Een huis kopen in Amsterdam

Kopen met de aankoopmakelaar van de wijk

Een huis kopen in Amsterdam vereist veel lokale kennis. De stad is immers constant in beweging en de concurrentie is enorm. Onze aankoopmakelaars weten daar alles van en helpen u graag door het hele aankoopproces. Zij weten alle ins & outs van de wijk en wat de buurt zo aantrekkelijk maakt om in te wonen. Samen met onze wijkmakelaar kijkt u kritisch naar punten zoals het onderhoud, de bouwkundige staat en de vraagprijs van het huis. Daarmee komt u tot het openingsbod waarmee u de beste kans maakt op de woning. Maak kennis met onze uitgebreide aankoopservice.

Een huis kopen in 8 stappen

Een huis kopen in Amsterdam kent enige uitdagingen. Met onze aankoopmakelaar gaat u de strijd aan met de grote concurrentie op de Amsterdamse woningmarkt. Hij of zij verdient zichzelf altijd terug. Want wij zijn emotioneel minder betrokken bij de aankoop van uw droomwoning. Hierdoor zijn wij in staat om beter te bieden en beter te onderhandelen. Ook wordt er bouwkundig naar het huis gekeken. Is het uw geld waard? Kloppen alle afmetingen van het pand? Is het een prettige wijk?

Lees verder

Bieden op een huis in Amsterdam

Bieden op een huis is spannend en een proces waar veel ervaring bij komt kijken. Onze makelaars zijn specialisten van de wijk en weten alles over nieuwe ontwikkelingen en de waarde van woningen in Amsterdam. Namens u brengen ze het scherpst mogelijke bod uit en begeleiden ze u door het hele biedingsproces.

Lees verder

Taxatie woning Amsterdam

Onze erkende taxateurs zorgen voor een objectief taxatierapport. Dat heeft u nodig bij onder andere de aanschaf van een woning, (her-)financiering of een echtscheiding. Onze taxateurs helpen u daar graag bij. Zij zijn aangesloten bij het NWWI en geven u een deskundig beeld van de waarde van uw woning in Amsterdam.

Lees verder

Hypotheken

Wanneer u een huis op het oog heeft helpen we u ook graag bij het kiezen van een passende hypotheek. Ook daarvoor hebben we de juiste expertise in huis.

Lees verder

Het Nieuwe Normaal

Ondanks alle maatregelen gaat het kopen of verkopen van huizen in Amsterdam gewoon door. Met enige aanpassingen helpen we u graag met het vinden van uw droomhuis of het verkopen van uw huidige woning. Deze werkwijze hanteren wij in Het Nieuwe Normaal van de 1,5 meter samenleving.

Lees verder

Woonwens Zoekprofiel

Onze aankoopmakelaars helpen u graag bij het vinden van uw nieuwe droomwoning en doen dat het liefst zo snel mogelijk. Met een gratis Woonwens Zoekprofiel voor de koop van een woning in Amsterdam staat u voortaan vooraan in de rij in plaats van achteraan.

Lees verder

Voorverkoop & Stille Verkoop

Kijk verder dan Funda en vergroot uw zoekbereik. Omdat de vraag groot is en het aanbod klein, besluiten steeds meer woningverkopers om hun huis alvast in de ‘Voorverkoop’ of ‘Stille verkoop’ te zetten. Ook via onze aankoopmakelaars kunt u aanspraak maken op het Voorverkoop en Stille Verkoop aanbod. Daarmee wordt uw keuze aanzienlijk ruimer.

Lees verder

Maak een afspraak

Wilt u een huis kopen in Amsterdam? Maak dan een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de expertise van onze aankoopmakelaars. Bel 020-3331110 of e-mail naar amsterdam@remax.nl

Naar boven