet u aan denken? Onze verhuurmakelaars zijn gespecialiseerd in de Amsterdamse huurmarkt en weten alles over de uitgaven die komen kijken bij de verhuur van uw woning. Zij komen bij u langs en nemen alle uitgaven met u door. Denk aan kosten om de woning fris en gemeubileerd aan te bieden, de vaste lasten en onderhoudskosten. Ook komt u alles te weten over de fiscale kant van verhuren. Uiteindelijk weet u precies wat u maandelijks aan de woning verdient.

Lees verder

Succesvol verhuren in 7 stappen

Als u uw woning in Amsterdam wilt verhuren kunt u rekenen op de expertise van onze verhuurmakelaars. Wij screenen kandidaat-huurders al ruim voor de bezichtiging. Een huurder moet in onze ogen goed omgaan met de woning alsof het zijn eigen woning betreft. Met kandidaten die voldoen aan zowel de financiële eisen als aan uw eisen, bezichtigen wij uw woning. Vervolgens helpen wij met het opstellen en sluiten van de huurovereenkomst, het in- en uitchecken en de sleuteloverdracht. Aan de hand van 7 stappen zorgen wij ervoor dat de perfecte kandidaat uw woning huurt.

Lees verder

Veilig verhuren begint met uitvoerig screenen

Veilig verhuren begint met uitvoerig screenen. Met ons Digitaal Woningdossier kunnen wij kandidaat-huurders screenen op betrouwbaarheid. Daarmee voorkomen we zoveel mogelijk dat u in zee gaat met personen die achteraf niet betalen, geld witwassen of in financiële nood verkeren. Ook werpen we hiermee een drempel op tegen personen die met valse legitimatiebewijzen illegale bewoning of praktijken opstarten.

Lees verder

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over het verhuren van uw woning of beleggingspand in Amsterdam? Maak een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze beproefde verhuurservice. Bel 020-3331110 of e-mail naar verhuur@makelaarsvan.nl

Naar boven