Huis verkopen in Amsterdam

Kies voor de expertise van onze verkoopmakelaars

Bent u van plan om uw woning in Amsterdam te verkopen? Onze zelfstandige verkoopmakelaars helpen u graag gedurende het hele verkoopproces. Met de juiste presentatie, waardebepaling en verkoopstrategie zorgen zij ervoor dat uw woning optimaal in de Amsterdamse woningmarkt staat. Door hun lokale kennis en expertise op wijkniveau weet u zeker dat u uw woning volgens uw doelstellingen verkoopt. Maak kennis met onze uitgebreide verkoopservice.

Ons verkoopplan

Door lokale kennis en expertise op wijkniveau halen onze makelaars het maximale uit de verkoop van uw woning in Amsterdam. Zo weet u zeker dat u niet in de valkuilen van de Amsterdamse woningmarkt valt en dat uw huis wordt verkocht voor de hoogst mogelijke prijs. Met ons verkoopplan leidt uw makelaar u door het hele verkooptraject.

Lees verder

Gratis waardebepaling

Onze makelaars komen graag bij u langs om de waarde van uw woning te bepalen. Of virtueel op afstand. Vrijblijvend, gratis en onafhankelijk. Zodat u een goed beeld krijgt van uw kansen op de Amsterdamse woningmarkt.

Lees verder

Taxatie woning Amsterdam

Onze erkende taxateurs zorgen voor een objectief taxatierapport. Dat heeft u nodig bij onder andere de aanschaf van een woning, (her-)financiering of een echtscheiding. Onze taxateurs helpen u daar graag bij. Zij zijn aangesloten bij het NWWI en geven u een deskundig beeld van de waarde van uw woning in Amsterdam.

Lees verder

Woning promotieplan

Met onze vaste professionals en marketingexperts stellen we de beste mediamix samen om uw huis optimaal in de schijnwerpers te zetten. Zo komen we tot een snelle verkoop tegen de hoogste verkoopprijs. Bekijk hier al onze onderdelen van onze vaste, succesvolle aanpak voor de presentatie van uw huis in Amsterdam.

Lees verder

Het Nieuwe Normaal

Ondanks alle maatregelen in deze coronatijd gaat het kopen of verkopen van huizen in Amsterdam gewoon door. Met enige aanpassingen helpen we u graag met het vinden van uw droomhuis of het verkopen van uw huidige woning. Deze werkwijze hanteren wij in Het Nieuwe Normaal van de 1,5 meter samenleving.

Lees verder

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen in Amsterdam? Maak dan een afspraak met een van onze makelaars. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de verkoopkansen van uw woning. Bel 020-3331110 of e-mail naar amsterdam@remax.nl.

Naar boven