Makelaars van Amsterdam

Bij ons staat de klant centraal

Bij Makelaars van Amsterdam, vullen zelfstandige makelaars elkaar aan en ondersteunen ze elkaar om u de hoogst mogelijke service te bieden. Want bij ons staat de klant centraal. Pas als u het maximale heeft bereikt met de verkoop, verhuur, aankoop of aanhuur van uw woning in Amsterdam, zijn wij tevreden. Met korte lijnen en grote betrokkenheid zorgen wij ervoor dat u het maximale bereikt. Lees alles over onze grote voordelen en de ervaringen van onze klanten.

Welkom bij Makelaars van Amsterdam

Makelaars van Amsterdam is een groep zelfstandig makelaars die samenwerken om onze klanten de hoogste kwaliteit service te bieden. Met een klantgerichte aanpak streven wij naar de beste huur- of verkoopprijs voor uw woning. Onze inzet voor snelle communicatie zorgt ervoor dat u het beste resultaat haalt uit uw vastgoedtransactie.

Lees verder

Makelaars van de toekomst

In een tijdperk waarin verandering de enige zekerheid lijkt, staan vele sectoren op de drempel van een revolutionaire transformatie. De nieuwe succesformule Makelaarsvan.nl is daar het levende bewijs van. Formule eigenaar Hans Koppes vertelt over onze innovaties gericht op meer efficiëntie, diepere relaties en hele blije klanten.

Lees verder

Onze makelaars bloggen

Onze makelaars weten alles over de Amsterdamse woningmarkt. En die kennis delen we graag met u. Wat komt er allemaal kijken bij uw nieuwe woonavontuur? Wat doen de huizenprijzen? Wanneer kunt u het beste uw huis verkopen? U leest er alles over in de blogs van onze makelaars.

Lees verder

Onze voordelen

In een markt waar de concurrentie groot is, zijn we bij Makelaars van Amsterdam toch in staat om ons te onderscheiden. Onze makelaars bieden een aantal unieke voordelen zoals no cure, no pay service, lokale expertise, professionele promotie en 24/7 bereikbaarheid. Ontdek al onze voordelen.

Lees verder

De actuele woningmarktcijfers van Amsterdam

Wat doet de Amsterdamse woningmarkt? Onze makelaars houden de ontwikkelingen op de Amsterdamse woningmarkt nauwlettend in de gaten. Aan de hand van actuele data weten we alles over prijsschommelingen per wijk. En die kennis delen we graag met u. Zodat u altijd zeker bent van de juiste prijs bij verkoop en een realistisch bod bij de aankoop van uw nieuwe woning. Bekijk de prijsontwikkelingen op de Amsterdamse woningmarkt van het afgelopen kwartaal.

Lees verder

Reviews van blije klanten

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de grote voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees de reviews van onze blije klanten.

Lees verder

Word jij onze nieuwe zelfstandig makelaar?

Ook makelaar worden? Of ben je al makelaar en wil je je aansluiten bij onze succesformule? Kom erbij! Bij ons heb je het beste van twee werelden: de vrijheid van zelfstandig ondernemerschap én de professionele ondersteuning van ons kantoor in Amsterdam. Reageer op onze vacatures en wie weet word jij onze nieuwe makelaar.

Lees verder

Ons landelijke netwerk

Makelaars van Amsterdam werkt samen met een groot aantal vestigingen, verspreid door heel Nederland. Door onze nauwe contacten met andere kantoren kunnen we u helpen wanneer u bijvoorbeeld plannen heeft om in een ander deel van het land te wonen. Maak kennis met onze zusterkantoren.

Lees verder

Onze verkochte woningen

Op de Amsterdamse woningmarkt van vandaag staan huizen zelden lang te koop. Om een indruk te geven van de vele woningen die wij inmiddels hebben verkocht, hebben we een overzicht samengesteld. Bekijk de grote verscheidenheid van onze verkochte woningen. Van grachtenpanden tot eengezinswoningen. Van knusse appartementjes tot superpenthouses.

Lees verder

Mijn Dossier aanvragen

Veiligheid voor alles. Daarom hebben wij voor onze klanten een digitale kluis ontwikkeld waarin we alle gegevens bijhouden: Mijn Dossier. Huizenjagers maken er een zoekprofiel aan waarmee ze als eerste op de hoogte zijn van nieuw aanbod. Het biedt vooral een duidelijk overzicht van al uw gegevens. Ontdek de vele voordelen van ons online klantdossier.

Lees verder

Onze waarden

Bij Makelaars van Amsterdam streven we naar een ultieme klantbeleving en een unieke succesformule voor ondernemers met groeiambities. Onze makelaars staan bekend om hun toewijding en zorgen voor de beste service, gebaseerd op jarenlange ervaring en expertise in de vastgoedsector.

Lees verder

Ons VBO lidmaatschap

Makelaars van Amsterdam is aangesloten bij de Vereniging van makelaars en taxateurs in Nederland (VBO). Deze organisatie behartigt de belangen van meer dan 1.400 aangesloten makelaars, taxateurs en huurbemiddelaars. Voor u betekent ons VBO lidmaatschap vooral de zekerheid dat de hoge kwaliteit en integriteit van onze dienstverlening gewaarborgd is.

Lees verder

Wij zijn lid van CEPI

Wij zijn ook lid van CEPI (Confédération Européenne des Professions Immobilières). Dit is een internationale non-profitorganisatie die in 1990 is opgericht in Brussel. Voor onze internationale klanten betekent het CEPI lidmaatschap vooral een bevestiging dat onze bemiddeling volgens strikte ethische normen verloopt.

Lees verder

Onze 10 zekerheden

In onze aanpak staat de klant centraal. U moet dan ook kunnen rekenen op onze dienstverlening. Daarom hebben onze makelaars zich aan deze 10 kernbeloftes verbonden. Zodat u altijd zeker bent van de hoogst mogelijke service.

Lees verder
Naar boven