Gratis Haalbaarheidscheck

Huis kopen, waar kunt u mee rekenen?

U staat op het punt om een huis te kopen in Amsterdam maar u weet niet hoeveel u kunt besteden. Maak een afspraak voor een Gratis Haalbaarheidscheck. Onze financieel adviseur rekent u precies voor wat u kunt bieden. Dan bent u altijd zeker van uw bod.

Inzicht in uw budget

Uw huizenjacht in Amsterdam begint met het bepalen van uw budget. Wat is uw maximale hypotheek, wat is de waarde van uw huidige woning? Kortom, waar kunt u mee rekenen? Tijdens onze Gratis Haalbaarheidscheck komt u deze zaken te weten. Onze financieel adviseur brengt uw financiële situatie in kaart en toont u alle mogelijkheden. Vrijblijvend, u bent nergens aan gebonden.

Haalbaarheidscertificaat

Aan de hand van uw gegevens stelt onze financieel adviseur een Haalbaarheidscertificaat, ook wel hypotheekcertificaat, op. Deze heeft u nodig om er zeker van te zijn dat u uw bod ook kunt betalen. Tegenwoordig komt u zonder een Haalbaarheidscertificaat niet eens meer in aanmerking voor een bezichtiging. Dit document wordt dan ook gezien als een soort ticket voor de Amsterdamse woningmarkt.

Bent u van plan om een huis te kopen in Amsterdam en wilt u weten wat u kunt besteden? Vraag dan een Gratis Haalbaarheidscheck aan via het onderstaande formulier.

Naar boven