Woning promotieplan

Onze vaste aanpak voor de presentatie van uw huis in Amsterdam

Met onze vaste professionals en marketingexperts stellen we de beste mediamix samen om uw huis optimaal in de schijnwerpers te zetten. Zo komen we tot een snelle verkoop tegen de hoogste verkoopprijs. Bekijk hier alle onderdelen van onze vaste, succesvolle aanpak voor de presentatie van uw huis in Amsterdam.

Sneak preview

Uw woning al vóór de première onder de aandacht. We sturen een WhatsApp alert naar potentiële kopers, voordat uw woning op de markt komt. Deze woningmatch alert toont niet alleen uw woning, maar ook de buurt. Een effectieve manier om woningzoekenden te informeren over nieuwe woningen die binnenkort in de verkoop komen en om het proces van verkoop te versnellen.

Woningzoekenden uit ons netwerk en onze eigen Woningzoekers worden zo al getriggerd voordat de woning in de verkoop gaat.

Spotlight

Uw woning in de schijnwerpers. Eerst lanceren we uw woning op social media voordat deze op portals als Funda komen. Dan hebben we namelijk de mogelijkheid om gericht en op een doeltreffende wijze uw woning onder de aandacht te brengen bij een specifieke, passende doelgroep.

Just listed

Uw woning presenteren we vervolgens aan het grote publiek. We plaatsen uw woning op portals als Funda, Jaap en Pararius. Om extra op te vallen hebben we samen met Zien24 een effectief mediapakket samengesteld. En op onze website zorgen we voor een zo hoog mogelijke ranking binnen de zoekresultaten. Want hoe meer promotie, hoe sneller uw woning wordt gevonden.

Exclusief Open Huis

We hebben uw woning inmiddels op vele platformen onder de aandacht gebracht. Een maatwerk mediamix heeft ervoor gezorgd dat er veel potentiële kopers interesse hebben. Nu nog een Exclusief Open Huis. Speciaal voor u organiseren we een evenement waarmee geïnteresseerden op een laagdrempelinge manier de kans krijgen om kennis te maken met uw woning. Lees alles over ons Exclusief Open Huis... 

Lees verder

Kies uw mediamix

Woningpromotie is maatwerk want elke woning heeft zo z'n eigen unieke kenmerken. En elke woningzoekende heeft specifieke woonwensen. Wij zorgen voor de perfecte match. Daarvoor biedt het standaard presentatiepakket van Zien24 de basis met alle content voor maximale woningpromotie op de verschillende online platformen. Daarnaast kunnen we de unieke kenmerken van uw extra belichten met een ware beleving.

Basis presentatiepakket

We hebben een basis presentatiepakket samengesteld voor alle fases van ons promotieplan. Professionele foto's voor Sneak Preview. Prikkelende lifestylefilms voor Spotlight. Interactieve plattegronden en 360 graden foto's voor Just listed fase. Met ons basis presentatiepakket bent u verzekerd bent van een zo hoog mogelijk ranking op Funda. Voor nog meer aandacht kunt u kiezen uit onze extra opties:

  • Woningtekst
  • Premium video 
  • 3-D model
  • Wijkfotografie 
  • Social media
  • Hoogtefotografie 
  • Artist impressions 

Lees hieronder meer over onze extra mogelijkheden om het bereik van uw woning te vergroten.

- Woningtekst

Met onze woningteksten spreekt elke woning tot de verbeelding. Goede teksten trekken de potentiële koper over de streep. Jaren ‘30 elementen? Net verbouwde badkamer? Glas-in-loodramen of duurzaamheidsoplossingen? Wij lichten het tekstueel uit om zo alle unieke details van uw woning de volle aandacht te geven.

- Premium video

Laat het echte thuisgevoel ervaren. Video is een belangrijk en krachtig medium dat niet meer is weg te denken uit de wereld van online marketing. In de woningvideo van het basispakket draait het om routing en de sfeer van uw woning. De premium video gaat nog een stap verder met storytelling. ZIEN24 heeft een dagdeel nodig om met high-end apparatuur het karakter uw woning vast te leggen. Zo worden unieke kenmerken en details vertaald naar prachtige beelden, begeleid met uitnodigende muziek. Daarnaast is er bij de premium video de mogelijkheid om iets te vertellen.

- 3D model presentatie

De meest recente innovatie op het gebied van woningpromotie. Met een realistisch 3D-model is de gehele woning in één oogopslag te zien. Het resultaat: een ‘poppenhuispresentatie’ die lijkt op Google Streetview. Alleen zien we hier niet de buitenkant, maar de binnenkant van uw woning.

- Wijkfotografie

Wat is kenmerkend voor de wijk? Om uw buurt goed te beschrijven zeggen beelden vaak meer dan woorden. Wat maakt uw buurt zo bijzonder in vergelijking met andere wijken? Wat zijn de hotspots? Via professionele fotografie geven wij een antwoord op al deze vragen om een goed beeld te geven van de nieuwe leefomgeving van de potentiële koper.

- Social media

Social media is niet meer weg te denken uit de gemiddelde online marketingstrategieën. Wij geloven dan ook in datagedreven marketing en het optimale gebruik van social media. Zet uw woning extra in de picture met onze social media posts. Denk aan sneak peeks, binnenkort in de verkoop, nu in de verkoop, spotlight en succesvol verkocht. Zo krijgt uw woning de aandacht die het verdient.

- Hoogtefotografie

Hoogtefotografie nodigt de online bezoeker uit om de woning nog beter te bekijken. Dankzij het verrassende perspectief biedt het een aantrekkelijke en onderscheidende hoofdfoto die beslist opvalt op Funda. Ook geeft hoogtefotografie een duidelijk beeld van de ligging van een woning. Dit zie je minder bij ‘normale’ fotografie.

- Artist impression

ZIEN24 maakt het mogelijk om uw woning volledig digitaal in te richten. We noemen dit een artist impression. Een digitaal ingerichte afbeelding van een ruimte naar keuze. Een artist impression biedt een potentiële koper een goede blik op de mogelijkheden van een pand. Het helpt perfect bij woningen die op het eerste oog weinig aantrekkelijk zijn door veroudering of leegstand. Een ideale make-over.

Just sold

Uw woning is verkocht. Gefeliciteerd! Goed nieuws moet u vieren. En delen. Wij brengen uw nieuwe buren, onze volgers en fans op de hoogte van uw nieuwe thuis.

Meer weten?
Download onze brochure Uw woningpromotieplan

Maak een afspraak

Maak een afspraak met een van onze makelaars. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de promotie van uw woning in Amsterdam. Bel 020-3331110 of e-mail naar amsterdam@makelaarsvan.nl

Naar boven