Een huis kopen in Amsterdam

Koop uw woning met de aankoopmakelaars van Amsterdam

De woningmarkt van Amsterdam en omstreken kent op dit moment forse uitdagingen voor wie een huis wil kopen. Vaak zijn er wel 20 bezichtigen voor u en is de kans groot dat u achter het net vist. Een huis kopen in Amsterdam kan dan ook bijna niet zonder aankoopmakelaar. Hij of zij krijgt makkelijker contact met de verkopende makelaar en heeft een goed beeld van reële biedingen. Met onze aankoopdiensten bieden wij een breed palet aan mogelijkheden om uw kansen op de Amsterdamse woningmarkt te vergroten.

Woonwens Oriëntatiegesprek

De eerste stap als u op zoek bent naar een nieuwe woning. Samen met een van onze makelaars brengt u kosteloos uw wensen en kansen op de woningmarkt in beeld. Dan weet u precies wat uw mogelijkheden zijn en kunt u snel handelen als uw droomwoning te koop staat.

Lees verder

Woonwens Zoekprofiel

Na de oriëntatie gaan we een stap verder en stellen we - indien gewenst - een gratis Woonwens Zoekprofiel op. Samen leggen we uw wensen en eisen vast en zetten we uw zoekprofiel actief uit in de markt. Daarmee staat u vooraan in de rij in plaats van achteraan. Meld u aan en biedt als eerste op uw ideale koopwoning in Amsterdam.

Lees verder

Aankoop-verkoop Combideal

Als u verhuisplannen heeft, kunt u het beste eerst een woning kopen voordat u uw eigen woning te koop zet. In de huidige, krappe woningmarkt kan het namelijk wel even duren voordat u uw ideale woning heeft gevonden. Met onze Aankoop-verkoop Combideal bent u verzekerd van de soepelste overgang naar uw nieuwe woning tegen een aantrekkelijk tarief.

Lees verder

Bieden op een huis in Amsterdam

Bieden op een huis is spannend en een proces waar veel ervaring bij komt kijken. Onze makelaars zijn specialisten van de wijk en weten alles over nieuwe ontwikkelingen en de waarde van woningen in Amsterdam. Namens u brengen ze het scherpst mogelijke bod uit en begeleiden ze u door het hele biedingsproces.

Lees verder

Een huis kopen in 9 stappen

Een huis kopen in Amsterdam kent enige uitdagingen. Met onze aankoopmakelaar gaat u de strijd aan met de grote concurrentie op de Amsterdamse woningmarkt. Hij of zij verdient zichzelf altijd terug want wij zijn emotioneel minder betrokken bij de aankoop van uw droomwoning. Hierdoor zijn wij in staat om beter te bieden en beter te onderhandelen. Ook wordt er bouwkundig naar het huis gekeken. Is het uw geld waard? Kloppen alle afmetingen van het pand? Is het een prettige wijk? Ontdek onze 9 stappen voor een succesvolle aankoop van uw droomwoning in Amsterdam.

Lees verder

Hypotheekadvies

Ook voor de financiering van uw woning zijn we u graag van dienst. De onafhankelijke hypotheekadviseur van Huis & Hypotheek in ons kantoor brengt de financiële haalbaarheid van uw verhuisplannen voor u in beeld. Dat brengt zekerheid en rust. Zowel bij aankoop als bij verkoop van uw huis in Amsterdam.

Lees verder

De waarde van uw woning

Om de waarde van uw woning te weten, kunt u kiezen uit verschillende waardebepalingen. Wij bieden een online waardebepaling voor een eerste indruk. Een nauwkeurige gratis waardebepaling voor de vraagprijs van uw woning. Een waardebepaling op afstand. En een uitgebreide taxatie met gevalideerd rapport. Welke waardebepaling hoort bij welke situatie? We hebben de verschillen voor u op een rijtje gezet.

Lees verder

Voorverkoop & Stille Verkoop

Kijk verder dan Funda en vergroot uw zoekbereik. Omdat de vraag groot is en het aanbod klein, besluiten steeds meer woningverkopers om hun huis alvast in de ‘Voorverkoop’ of ‘Stille verkoop’ te zetten. Ook via onze aankoopmakelaars kunt u aanspraak maken op het Voorverkoop en Stille Verkoop aanbod. Daarmee wordt uw keuze aanzienlijk ruimer.

Lees verder

Aankoopbemiddeling

Wanneer u een huis wilt kopen in Amsterdam staan onze aankoopmakelaars graag voor u klaar. Zij doen er alles aan om uw droomwoning te vinden en de aankoop mogelijk te maken. Ontdek alle stappen van onze aankoopbemiddeling, de diensten van onze aankoopmakelaars en ons beproefde plan van aankoop. Met onze aankoopbemiddeling weet u zeker dat u de grootste kans van slagen heeft op de Amsterdamse woningmarkt.

Lees verder

Haalbaarheidscertificaat

Het kopen van een huis in Amsterdam start met een haalbaarheidscertificaat. Dit document biedt zowel de verkopende als de kopende partij de zekerheid dat de transactie in ieder geval financieel gedekt is.

Lees verder

Gratis Haalbaarheidscheck

U staat op het punt om een huis te kopen in Amsterdam maar u weet niet hoeveel u kunt besteden. Maak een afspraak voor een Gratis Haalbaarheidscheck. Onze financieel adviseur rekent u precies voor wat u kunt bieden.

Lees verder

Woningzoekers Service

Onze Woningzoekers Service is een unieke dienst waarmee we kopers aan verkopers van woningen in Amsterdam koppelen. Een perfecte match, nog voordat een woning te koop staat. Samen met onze woningzoekers stellen we zoekprofielen op die we vervolgens in onze rubriek Woningzoekers plaatsen. 

Lees verder

Rondje van het Huis

Bezichtig gratis 4 woningen met onze aankoopmakelaars Zaterdag 30 september is het VBO Open Huizen Route! Een mooie gelegenheid om in 1 dag eerste indrukken te krijgen van verschillende woningen uit het aanbod van VBO makelaars. Nog mooier: u kunt dan ook ontdekken wat de waarde van een aankoopmakelaar is. Meld u aan voor ons Rondje van het Huis en bezichtig gratis 4 woningen met een van onze aankoopmakelaars.

Lees verder
Naar boven