Reviews

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Wie is de beste makelaar?

Een van de bronnen van onze reviews is Wie is de Beste Makelaar. Dit is een keurmerk voor makelaars die een 8 of hoger scoren in klanttevredenheid. Met een gemiddeld cijfer van 9,6 voldoen onze makelaars ruimschoots aan deze norm. Ook tevreden over onze dienstverlening? Laat uw waardering achter op een van deze reviewsites!

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
 • Kinkerstraat 67-5

  Mocht ik weer een huis in Amsterdam verkopen zou ik zeker terug gaan naar Pelle.

  Pelle is een toegankelijke makelaar met veel kennis van de markt. Denkt goed mee om je huis op de beste manier te verkopen. Hij is goed te bereiken en reageert snel. Mocht ik weer een huis in Amsterdam verkopen zou ik zeker terug gaan naar Pelle. Een aanrader!

  Recensie door Rosanne

  Lees verder

 • Complimenten voor de aanpak

  Keurig en efficiënt geholpen

  Absoluut complimenten voor de wijze waarop Maurits de verhuur van ons appartement opgepakt heeft. Vanaf het eerste contact tot aan het moment van tekenen van contract met nieuwe huurders keurig en efficiënt geholpen.

  Recensie door Rob Koot

  Lees verder

 • Zocherstraat 62 4

  Pelle was a great broker for when I sold my apartment - quick , responsive, smart, hard-working, and empathetic.

  Pelle was a great broker for when I sold my apartment - quick , responsive, smart, hard-working, and empathetic. Highly recommend!!

  Recensie door Nick Leddy

  Lees verder

 • Tuinstraat 19A

  Geduldig en heel deskundig

  Maurits heeft mij heel goed geholpen. Hij is aardig, behulpzaam, geduldig en heel deskundig. Ik kon vol vertrouwen het hele proces aan hem overlaten en als het nodig was trad hij met mij in overleg. Erg fijn.

  Recensie door Manja Pauka

  Lees verder

 • Max Havelaarlaan 409

  Ik ben blij dat ik een nieuw huis heb en uitstekende ondersteuning bij mijn onroerend goed.

  Ik ben blij dat ik een nieuw huis heb en uitstekende ondersteuning bij mijn onroerend goed. Hij antwoordde me zonder enige vertraging en deed zijn best om aan mijn verzoek te voldoen. het was geweldig werk.

  Recensie door Takashi

  Lees verder

 • Admiraal de ruiterweg 128

  Ik had me geen betere aankoopmakelaar kunnen bedenken dan Pelle.

  Ik had me geen betere aankoopmakelaar kunnen bedenken dan Pelle. Het contact ging informeel en snel, hij zat strak op de bal en heeft me behoud veel meer over te bieden dan ik van plan was en wist toch het eerste huis waar we op boden binnen te slepen! Topper!

  Recensie door Rico

  Lees verder

 • Waldeck Pyrmontlaan 18C

  Professioneel en deskundig

  Helemaal top! Altijd daar wanneer je haar nodig hebt! Goede communicatie, professioneel en deskundig!

  Lees verder

  Makelaar: Sabine Wendel

 • Crynssenstraat 61-1 Amsterdam

  Met een perfecte timing onze echtelijke woning in Amsterdam verkocht

  Hubert heeft ons dit voorjaar 2022 geholpen bij de aankoop van twee woningen, te weten een in Amsterdam en een woning in Zaandam, en met een perfecte timing onze echtelijke woning in Amsterdam verkocht. Dit alles in een relatief korte termijn en naar tevredenheid. Ik heb Hubert leren kennen als een bekwame makelaar met een sociale instelling. Hij heeft de tijd genomen om ons bij te staan in dit...

  Recensie door Peter Ruyter

  Lees verder

  Makelaar: Hubert Lut

 • Rustenburgerstraat 152 I

  Pelle went to great lengths to understand what we needed and recommended us the best options to search.

  We were lucky to have Pelle to guide us through the purchasing process. Pelle went to great lengths to understand what we needed and recommended us the best options to search. As a result, we were able to find suitable apartments without wasting our time on too many viewings. Pelle was invaluable also in the bidding process. He evaluated the technical side, estimated the price correctly, and wa...

  Recensie door Eva Stejskalova

  Lees verder

 • Joan Melchior Kemperstraat 117 H

  We zouden hem absoluut aan anderen aanbevelen.

  We zijn Pelle ontzettend dankbaar voor zijn hulp bij de aankoop van ons eerste huis. Hij heeft veel kennis van de markt, heeft ons deskundig geadviseerd en ervoor gezorgd dat we binnen twee maanden een huis hebben kunnen kopen! Het contact was erg prettig, hij is erg goed bereikbaar en denkt op een fijne manier mee. We zouden hem absoluut aan anderen aanbevelen.

  Recensie door Annelieke Hulzebosch

  Lees verder

 • Monnickendamstraat 2, Zaandam

  Top geregeld en ook een snelle verkoop

  Goed inzicht in de markt, weet wat hij moet doen en wist ons te motiveren hoe wij het huis moesten presenteren voor de verkoop en begeleide ons ook met de nieuwe aankoop die tot volle tevredenheid is geslaagd. Top geregeld en ook een snelle verkoop. Bedankt voor de goede samenwerking.

  Recensie door Hans Klinkenberg

  Lees verder

  Makelaar: Hubert Lut

 • Spinakerhof 114

  Verkoop verliep erg soepel

  Altijd bereikbaar en reageert snel. Gaat ook achter zaken aan, waar hij niet achteraan hoort te gaan. Hierdoor verliep alles erg soepel.

  Recensie door Marja & Niels

  Lees verder

 • Van reigersbergenstraat 176

  Bij problemen dacht hij mee en kwam met oplossingen.

  Pelle heeft mij bij het verkoopproces steeds heel goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden. De begeleiding en het contact waren goed en prettig. Hij was vriendelijk en zakelijk. Bij problemen dacht hij mee en kwam met oplossingen. Zijn bereikbaarheid was uitstekend met altijd een snelle reactie. Ik ben heel tevreden, ook over de presentatie van het huis met mooie foto’s, en met het resultaat....

  Recensie door Lia

  Lees verder

 • Nedersticht 278 : Glitterstraat 232

  Transparant, duidelijk en snel

  In deze hectische huizenmarkt heeft Maurits mij van begin tot het eind bijgestaan, praktisch en mentaal. Eerst om mijn appartement te verkopen en erna om een nieuw appartement aan te kopen. In beide trajecten was hij transparant, duidelijk en snel in de communicatie, gaf hij mij de juiste informatie of legde hij het uit als ik het niet helemaal begreep. Kortom, Maurits is gewoon een toppe...

  Recensie door Cyrille van Hoof

  Lees verder

 • Verkoop Schipbeekstraat 34-h

  Prettige samenwerking in moeilijkere markt

  Bedankt voor de prettige samenwerking ook in de moeilijkere markt.

  Recensie door Jorrit en Femke Pilaar

  Lees verder

 • Noord-Spierdijkerweg 146, Spierdijk

  Fantastisch geholpen

  Hans Koppes heeft ons fantastisch geholpen met de aankoop van ons nieuwe en de verkoop van ons huidige huis als combinatie deal. Hans is uiterst professioneel, enthousiast en doet dat extra stapje om alles perfect voor je te regelen. Hij is makkelijk in de omgang en altijd bereikbaar. Kortom een top makelaar!

  Recensie door Mevr. Nicole Willemse

  Lees verder

  Makelaar: Hans Koppes

 • Alexanderkade 10

  We've found an apartment of my dream in crazy Amsterdam in three weeks!

  We've found an apartment of my dream in crazy Amsterdam in three weeks! Pelle is very knowledgeable, supportive, and responsive, always makes an effort to adjust to the requests. I really appreciated that sometimes he played the devil's advocate to bring different perspectives on such a complex process. He helped me to establish the right strategy for the house search, was fast to react when I ...

  Recensie door Anna

  Lees verder

 • Ten Katestraat 47 3

  Uiteindelijk dankzij Pelle in een steeds moeilijker markt voor een prima prijs verkocht.

  Pelle communiceert helder en geeft duidelijk aan wat haalbaar is en wat niet. Uiteindelijk dankzij Pelle in een steeds moeilijker markt voor een prima prijs verkocht.

  Recensie door René Maat

  Lees verder

 • Ruimzicht 133

  Hij is enthousiast, toegankelijk, goed bereikbaar en heeft kennis van zaken

  Pelle heeft mij zeer goed geholpen met de verkoop van mijn appartement. Hij is enthousiast, toegankelijk, goed bereikbaar en heeft kennis van zaken. Hij stelde mij gerust als het moest en gaf goede aanwijzingen m.b.t. de verkoop. Ik weet niet goed of de afwezigheid van Pelle bij de bezichtigingen (hij was toen helaas ziek), nog van invloed is geweest op de biedingen. Verbeterpunten zijn het bur...

  Recensie door A Boot

  Lees verder

 • Bocholstraat 98

  De adviserende rol is top!

  Pelle heeft veel tijd in de verkoop van mijn huis gestoken. Als ik contact met hem zocht, reageerde hij altijd snel. Dingen die ik niet goed begreep, heeft hij rustig uitgelegd. De adviserende rol is top!

  Recensie door Jolanda

  Lees verder

 • Zocherstraat 511

  Zonder zijn toewijding en marktkennis waren we nooit bij zo’n fantastische koop uitgekomen

  Ik heb samen met Pelle gewerkt. Hij was leuk in de omgang en professioneel in zijn meningen. Ook deed hij makkelijk een stap extra in een markt en bij huizen waar wij vonden dat het echt nodig was. Zonder zijn toewijding en marktkennis waren we nooit bij zo’n fantastische koop uitgekomen. Namens ons zeer veel dank!!

  Recensie door Robert Wijers

  Lees verder

 • Borgerstraat 264-3

  Tot in de puntjes voorbereid

  Een hele fijne eerste kennismaking waarbij Maurits tot in de puntjes voorbereid was, rustig de tijd nam en goed meedacht. Daarna besloten het huis toch niet op de markt te brengen maar ondanks dat bleef Maurits beschikbaar voor advies. Heel veel dank voor je tijd!

  Recensie door Emilie Merkx

  Lees verder

 • Marco Polostraat 266-1

  Snel een woning gevonden

  Heel tevreden met Maurits als aankoopmakelaar! De communicatie was goed en Maurits was betrokken. We hebben snel een woning gevonden. Aanrader!

  Recensie door Femke en Calvin

  Lees verder

 • Welnastraat 301

  Enthousiaste, joviale makelaar

  Jan Jaap is een enthousiaste, joviale makelaar die op een vrolijke maar ook attente manier contact heeft met de mensen. Hij was geïnteresseerd om dit appartement te verkopen ondanks het feit dat hij deze buurt niet zo goed kent. Dat hij daarna meteen ook weer een nieuw appartement daar verkocht heeft, spreekt boekdelen.
  We zijn zeer tevreden over de begeleiding van zowel de bezichtigingen a...

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Rustenburgerstraat 152 I

  His remarks were very helpful. His analysis of the property and good relations helped us snatch the property at the end.

  Right from the start Pelle was a great match, he understood what I was looking for and recommended areas that would suit me. His remarks were very helpful. His analysis of the property and good relations helped us snatch the property at the end. Great experience.

  Recensie door Tomáš Buša

  Lees verder

 • Nigellestraat 133

  Hij werkt hard en doet er alles aan om te 'winnen', en dat is (heel snel) gelukt!

  Pelle is een ontzettend enthousiast, schakelt snel en geeft goed onderbouwd advies. Pelle heeft humor en is vriendelijk. Hij werkt hard en doet er alles aan om te 'winnen', en dat is (heel snel) gelukt! Binnen 2 maanden hadden wij ons droomhuis. Dankzij Pelle hebben we dit hele proces met een glimlach kunnen ervaren.

  Recensie door Aida Bilajbegovic

  Lees verder

 • Brenner 27

  Thanks to Pelle we have managed to win the bid for the second house that we've viewed in Amsterdam!

  Thanks to Pelle we have managed to win the bid for the second house that we've viewed in Amsterdam! Pelle was 100% helpful and enthusiastic on every step of the process! He was always willing to go the extra mile in order for us to get what we wished for. We also appreciated that he was always replying very fast and his sense of humor made us feel very comfortable. Thank you for your outstandin...

  Recensie door Ruxandra Dogaru

  Lees verder

 • Bilderdijkkade 4 A2

  Altijd bereikbaar voor vragen of eerlijk advies

  Maurits heeft ons snel aan een huis geholpen. Tevens is hij enthousiast en altijd bereikbaar voor vragen of eerlijk advies. Wij zouden Maurits zeker aanraden.

  Recensie door Femke & Jelle

  Lees verder

 • Uiterwaardenstraat 360-1

  Beschikt over zeer goede marktkennis

  Maurits heeft enorm goed geholpen bij de verkoop van mijn woning en op een professionele wijze snel toegewerkt naar een succesvolle transactie. Hij heeft daarbij aangetoond over zeer goede marktkennis te beschikken en met zijn enthousiasme veel goede bezichtigingen gegeven.

  Recensie door Frank Jansen

  Lees verder

 • Gerard doustraat 723

  Pelle showcased his professionalism, but at the same time, very honest and friendly approach

  As an agent for a young expat pair looking for an apartment in Amsterdam, Pelle showcased his professionalism, but at the same time, very honest and friendly approach. He thoroughly explained and helped with everything from the first until the very last day, and is even still available after the purchase. Moreover, we really appreciated his availability and quick replies, even during weekend an...

  Recensie door Jakub Barkac

  Lees verder

 • Hoofdweg 307-2

  Also, apart from being a great makelaar, he's also an awesome person.

  Pelle was a great makelaar! He has always been there, from the moment I went to his office to discuss about my ideas until the moment I got my dream apartment. The whole process was pretty easy with him. Pelle is a person who's able to explain you everything in a very easy way. Do not have any doubt that you will always make the right choices when he's next to you. He has a lot of knowledge abo...

  Recensie door Naufal Aros

  Lees verder

 • Kuipersstraat 55

  weet de stress weg te nemen die gepaard gaat met het verkopen van een huis

  Pelle is een hele fijne makelaar, en een mooi persoon. Zijn aanpak is persoonlijk, hij is helder over de verwachtingen, en weet de stress weg te nemen die gepaard gaat met het verkopen van een huis. Ik stond onder druk omdat mijn huis in een bepaalde periode verkocht moest worden net toen de markt aan het kantelen was. Hij heeft er voor gezorgd dat ik mijn kalmte heb kunnen bewaren, goed op de ...

  Recensie door Natalie Semaka

  Lees verder

 • Tweede van der Helststraat 95-3

  Zo goed als geen omkijken naar

  Maurits van Leeuwen heeft het hele proces rond de verkoop van ons appartement van begin tot einde geleid en prima uitgevoerd. Wij hadden er zelf zo goed als geen omkijken naar. Een makelaar die wij ten zeerste aan kunnen bevelen.

  Recensie door Robert Leuftink

  Lees verder

 • Postjesweg 18- 2

  I struggled before with other Markelaars, but with him the process was easy and smooth.

  Pelle helped me to find a great apartment in Amsterdam - I struggled before with other Markelaars, but with him the process was easy and smooth. We had few viewings and the first bid that we did was the right one. He is very communicative, and answered lots of questions from my side, and also gave great advices during the viewings and also after my bid got accepted. I definitely recommend him.<...

  Recensie door G Ribeiro

  Lees verder

 • Javastraat 23-2

  Maurits helpt je kijken naar de dingen waar je niet gelijk aan denkt

  Maurits heeft ons goed geholpen met het aanschaffen van ons eerste huis; hij kent het wereldje, is beschikbaar (ook in het weekend) & helpt je kijken naar de dingen waar je niet gelijk aan denkt als je een potentiële woning binnenstapt. Bedankt!!

  Recensie door Xander Waller

  Lees verder

 • Archimedesplantsoen 35-h

  Hele goede begeleiding, altijd bereikbaar

  Het verkooptrajecten van ons huis is door Maurits begeleid. Hele goede begeleiding, altijd bereikbaar, vol enthousiasme en een goede marketing! Goede adviezen gegeven waardoor we het maximale uit de verkoop hebben kunnen halen! Ik kan het iedereen aanraden om met Maurits te werken, volgende keer weer!

  Recensie door Nadja Krämer

  Lees verder

 • Verkoop Seinpostweg 4 F 24, Zandvoort

  Geheel ontzorgt, zoals het hoort

  Prettig en professionele makelaar. Directe communicatie en duidelijke offerte. De makelaar heeft ons geheel ontzorgt. Gewoon zoals het hoort.

  Recensie door Hans ter Velde

  Lees verder

 • Afrikanerplein 7-2

  In korte tijd goed geslaagd

  Maurits heeft mij goed begeleid in de hectische markt van Amsterdam. In korte tijd goed geslaagd in het vinden van een fijn appartement voor mijn kinderen.

  Recensie door Sylvia Tholenaars

  Lees verder

 • Van Bossestraat 78 2

  I feel deeply grateful for Pelle's service in selling my house and I cannot recommend him highly enough.

  I feel deeply grateful for Pelle's service in selling my house and I cannot recommend him highly enough. He is extremely dedicated to his clients, well beyond what I could ever expect. This allowed me to feel completely reassured that my house would be sold the best way possible which was a great relief after having issues some other agencies. His knowledge of the market proved to be invaluable...

  Recensie door Brian Miller

  Lees verder

 • Transvaalstraat 68-4

  Very professional and helpful!

  We purchased an apartment in Amsterdam with the help of Maurits and he was very professional and helpful!

  Recensie door Luna & Andre

  Lees verder

 • Peursumstraat 16

  Iemand die me kon helpen

  Ik wilde heel graag iemand die me kon helpen in de beste bende van de huizenmarkt van Amsterdam..

  Recensie door Jop Baelemans

  Lees verder

 • Spaarndammerstraat 145-h

  Meteen de eerste bieding raak

  Maurits heeft gezorgd voor een soepel en onbezorgd koopproces. Mede dankzij zijn daadkrachtige optreden was het meteen de eerste bieding raak. Bedankt Maurits!

  Recensie door Kasper & Sonja

  Lees verder

 • Fie Carelsenhof 22, Zaandam

  Dream house come true

  Superb service, excellent communication. Whether you are buying, selling or renting - highly recommended! Special thanks to Sabine for making our dream house come true.

  Recensie door Jevgenijs Vjalihs

  Lees verder

  Makelaar: Sabine Wendel

 • Schalk burgerstraat 28

  Pelle is somebody you can trust

  In the crazy market that is Amsterdam, Pelle is somebody you can trust. Me and my husband have been demanding customers and Pelle has been able to support and suggest us when was wise to make a bid or not to. I definitely recommend him if you need to buy or sell your house.

  Recensie door Noemi Nicastro

  Lees verder

 • Zeeburgerdijk

  He was able to adapt very quickly

  Maurits was incredibly helpful during the whole process of buying a house. He was always available and responded very quickly to all communication from our side. He was also very helpful in translating documents and emails to ensure we knew what was happening at all times. As we viewed more apartments and our requirements changed, he was able to adapt very quickly and help us continue our...

  Recensie door Kirstin

  Lees verder

 • Monnickendamstraat, Zaandam

  Top geregeld en ook een snelle verkoop.

  Goed inzicht in de markt, weet wat hij moet doen en wist ons te motiveren hoe wij het huis moesten presenteren voor de verkoop en begeleide ons ook met de nieuwe aankoop die tot volle tevredenheid is geslaagd. Top geregeld en ook een snelle verkoop. Bedankt voor de goede samenwerking.

  Recensie door Hans Klinkenberg

  Lees verder

  Makelaar: Hubert Lut

 • Geadviseerd bij koop

  Enorm geholpen met de koop

  Maurits was erg vriendelijk en heeft mij enorm geholpen met de koop. Hij heeft de gesprekken tussen mij en de verkopers gefaciliteerd en gezorgd dat beide partijen tevreden waren. Ik had pech met mijn aankoopmakelaar, maar ik kreeg van Maurits antwoord op mijn vragen waardoor ik me niet geheel alleen gelaten voelde. Het was een fijne samenwerking!

  Recensie door Maartje Fritsche

  Lees verder

 • Archimedesplantsoen 70-h

  Ons droomhuis binnen 3 maanden

  Hij heeft ons getipt over huis wat we uiteindelijk gekocht hebben. Binnen 3 maanden hebben wij ons droomhuis gekocht.

  Recensie door Hannah & Wouter

  Lees verder

 • Raamplein 26

  Contact was erg prettig

  Maurits heeft ons goed en snel geholpen bij het vinden van ons huis, het contact was erg prettig.

  Recensie door Bart

  Lees verder

 • Bertus van Grouwstraat 23

  Enthusiast toch realistisch, hij luistert erg goed naar wensen en motivatie, en gaat de dialoog met je aan.

  Pelle is een fijn open en eerlijk, no-nonsense makelaar. Enthusiast toch realistisch, hij luistert erg goed naar wensen en motivatie, en gaat de dialoog met je aan. Je voelt je gauw in vertrouwde handen bij Pelle!

  Recensie door Ciarán Ó Néill

  Lees verder

Naar boven