Reviews

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Wie is de beste makelaar?

Een van de bronnen van onze reviews is Wie is de Beste Makelaar. Dit is een keurmerk voor makelaars die een 8 of hoger scoren in klanttevredenheid. Met een gemiddeld cijfer van 9,6 voldoen onze makelaars ruimschoots aan deze norm. Ook tevreden over onze dienstverlening? Laat uw waardering achter op een van deze reviewsites!

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
 • Rupelmonde 27

  Uitstekend geholpen bij verkoop en aankoop

  Jan Jaap heeft ons uitstekend geholpen bij zowel de verkoop van onze oude woning als de aankoop van onze nieuwe woning. Voor de aankoop was zijn kijk op koopwoningen en hulp bij een lastige onderhandeling onontbeerlijk. Bij de verkoop heeft hij door goede marketing en communicatie met potentiële kopers een veel beter resultaat weten te halen dan wij hadden verwacht. Zijn hulp is dan ook zeer aa...

  Recensie door Dhr. Waalewijn

  Lees verder

 • Geen verkoop

  Pelle is erg enthousiast en was goed voorbereid voor de verkoop van ons huis

  Pelle is erg enthousiast en was goed voorbereid voor de verkoop van ons huis. Ondanks dat de verkoop uiteindelijk anders is verlopen, bedanken we Pelle graag voor zijn inzet en adviezen voor zowel aankoop als verkoop.

  Recensie door Gera

  Lees verder

 • Raamplein 26

  Contact was erg prettig

  Maurits heeft ons goed en snel geholpen bij het vinden van ons huis, het contact was erg prettig.

  Recensie door Bart

  Lees verder

 • Geadviseerd bij koop

  Enorm geholpen met de koop

  Maurits was erg vriendelijk en heeft mij enorm geholpen met de koop. Hij heeft de gesprekken tussen mij en de verkopers gefaciliteerd en gezorgd dat beide partijen tevreden waren. Ik had pech met mijn aankoopmakelaar, maar ik kreeg van Maurits antwoord op mijn vragen waardoor ik me niet geheel alleen gelaten voelde. Het was een fijne samenwerking!

  Recensie door Maartje Fritsche

  Lees verder

 • Kastelenstraat 137 H

  He went above and beyond to help us

  Jan Jaap is an absolute star and he went above and beyond to help us in selling our apartment in a week! He is a professional yet very flexible and friendly and such a pleasure to work with. He comes highly recommended!

  Recensie door Dhr. Korfmaker

  Lees verder

 • Wethouder Insingerstraat 23

  Professionele speler op deze overspannen huizenmarkt

  "Buitengewoon prettige samenwerking met makelaar Rogier. Professionele speler op deze overspannen huizenmarkt. Heb wel wat meer betaald dan wat gebruikelijk is, maar uiteindelijk is het elke euro dubbel en dwars waard geweest. Deze makelaar zie ik na zijn fantastische werk meer als een vriend dan als alleen maar een zakelijke relatie. En dan als kers op de taart ook nog een fles Champagne meene...

  Recensie door Frank Huisman en Nelleke Prins

  Lees verder

 • Borgerstraat 264-3

  Tot in de puntjes voorbereid

  Een hele fijne eerste kennismaking waarbij Maurits tot in de puntjes voorbereid was, rustig de tijd nam en goed meedacht. Daarna besloten het huis toch niet op de markt te brengen maar ondanks dat bleef Maurits beschikbaar voor advies. Heel veel dank voor je tijd!

  Recensie door Emilie Merkx

  Lees verder

 • Slotermeerlaan 185-2

  Door Pelle had ik geen stress bij het verkopen van mijn huis!

  Pelle is een betrokken makelaar. Hij zorgt dat hij volledig geïnformeerd is over het huis dat hij verkoopt zodat hij alle vragen van potentiële kopers kan beantwoorden. Hij is professioneel in de omgang en reageert snel bij vragen. Door Pelle had ik geen stress bij het verkopen van mijn huis! Ik heb Pelle ook al als makelaar aangeraden bij vrienden!

  Recensie door Claudia

  Lees verder

 • Tweede van der Helststraat 95-3

  Zo goed als geen omkijken naar

  Maurits van Leeuwen heeft het hele proces rond de verkoop van ons appartement van begin tot einde geleid en prima uitgevoerd. Wij hadden er zelf zo goed als geen omkijken naar. Een makelaar die wij ten zeerste aan kunnen bevelen.

  Recensie door Robert Leuftink

  Lees verder

 • Westlandgracht 191 3

  Hij heeft mij meegenomen in het gedachteproces omtrent prijsstelling, stond open voor mijn input, maar was ook realistisch.

  Pelle is een ontzettend competente makelaar. Hij is enthousiast, super goed bereikbaar (telefonisch/Whatsapp/mail), eerlijk en betrouwbaar. Hij heeft mij meegenomen in het gedachteproces omtrent prijsstelling, stond open voor mijn input, maar was ook realistisch. Hij heeft meegedacht met de aankleding (welke klusjes waren handig om nog te doen) en geholpen bij het aanhaken van een interieur sty...

  Recensie door Piet Smit

  Lees verder

 • Complimenten voor de aanpak

  Keurig en efficiënt geholpen

  Absoluut complimenten voor de wijze waarop Maurits de verhuur van ons appartement opgepakt heeft. Vanaf het eerste contact tot aan het moment van tekenen van contract met nieuwe huurders keurig en efficiënt geholpen.

  Recensie door Rob Koot

  Lees verder

 • Leliegracht 5 2

  Prettige en deskundige makelaar

  Rogier de Vries van Remax is een prettige en deskundige makelaar die ons vooraf goede adviezen gaf en de verkoop op een doortastende manier heeft begeleid, met prettige 'prijs/kwaliteit verhouding'.

  Recensie door Dhr. Laurens

  Lees verder

 • Admiraal de ruiterweg 128

  Ik had me geen betere aankoopmakelaar kunnen bedenken dan Pelle.

  Ik had me geen betere aankoopmakelaar kunnen bedenken dan Pelle. Het contact ging informeel en snel, hij zat strak op de bal en heeft me behoud veel meer over te bieden dan ik van plan was en wist toch het eerste huis waar we op boden binnen te slepen! Topper!

  Recensie door Rico

  Lees verder

 • Bleau Erf 8-1

  I was impressed by his market knowledge

  I originally met Filipe at the viewing of another house. Although he was not representing me at that moment, his professionalism stood out to me from other makelaars and I remembered him. When I decided to sell my own house, I evaluated multiple makelaars in parallel. However, I ultimately selected Filipe to represent me on the basis of my prior experience with him and that he was the most prep...

  Recensie door Anthony

  Lees verder

 • Orteliustraat 152 2

  In deze moeilijke situatie voor kopers wist Pelle de balans te vinden tussen gekheid en realiteit.

  Pelle heeft ons super geholpen als aankoopmakelaar. Ik was zelf niet in de gelegenheid de bezichtigingen te doen en Pelle heeft samen met mijn dochter dit heel goed geregeld. In deze moeilijke situatie voor kopers wist Pelle de balans te vinden tussen gekheid en realiteit. Dank, Chris

  Recensie door Christian

  Lees verder

 • Peursumstraat 16

  Iemand die me kon helpen

  Ik wilde heel graag iemand die me kon helpen in de beste bende van de huizenmarkt van Amsterdam..

  Recensie door Jop Baelemans

  Lees verder

 • Javastraat 23-2

  Maurits helpt je kijken naar de dingen waar je niet gelijk aan denkt

  Maurits heeft ons goed geholpen met het aanschaffen van ons eerste huis; hij kent het wereldje, is beschikbaar (ook in het weekend) & helpt je kijken naar de dingen waar je niet gelijk aan denkt als je een potentiële woning binnenstapt. Bedankt!!

  Recensie door Xander Waller

  Lees verder

 • Tweede Oosterparkstraat 273

  Betrokken, transparant en eerlijk

  Rogier is betrokken, transparant en eerlijk. Een vriendelijke makelaar met verstand van zaken en professionele houding. Waar veel Amsterdamse makelaars bezichtigingsaanvragen na een ~20-tal afwijzen, organiseert hij voor elke aanvraag een bezichtiging en werkt op zaterdag indien nodig / nuttig. Ik zou hem zeker aanbevelen.

  Recensie door Mevr. Maud Best

  Lees verder

 • Meander 261

  Neemt altijd tijd voor je

  Contact met de makelaar verliep heel goed. Neemt altijd tijd voor Je. Zelfs contact opgenomen met een bedrijf omdat, ik zelf er niet doorheen kwam. Ik beveel de makelaar zeker aan.

  Recensie door Christina Verbrugge

  Lees verder

 • Marnixstraat 315 D

  Jouw woning is bij hem in zeer goede handen

  Rogier heeft mij ontzettend goed geholpen bij de verkoop van mijn woning. Door zijn kennis van de markt en uitgebreide netwerk was mijn woning snel verkocht voor een fantastische prijs. Tijdens het verkoopproces was Rogier altijd bereikbaar en hulpvaardig waarmee hij mijn verwachtingen heeft overtroffen. Dit was erg prettig omdat ik nog nooit een huis had verkocht en dit toch een spannend proce...

  Recensie door Mvr. Sabine

  Lees verder

Naar boven