Onze waarden

Alles draait om ervaring

Bij Makelaars van Amsterdam streven we naar een uitstekende klantbeleving en een unieke succesformule voor ondernemers met groeiambities. Onze makelaars staan bekend om hun toewijding en zorgen voor de beste service, gebaseerd op jarenlange ervaring en expertise in de vastgoedsector.

Uitstekende klantbeleving

Onze focus ligt op het leveren van een uitstekende klantbeleving, terwijl we initiatief, vrijheid, creativiteit en ruimdenkendheid als leidraad hebben. Onze groeiformule biedt kansen voor medewerkers met een open en flexibele mindset. Innovatie, groei en succes op persoonlijk en professioneel vlak stimuleren wij continu.

Innovatie

Bij Makelaars van Amsterdam omarmen we veranderingen in de markt en werken we als team samen om meer te bereiken met behulp van technologie en service. We zijn serieus over het leveren van de hoogste resultaten door onze makelaars, maar we houden ook van plezier maken en een beetje gek doen.

Ondersteuning

We geloven dat iedereen waarde toevoegt en respect verdient, en we zijn een zakelijke familie met een positieve teamgeest. We helpen onze makelaars om hun doelen te bereiken, zodat onze klanten de beste resultaten kunnen behalen en ons belonen met hun aanbevelingen.

Groeien

Ons gezamenlijke doel is om ons concept verder uit te bouwen en te zorgen voor de beste trainingen, services en systemen, zodat onze makelaars slimmer en sneller kunnen werken en maximaal resultaat kunnen behalen voor hun klanten. We hechten veel waarde aan voorbereiding en begeleiding, en we geloven in de invloed van de mensen om ons heen op onze houding en gewoonten.

Doorgroeien

Bij Makelaars van Amsterdam bieden we de meest professionele omgeving waarin medewerkers met plezier, onafhankelijkheid en professionele ondersteuning een succesvolle carrière kunnen opbouwen in het vastgoed. 

Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn streven naar excellentie door middel van opleiding, dienstverlening en inspanning; vertrouwen en respect hebben voor elkaar en voor onze klanten. Teamwork is essentieel voor het behalen van gezamenlijk succes; het omarmen en vieren van veranderingen in de markt; het werken voor jezelf en het creëren van klanttevredenheid door uitstekende service te leveren. 

Open en eerlijk

Verder hechten we veel waarde aan het creëren van een leuke en positieve werkomgeving en het streven naar persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling. We bevorderen open en eerlijke communicatie om relaties op te bouwen en te onderhouden. En we bouwen aan een positieve teamgeest en ondersteunen elkaar als familie. We zijn gepassioneerd en vastberaden om onze doelstellingen te bereiken, terwijl we nederig blijven en respect tonen voor anderen en hun prestaties erkennen.

Lees alles over de voordelen van Makelaars van Amsterdam

Maak een afspraak

Staat u op het punt om een huis te kopen of uw huis te verkopen in Amsterdam? Maak een afspraak. Onze makelaars staan u graag te woord om de mogelijkheden voor uw woonplannen te bespreken.

Naar boven