Makelaars van Amsterdam

Bij ons staat de klant centraal

Bij Makelaars van Amsterdam, vullen zelfstandige makelaars elkaar aan en ondersteunen ze elkaar om u de hoogst mogelijke service te bieden. Want bij ons staat de klant centraal. Pas als u het maximale heeft bereikt met de verkoop, verhuur, aankoop of aanhuur van uw woning in Amsterdam, zijn wij tevreden. Met korte lijnen en grote betrokkenheid zorgen wij ervoor dat u het maximale bereikt. Lees alles over onze grote voordelen en de ervaringen van onze klanten.

Onze makelaars bloggen

Onze makelaars weten alles over de Amsterdamse woningmarkt. En die kennis delen we graag met u. Wat komt er allemaal kijken bij uw nieuwe woonavontuur? Wat doen de huizenprijzen? Wanneer kunt u het beste uw huis verkopen? U leest er alles over in de blogs van onze makelaars.

Lees verder

Onze voordelen

In een markt waar de concurrentie groot is, zijn we bij Makelaars van Amsterdam toch in staat om ons te onderscheiden. Onze makelaars bieden een aantal unieke voordelen zoals no cure, no pay service, locale expertise, professionele promotie en 24/7 bereikbaarheid. Ontdek al onze voordelen.

Lees verder

De actuele woningmarktcijfers van Amsterdam

Wat doet de Amsterdamse woningmarkt? Onze makelaars houden de ontwikkelingen op de Amsterdamse woningmarkt nauwlettend in de gaten. Aan de hand van actuele data weten we alles over prijsschommelingen per wijk. En die kennis delen we graag met u. Zodat u altijd zeker bent van de juiste prijs bij verkoop en een realistisch bod bij de aankoop van uw nieuwe woning. Bekijk de prijsontwikkelingen op de Amsterdamse woningmarkt van het afgelopen kwartaal.

Lees verder

Onze succesformule

Makelaars van Amsterdam is aangesloten bij makelaarsorganisatie ERA. Een ideale combinatie van lokale kennis en internationale expertise. Ontdek de voordelen van onze succesformule. 

Lees verder

Reviews van blije klanten

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de grote voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees de reviews van onze blije klanten.

Lees verder

Word jij onze nieuwe zelfstandig makelaar?

Ook makelaar worden? Of ben je al makelaar en wil je je aansluiten bij onze succesformule? Kom erbij! Bij ons heb je het beste van twee werelden: de vrijheid van zelfstandig ondernemerschap én de professionele ondersteuning van ons kantoor in Amsterdam. Reageer op onze vacatures en wie weet word jij onze nieuwe makelaar.

Lees verder

Onze verkochte woningen

Op de Amsterdamse woningmarkt van vandaag staan huizen zelden lang te koop. Om een indruk te geven van de vele woningen die wij inmiddels hebben verkocht, hebben we een overzicht samengesteld. Bekijk de grote verscheidenheid van onze verkochte woningen. Van grachtenpanden tot eengezinswoningen. Van knusse appartementjes tot superpenthouses.

Lees verder

Mijn Dossier aanvragen

Veiligheid voor alles. Daarom hebben wij voor onze klanten een digitale kluis ontwikkeld waarin we alle gegevens bijhouden: Mijn Dossier. Huizenjagers maken er een zoekprofiel aan waarmee ze als eerste op de hoogte zijn van nieuw aanbod. Het biedt vooral een duidelijk overzicht van al uw gegevens. Ontdek de vele voordelen van ons online klantdossier.

Lees verder

Onze waarden

In de start jaren van onze makelaars draait alles om ervaring overbrengen, een compleet woningaanbod aanbieden en maximale klanttevredenheid. Wij besteden veel aandacht aan een sterke cultuur bouwen maar dat kan pas met meerdere personen.

Lees verder
Naar boven