Online Bezichtigen

Online Bezichtigen

Wij zetten meer middelen in voor de maximale verkoop van uw woning

Als u uw huis verkoopt met een van onze makelaars doen we er alles aan om zoveel mogelijk kandidaten met uw woning kennis te laten maken. Wij houden geen bezichtigingsstop maar bieden alle geïnteresseerden een kans op een eerste indruk. Met onze dienst Online Bezichtigen krijgen geïnteresseerden naast een LIVE presentatie ook de mogelijkheid om virtueel alle relevante delen van uw woning te bekijken. 24/7 kunnen ze besluiten om over te gaan tot een online bezichtiging, daarna is een tweede keer zeker aan te bevelen. Bij ons hebben alle klanten de mogelijkheid om online hun bezichtiging in te plannen. We bellen deze daarna wel na, zo weten we zeker dat we alleen serieuze kandidaten voor uw woning uitnodigen en vergroten we de kans op het hoogste bod.

Virtuele Open Huis

De meest uitgebreide service van een online bezichtiging is ons Virtuele Open Huis. Daarbij stellen we een datum vast en nodigen we geïnteresseerden online uit. Op een vast tijdstip tonen we de woning met behulp van een video walk-through. De makelaar presenteert de woning en kandidaten krijgen ondertussen de gelegenheid om via de chatfunctie vragen te stellen. Bepaalde plekken kunnen dan nader getoond worden, de makelaar zal alle extra informatie delen en kandidaten krijgen over-all een goed gevoel bij de woning. 

24/7 bezichtigen

U kunt er ook voor kiezen om alleen een virtuele presentatie van uw woning te maken, Onze mediaspecialist komt dan bij u langs en maakt een 3D tour en/of een 360° panorama model van uw woning. Deze plaatsen we in de online presentatie van woning op onze site zodat bezoekers een duidelijk VR beeld krijgen van de woonkansen. Het grote voordeel van deze online bezichtigingen is dat ze altijd gedaan kunnen worden wanneer het kandidaten uitkomt. Voor eventuele vragen kunnen ze apart contact opnemen met de verkopende makelaar.

Woningen in 3D-tours

Met een 3D presentatie kunt u online door een woning klikken. Elk vertrek vertrek kunt u tot in detail bekijken en kiezen tussen plattegronden, verdiepingen en zelfs metingen verrichten. Bekijk onze voorbeelden van een 3D tour en 'loop' eens door een woning aan de Nieuwe Prinsengracht en door een huis aan de Zwarteweg

Woningen in 360° modellen

360° modellen geven ook een fraai beeld van maar is iets statischer de de 3D tour. Per ruimte kunt u letterlijk 'rondkijken' voor een indruk op detailniveau. Bekijk onze voorbeelden van woningen in 360° fotografie, eveneens aan de Nieuwe Prinsengracht en de Zwarteweg

Zoveel mogelijk kandidaten

Met Online Bezichtigen maakt u gebruik van moderne technieken om zoveel mogelijk kandidaten voor uw woning te interesseren. Daarmee voorkomt u een bezichtigingsstop en weet u zeker dat u het hoogste bod voor uw woning krijgt. Na de digitale bezichtiging kunnen kandidaten immers een serieuze afweging maken om op uw woning te bieden. Uiteraard is deze pas definitief na een fysieke bezichtiging maar dan weet u dat u alleen oprechte bieders over de vloer krijgt.

Ideale marktintroductie

In onze verkoopstrategie speelt de online zichtbaarheid van uw woning een grote rol. Daarmee maximaliseren we de kans op het hoogst mogelijke bod in de korste tijd. Daarin gaan we ver. Zo kunnen we met de Virtuele Open Huis van onze Online Bezichtigen de marktintroductie van uw woning verlengen met een 'open huis' predicaat. Normaal krijgen woningen op Funda slechts twee dagen de vermelding 'Nieuw'. De meesten huizenzoekers kijken daarna verder naar vers aanbod. Als wij uw woning direct daarna als Virtuele Open Huis aanmelden, verlengen we de introductie en weet u zeker dat uw woning maximaal online bereik krijgt.

Maak een afspraak 

Wilt u Online Bezichtigen opnemen in ons pakket aan middelen voor de verkoop van uw woning in Amsterdam? Maak een afspraak met een van onze makelaars. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze mogelijkheden om de verkoop van uw woning te optimaliseren.

Naar boven