Bieden op een huis in Amsterdam

De scherpste prijs door lokale kennis

Bieden op een huis is spannend en een proces waar veel ervaring bij komt kijken. Onze makelaars zijn specialisten van de wijk en weten alles over nieuwe ontwikkelingen en de waarde van woningen in Amsterdam. Namens u brengen ze het scherpst mogelijke bod uit en begeleiden ze u door het hele biedingsproces. 

Boven de prijs

Wat moet ik nu bieden boven de vraagprijs? Onze aankoopmakelaar beschikt over een groot netwerk van collega makelaars, gedegen bronnen om de laatste transacties te kunnen vergelijken. Daarmee realiseert hij regelmatig succesvolle aankopen.

Biedstrategie

Samen met uw makelaar bezichtigt u de woning. U weet dan zeker dat alle punten die de prijs bepalen, worden meegenomen. Zoals de bouwkundige staat, verbouwmogelijkheden en waardeontwikkeling van woningen in de buurt. Is het iets voor u? Dan kan het bieden beginnen. Welk openingsbod is het meest logisch? Wat houden we als maximaal bod aan? Aan de hand van een realistische biedstrategie komen we tot het juiste bod. 

Alles uit handen

Op een huis bieden is een lastig traject, vooral door spanningen en financiële stress. Wij nemen dat uit handen. Onze makelaar neemt contact op met de makelaar van de verkopende partij en doet een bod. Hij onderhoudt vervolgens nauw contact met u over de onderhandelingen en adviseert over het verloop van het biedproces. Daarnaast kijken we ook naar zaken als de financiering van uw woning, bouwkundige keuringen, de meest geschikte notaris, opleverdatum en het technisch bouwrapport.

Naar boven