Woning promotieplan

Onze vaste aanpak voor de presentatie van uw huis in Amsterdam

Met onze vaste professionals en marketingexperts stellen we de beste mediamix samen om uw huis optimaal in de schijnwerpers te zetten. Zo komen we tot een snelle verkoop tegen de hoogste verkoopprijs. Bekijk hier al onze onderdelen van onze vaste, succesvolle aanpak voor de presentatie van uw huis in Amsterdam.

Sneak preview

Een WhatsApp alert aan een vooraf geselecteerde groep potentiële kopers. Woningzoekenden uit ons exclusief geregistreerd netwerk worden zo dus al getriggerd voordat de woning in de verkoop gaat.

Spotlight

Via de social media campagne en onze website kunnen we geïnteresseerden persoonlijk te woord staan. Bovendien hebben we de mogelijkheid om altijd de nieuwste technieken in te zetten, zoals de Matterport.

Just listed

We plaatsen uw woning op portals, zoals Funda, Jaap en Pararius. Om op te vallen in de grote massa, zorgen RE/MAX en onze mediapartner voor een effectief mediapakket.

Kom En Kijk

Wij gaan een exclusief voor u georganiseerd evenement promoten. Hiermee bieden we geïnteresseerden de kans om op een laagdrempelige wijze uw woning te bezichtigen.

Kies uw mediamix

Het standaard presentatiepakket van onze mediapartner bevat in de basis alle content die nodig is voor maximale woningpromotie op de verschillende online platformen.

Basis presentatiepakket

Aan de hand van het unieke promotieplan is een basis presentatiepakket samengesteld, waarmee alle fases van promotie ondersteund worden. Hiermee wordt de prijs van uw woning opgedreven en het aantal investeringsaanvragen gemaximaliseerd.

Matterport Virtual Reality

De Matterport scant en meet de totale woning met een innoverende 360 graden camera. Met de genomen scans maakt Matterport een realistisch 3D-model, waardoor de gehele woning in één oogopslag te zien is.

Exclusieve woningvideo

Onze mediapartner is een dagdeel op locatie en neemt de tijd om met high-end apparatuur het karakter en de sfeer van de woning vast te leggen. Zo worden unieke kenmerken en details van uw woning onder de aandacht gebracht.

Exclusieve fotografie

Verschillende ruimtes met karakteristieken, exclusieve materialen en mogelijkheden worden sfeervol gefotografeerd.

Wijkfotografie

Om jouw buurt goed te beschrijven zeggen beelden vaak meer dan woorden. Wat is kenmerkend voor de wijk waarin u woont? Wat maakt uw buurt bijzonder ten opzichte van andere wijken? Wat zijn de hotspots? Via professionele fotografie geven wij een antwoord op al deze vragen om uw woning meer karakter te geven.

Persoonlijke presentatie

Uzelf, of uw makelaar toont uw woning aan de potentiële koper en belicht hierbij de unieke verkooppunten.

Digitale restyling

Dit is een interieurimpressie voor bestaande woningen. Op basis van een foto en een plattegrond van de huidige situatie visualiseren wij de potentie van een ruimte of aanzicht van uw woning.

Just sold

Gefeliciteerd! Uw woning is verkocht. Goed nieuws moet u niet alleen vieren, maar ook delen. Wij zullen uw buren, onze volgers en fans daarom informeren.

Fanvideo

Wij belonen tevreden klanten die ons aanbevelen door hen een podium geven voor het maken van een fanvideo. Mooie verhalen verdienen gehoord te worden, dus wij laten die niet verloren gaan!

Meer weten?

Maak een afspraak met een van onze makelaars. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de promotie van uw woning in Amsterdam. Bel 020-3331110 of e-mail naar amsterdam@remax.nl

Naar boven