Woningzoekers Service

Vergroot de kans op uw droomwoning in Amsterdam

Onze Woningzoekers Service is een unieke dienst waarmee we kopers aan verkopers van woningen in Amsterdam koppelen. Een perfecte match, nog voordat een woning te koop staat. Samen met onze woningzoekers stellen we zoekprofielen op die we vervolgens in onze rubriek Woningzoekers plaatsen. 

Uw zoekprofiel online

Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek over uw koopplannen. Tijdens een Woonwens Oriëntatie gesprek komt u alles te weten over uw kansen op de Amsterdamse woningmarkt van vandaag. Daarna stellen we - indien gewenst - uw Woonwens Zoekprofiel op. Hiermee krijgt u een duidelijk beeld van de woning waarnaar u op zoek bent. Zaken als locatie, budget en woonwensen staan daarin duidelijk vermeld. Aan de hand van dit profiel stellen we uw Woningzoeker pagina op en maken we uw zoekopdracht anoniem bekend aan aan potentiële huisverkopers.

In één keer klaar

Wie plannen heeft om z'n woning in Amsterdam te verkopen, kijkt eerst eens tussen onze Woningzoekers. Daar kunnen verkopers zoeken naar geïnteresseerden op eigen postcode of buurt. Is er een match? Dan verzorgen wij de bemiddeling. Op deze manier kunnen woningeigenaren hun huis verkopen zonder het te koop te zetten. Dat scheelt tijd, energie en veel bezichtigingen. Met onze Woningzoekers Service zijn kopers en verkopers in één keer klaar.

Match?

Zodra we een reactie binnen hebben, nemen we contact op met de kandidaat. We inventariseren of de woning ook echt voldoet aan uw eisen. Goede match? Dan maken we een afspraak voor een bezichtiging. Als u dan nog steeds geïnteresseerd bent, starten we onze aankoopbemiddeling. Wij verzorgen de onderhandelingen tot en met de sleuteloverdracht. Daar heeft u geen omkijken naar.

Gratis service

Deze service is gratis en bedoeld om uw kans als woningzoeker te verhogen. Daarin gaan we ver. Naast plaatsing in onze Woningzoekers database kunnen we - tegen een schappelijk tarief - uw woonprofiel nog breder uitzetten. Met flyeren in de gewenste buurten en online advertenties vergroten we het bereik van uw wensen en zorgen we ervoor dat uw droomhuis nog meer binnen handbereik komt.

Woningzoekers in het kort

  • Gratis service
  • Woonwens profiel, geautoriseerd door makelaar
  • Anoniem online geplaatst
  • Live tot aankoop woning
  • In combinatie met aankoopbemiddeling
  • Flyering (extra, betaald)
  • Online adverteren (extra, betaald)
Naar boven