Woning Waarde Adviesdagen 24 t/m 30 augustus

Woning Waarde Adviesdagen 24 t/m 30 augustus

Meld u aan en ontvang een gratis Woning Waarde Adviesrapport 

De Woning Waarde Adviesdagen komen er weer aan! Een unieke kans om niet alleen de actuele waarde van uw woning te ontdekken maar ook te bespreken met een adviseur wat u met deze waarde kunt doen. Een van onze ervaren makelaars komt bij u langs, bepaalt de waarde van uw woning en geeft een waarde advies op maat. Dan weet u precies welke woondromen u kunt laten uitkomen.

Meld u aan

Ontvang wat vele Amsterdammers al hebben gekregen en ontdek uw nieuwe woonkansen
Ontvang wat vele Amsterdammers al hebben gekregen en ontdek uw nieuwe woonkansen

Zo werkt het

1 - Meld u aan - Vul het formulier hieronder in en verstuur het. Een van onze makelaars neemt vervolgens contact met u op en maakt een afspraak voor een gratis waardebepaling van uw woning.

2 - Gratis Waardebepaling - Onze makelaar komt bij u langs en stelt binnen een half uur de waarde van uw woning vast.

3 - Waarde Adviesgesprek - Aansluitend bespreekt de makelaar uw wensen voor de (over)waarde van de woning en de mogelijkheden voor de besteding ervan.

4 - Woning Waarde Adviesrapport - Op basis van de waardebepaling en het adviesgesprek ontvangt u na een aantal dagen het Woning Waarde Adviesrapport met aanbevelingen en adviezen die naadloos aansluiten op uw situatie. Daarmee kunt u vervolgstappen nemen om uw woonplannen te verwezenlijken.

Meld u aan

Verbouwen of verhuizen?

Nieuwe woonplannen? Onze makelaars tonen u graag de mogelijkheden. Zo kunt u op zoek gaan naar een nieuw droomhuis. Maar u kunt ook uw huidige woning omtoveren tot het huis van uw dromen. Denk aan een serre of het plaatsen van een dakkapel. Creëer meer ruimte door een muur door te breken. Of maak van de kelder de ultieme chillplek. Tijdens de Woning Waarde Adviesdagen komt u er alles over te weten.

Meld u aan

Veelgestelde vragen

  • Waar kan ik de (over)waarde van mijn woning voor benutten?

  • Wat kan ik verwachten van een Gratis Waardebepaling?

  • Geeft de makelaar ook woonadvies?

  • Met welke partners werken jullie?

  • Wat kan ik met het Woning Waarde Adviesrapport?

  • Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens?

Meld u aan

Wilt u weten wat u met uw (over)waarde kunt doen? Meld u aan voor de Woning Waarde Adviesdagen en ontvang een Gratis Waardebepaling en vrijblijvend woonadvies. Vul onderstaand formulier in en verstuur het, dan neemt een van onze makelaars contact met u op voor een afspraak.

Uw gegevens worden niet gedeeld met derden en uitsluitend gebruikt voor het maken van een afspraak voor de Woning Waarde Adviesdagen.

Velden met een * zijn verplicht

Naar boven