Prima geadviseerd

Meer beoordelingen
Verder lezen
9,2
Recensies

Makelaar Jan Jaap ten Arve

Expertises: Buitenveldertde Zuidas en Amstelveen

Bel of WhatsApp 06-14245376 of e-mail naar janjaaptenarve@remax.nl

Makelaar Jan Jaap ten Arve is actief in Amsterdam en omgeving. Daarnaast is hij onze gespecialiseerde makelaar voor Buitenveldert, de Zuidas en Amstelveen. Als inwoner van Buitenveldert kent hij de omgeving als geen ander. Met zijn lokale kennis en kunde van het makelaarsvak weet hij het maximale uit de verkoop te halen en nieuwe bewoners warm te onthalen in zijn geliefde wijken.

Band met de buurt

Op zijn opvallende witte RE/MAX bakfiets rijdt Jan Jaap door de wijken, op weg naar bezichtigingen, de notaris of om zijn kinderen naar de sportvereniging te brengen. Jan Jaap: “Het leuke van makelaar zijn in je eigen buurt is dat je echt een band hebt met de omgeving. Als er iets nieuws komt weet je het direct. Mijn wijken zijn nogal in ontwikkeling dus er is dagelijks veel te ontdekken. Al fietsend kom je een hoop te weten.”

Maak een afspraak voor een Gratis Waardebepaling

Altijd een voorrecht

“Behalve met de buurt bouw je ook een band op met opdrachtgevers. Omdat ze meestal verhuizen binnen dezelfde omgeving ontstaat een langdurige relatie. Ik noem ze dan ook liever relaties dan klanten, want mijn service is gericht op de lange termijn. Immers, de definitieve vastgoed transactie is, goed beschouwd, het laatste onderdeel van een intensieve samenwerking en vaak het begin van een levenslange relatie. Ik vind het altijd weer een voorrecht om te begeleiden in het soms wat complexe en tijdrovende proces van aankoop of verkoop van onroerend goed.”

Maak een afspraak voor een Verkoopadviesgesprek

Ook buiten kantooruren

“Ik ben bij RE/MAX niet alleen in goed gezelschap van ruim 125.000 professionele makelaars wereldwijd, wij zijn stuk voor stuk ook hardwerkende ondernemers. In een dynamische en internationale stad als Amsterdam ben ik ook buiten de standaard kantooruren bereikbaar voor opdrachten, advies en lopende zaken. Lokaal werk ik met de besten op het gebied van notariaat, hypotheken, bouwkundige zaken, styling en fotografie. Elk facet van het aan- en verkoopproces heeft mijn volle aandacht zodat ik zeker weet dat we optimaal resultaat halen uit de transactie.”

Maak een afspraak voor een Aankoopadviesgesprek

Kennis over de wijk

Jan Jaap is onze wijkspecialist voor Buitenveldert, de Zuidas en Amstelveen. Dit zijn de wijken waarmee hij extra affiniteit heeft en waarover hij zijn kennis met klanten en onze andere makelaars deelt. Door deze wisselwerking kunnen we onderling informatie uitwisselen over alle 99 buurtcombinaties in Amsterdam. Zo houden we het aantal verhuisbewegingen bij en het actuele woningaanbod, gemiddelde huizenprijzen, gebiedsontwikkeling, relevante demografische informatie maar ook hotspots in de wijk, buurtcentra, scholen en ondernemingen die bovengemiddeld staan aangeschreven.

Neem contact op voor meer informatie
 • Gratis hulp bij energielabel

  18 juni 2020
  Als u uw huis wilt verkopen moet u de duurzaamheid van de woning kunnen aantonen. Heeft u nog geen energielabel? Dan kunt u die tot 1 januari 2020 nog aanvragen voor het huidige Vereenvoudigde Energielabel (VEL). Daarna treedt - zoals het ernaar uit ziet - een nieuwe aanvraagprocedure in werking. En die heeft nogal wat voeten in de aarde. Onze makelaar Jan Jaap ten Arve helpt u door het woud van de energieregels.
  Gratis hulp bij energielabel

Maak een afspraak

Jan Jaap ten Arve

Neem contact op met Jan Jaap ten Arve voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

 • Gratis waardebepaling

  U staat op het punt om uw huis te verkopen en wilt weten wat u ervoor kunt vragen. Onze makelaars helpen graag met een gratis waardebepaling. Hun kennis van de Amsterdamse huizenmarkt gaat tot op wijkniveau. Daarmee bent u verzekerd van de hoogst mogelijke adviesprijs voor uw woning.

  Ik wil een gratis waardebepaling
  Gratis waardebepaling

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht, aangekocht of verhuurd

Naar boven