Woning promotieplan

Onze vaste aanpak voor de presentatie van uw huis in Amsterdam

Met onze vaste professionals en marketingexperts stellen we de beste mediamix samen om uw huis optimaal in de schijnwerpers te zetten. Zo komen we tot een snelle verkoop tegen de hoogste verkoopprijs. Bekijk hier al onze onderdelen van onze vaste, succesvolle aanpak voor de presentatie van uw huis in Amsterdam.

Sneak preview

Een WhatsApp alert aan een vooraf geselecteerde groep potentiële kopers. Woningzoekenden uit ons exclusief geregistreerd netwerk worden zo dus al getriggerd voordat de woning in de verkoop gaat.

Spotlight

Via de social media campagne en onze website kunnen we geïnteresseerden persoonlijk te woord staan. Bovendien hebben we de mogelijkheid om altijd de nieuwste technieken in te zetten, zoals de Matterport.

Just listed

We plaatsen uw woning op portals, zoals Funda, Jaap en Pararius. Om op te vallen in de grote massa, zorgen Makelaars van Amsterdam en onze mediapartner voor een effectief mediapakket.

Open Huis Evenement

Wij gaan een exclusief voor u georganiseerd evenement promoten. Hiermee bieden we geïnteresseerden de kans om op een laagdrempelige wijze uw woning te bezichtigen.

Kies uw mediamix

Het standaard presentatiepakket van onze mediapartner bevat in de basis alle content die nodig is voor maximale woningpromotie op de verschillende online platformen.

Basis presentatiepakket

Aan de hand van het unieke promotieplan is een basis presentatiepakket samengesteld, waarmee alle fases van promotie ondersteund worden. Hiermee wordt de prijs van uw woning opgedreven en het aantal investeringsaanvragen gemaximaliseerd.

Personaliseer je woningpresentatie

Breng de kenmerken van uw woning zo doeltreffend mogelijk onder de aandacht met onze presentatiemogelijkheden. Wij stemmen de mediamix af op uw persoonlijke voorkeuren.

3D model presentatie

Met een realistisch 3D-model, is de gehele woning in één oogopslag te zien. Het resultaat: een ‘poppenhuispresentatie’ die lijkt op Google Streetview. Alleen zien we hier niet de buitenkant, maar de binnenkant van de woning.

Virtual reality bezichtigen

De 3D-modellen zijn te bekijken met een VR-bril. Hiermee geeft u geinteresseerden het gevoel alsof ze door uw woning lopen! Een slim alternatief wanneer u weinig tijd hebt voor bezichtigingen.

Premium videopresentatie

Laat het echte thuisgevoel ervaren. Video is een belangrijk en krachtig medium dat niet meer is weg te denken uit de wereld van online marketing. Waar het bij de standaard inbegrepen woningvideo draait om het in beeld brengen van routing en sfeer, ligt de nadruk bij een premium op storytelling.

Exclusieve fotografie

Verschillende ruimtes met karakteristieken, exclusieve materialen en mogelijkheden worden sfeervol en professioneel gefotografeerd.

Wijkfotografie

Om uw buurt goed te beschrijven zeggen beelden vaak meer dan woorden. Wat is kenmerkend voor de wijk waarin u woont? Wat maakt uw buurt bijzonder ten opzichte van andere wijken? Wat zijn de hotspots? Via professionele fotografie geven wij een antwoord op al deze vragen om uw woning meer karakter te geven.

Hoogtefotografie

Hoogtefotografie nodigt de online bezoeker uit om de woning nog beter te bekijken. Dankzij het verrassende perspectief biedt het een aantrekkelijke en onderscheidende hoofdfoto. Deze hoogtefoto zal gegarandeerd opvallen op funda! Hoogtefotografie geeft daarnaast een duidelijk beeld van de ligging van een woning. Dit aspect is minder aanwezig bij ‘normale’ fotografie.

Artist impression

Breng mogelijkheden van uw woning in beeld. We maken het mogelijk om uw woning volledig digitaal in te richten. We noemen dit een Artist Impression: een digitaal ingerichte afbeelding van een ruimte naar keuze. Een Artist Impression biedt een potentiële koper een goede blik op de mogelijkheden van een pand. Het helpt perfect bij woningen die op het eerste oog weinig aantrekkelijk zijn door veroudering of leegstand. Het werkt als een ideale en goedkope make-over.

Just sold

Gefeliciteerd! Uw woning is verkocht. Goed nieuws moet u niet alleen vieren, maar ook delen. Wij zullen uw buren, onze volgers en fans daarom informeren.

Meer weten?

Maak een afspraak met een van onze makelaars. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de promotie van uw woning in Amsterdam. Bel 020-3331110 of e-mail naar amsterdam@makelaarsvan.nl

Naar boven