Huis verkopen in Amsterdam

Kies voor de expertise van onze verkoopmakelaars

Bent u van plan om uw woning in Amsterdam te verkopen? Onze zelfstandige verkoopmakelaars helpen u graag gedurende het hele verkoopproces. Met de juiste presentatie, waardebepaling en verkoopstrategie zorgen zij ervoor dat uw woning optimaal in de Amsterdamse woningmarkt staat. Door hun lokale kennis en expertise op wijkniveau weet u zeker dat u uw woning volgens uw doelstellingen verkoopt. Maak kennis met onze uitgebreide verkoopservice.

Huis verkopen in 8 stappen

Door lokale kennis en expertise op wijkniveau halen onze zelfstandig makelaars het maximale uit de verkoop van uw woning in Amsterdam. Zo weet u zeker dat u niet in de valkuilen van de Amsterdamse woningmarkt valt en dat uw huis wordt verkocht voor de hoogst mogelijke prijs. Ontdek de 8 stappen van ons succesvolle verkoopplan.

Lees verder

De waarde van uw woning

Om de waarde van uw woning te weten, kunt u kiezen uit verschillende waardebepalingen. Wij bieden een online waardebepaling voor een eerste indruk. Een nauwkeurige gratis waardebepaling voor de vraagprijs van uw woning. Een waardebepaling op afstand. En een uitgebreide taxatie met gevalideerd rapport. Welke waardebepaling hoort bij welke situatie? We hebben de verschillen voor u op een rijtje gezet.

Lees verder

Woning promotieplan

Met onze vaste professionals en marketingexperts stellen we de beste mediamix samen om uw huis optimaal in de schijnwerpers te zetten. Zo komen we tot een snelle verkoop tegen de hoogste verkoopprijs. Bekijk hier alle onderdelen van onze vaste, succesvolle aanpak voor de presentatie van uw huis in Amsterdam.

Lees verder

Exclusief Open Huis

Een vast onderdeel van ons Woning promotieplan is ons Exclusief Open Huis. Op een laagdrempelige, aangename manier maken geïnteresseerden kennis met uw woning. Geen losse bezichtigingen meer, maar een volledige dag waarop geïnteresseerden vrij kunnen binnenlopen. Met een Exclusief Open Huis bespaart u tijd en maakt u de grootste kans op een succesvolle verkoop.

Lees verder

Online Bezichtigen

Als u uw huis verkoopt met een van onze makelaars doen we er alles aan om zoveel mogelijk kandidaten met uw woning kennis te laten maken. Wij houden geen bezichtigingsstop maar bieden alle geïnteresseerden een kans op een eerste indruk. Met onze dienst Online Bezichtigen krijgen geïnteresseerden naast een LIVE presentatie ook de mogelijkheid om virtueel alle relevante delen van uw woning te bekijken. 24/7 kunnen ze besluiten om over te gaan tot een online bezichtiging, daarna is een tweede keer zeker aan te bevelen. Bij ons hebben alle klanten de mogelijkheid om online hun bezichtiging in te plannen. We bellen deze daarna wel na, zo weten we zeker dat we alleen serieuze kandidaten voor uw woning uitnodigen en vergroten we de kans op het hoogste bod.

Lees verder

Of kies uit onze Woningzoekers

Liever geen bezichtigingen, bord op het raam en uw woning op Funda? Kies uit onze Woningzoekers en verkoop uw woning direct aan de zoeker. Onze woningzoekers zijn hard op zoek naar een nieuwe woning. Misschien wel die van u. Neem een kijkje in ons aanbod en zie wie nu al interesse heeft in uw woning.

Lees verder

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen in Amsterdam? Maak dan een afspraak met een van onze makelaars. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de verkoopkansen van uw woning. Bel 020-3331110 of e-mail naar amsterdam@@makelaarsvan.nl

Naar boven