Makelaar Maurits van Leeuwen

Makelaar Maurits van Leeuwen

Expertise: Rivierenbuurt, IJsselbuurt, Scheldebuurt, Rijnbuurt

Bel of WhatsApp 06-11701437 of e-mail naar mauritsvanleeuwen@remax.nl

Maurits van Leeuwen is als lokale buurtmakelaar actief in de Rivierenbuurt in Amsterdam, waaronder de IJsselbuurt, Scheldebuurt en de Rijnbuurt. Zijn klanten staan bij hem altijd centraal en hij zet zich elke dag weer voor de volle 100 procent in om ze zo goed mogelijk te adviseren. Maurits ziet zichzelf dan ook meer als woonadviseur dan als makelaar.

Meer waar maken

Maurits: “Ik vind het belangrijk dat mensen bij de aankoop van een huis niet alleen naar hun huidige situatie moeten kijken. Het gaat ook om de situatie over 5 tot 10 jaar. Een makelaar adviseert daarbij. Je speelt niet alleen een rol in onderhandelingen maar je schept ook een realistisch beeld en waar nodig geef je ook kritisch advies. Ook als dit advies betekent dat daardoor een aankoop of verkoop niet door gaat. Ik geloof meer in de lange termijnvisie. Het geluk en gevoel van je opdrachtgevers is het belangrijkste. En door altijd te werken met de filosofie 'Beloof minder en maak meer waar', zorg je dat je de tevredenheid en verwachtingen van je opdrachtgever overtreft.’’

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Expertise in vastgoed

“Wat voor mij begon als een hobby - kopen en verbouwen van appartementen – bleek een goede basis te zijn voor een vervolg in vastgoed. Dit was de start van mijn interesse in de koop en verkoop van woningen. Na verschillende vastgoedopleidingen en een carrière in bedrijfsonroerendgoed besloot ik mijn eerdere passie ‘de woningmakelaardij’ weer op te pakken bij de Makelaars van Amsterdam. Vooral het persoonlijke contact sprak mij aan. Ik volg nog steeds verschillende opleidingen om mijzelf nog bekwamer te maken in vastgoed en om mijn klanten nog beter te kunnen bedienen. Mijn voldoening haal ik dan ook uit het begeleiden en ondersteunen van mensen bij het kopen en verkopen van hun woning.”

Maak een afspraak voor verkoopadviesgesprek

Kennis van de Rivierenbuurt

Maurits is geboren in Amsterdam en is na een lange omweg sinds 2013 weer woonachtig in de Rivierenbuurt. Maurits: “De Maasstraat en de Amstel zijn mijn favoriete plekken van de Rivierenbuurt. Tevens heeft de Rivierenbuurt veel verborgen mooie plekjes en kleine lokale gezellige winkeltjes op de Rijnstraat, Maasstraat en de Scheldestraat. Daarnaast heb ik door de jaren heen een groot netwerk in en buiten het vastgoed opgebouwd in Amsterdam waardoor ik goed weet wat er speelt op de Amsterdamse huizenmarkt. Van dit netwerk maak ik dankbaar gebruik om mijn klanten zo goed mogelijk te adviseren.”

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Persoonlijke en lokale aanpak

Een lokale en persoonlijke aanpak vindt Maurits zeer belangrijk. “Je adviseert over iets dat een groot deel uitmaakt van iemands leven, namelijk een thuis. Om klanten succesvol te helpen bij het kopen van een huis in Amsterdam zet ik al mijn connecties en kennis in. Ik onderhoud nauw contact met klanten om duidelijk te weten wat zij van mij verwachten. Door deze persoonlijke aanpak ben ik altijd betrokken en weet ik op de juiste momenten in te spelen op kansen.” In combinatie met zijn lokale kennis kan Maurits u goed adviseren en uw succes binnen de Amsterdamse huizenmarkt aanzienlijk vergroten.

Maak een afspraak voor een zoekopdracht
  • Woningmarkt & WOII

    30 April 2021
    Notarissen en vastgoedhandelaren hebben in de Tweede Wereldoorlog op grote schaal misbruik gemaakt van Joods leed. Joodse woningeigenaren werden gedwongen hun woningen te verkopen voor een fractie van de waarde. Dat leidde tot een bloeiende handel in voormalig Joods vastgoed. Vooral omdat de oorspronkelijke eigenaar onzichtbaar werd gemaakt. Aan de hand van deze gruwelijke misstanden benadrukt onze makelaar Maurits van Leeuwen het belang van transparantie in de Amsterdamse woningmarkt van vandaag.
    Woningmarkt & WOII

Maak een afspraak

Maurits van Leeuwen

Neem contact op met Maurits van Leeuwen voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

  • U staat op het punt om uw huis te verkopen en wilt weten wat u ervoor kunt vragen. Onze makelaars helpen graag met een gratis waardebepaling. Hun kennis van de Amsterdamse huizenmarkt gaat tot op wijkniveau. Daarmee bent u verzekerd van de hoogst mogelijke adviesprijs voor uw woning.

    Ik wil een gratis waardebepaling

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven