Maurits heeft ons ontzettend geholpen bij het vinden van een prachtig huis in Amsterdam.

Meer beoordelingen
Verder lezen
9,4
Makelaar Maurits van Leeuwen

Makelaar Maurits van Leeuwen

Expertise: Watergraafsmeer

Bel of WhatsApp 06-11701437 of e-mail naar mauritsvanleeuwen@makelaarsvan.nl

Maurits van Leeuwen is een uitstekende makelaar en wijkspecialist van de wijk Watergraafsmeer. Door zijn jarenlange ervaring en kennis van de woningmarkt in deze wijk, is hij de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een nieuwe woning in Watergraafsmeer of de huidige woning in deze wijk wil verkopen. Maak kennis met Maurits.

Meer waar maken

Maurits: “Ik vind het belangrijk dat mensen bij de aankoop van een huis niet alleen naar hun huidige situatie moeten kijken. Het gaat ook om de situatie over 5 tot 10 jaar. Een makelaar adviseert daarbij. Je speelt niet alleen een rol in onderhandelingen maar je schept ook een realistisch beeld en waar nodig geef je ook kritisch advies. Ook als dit advies betekent dat daardoor een aankoop of verkoop niet door gaat. Ik geloof meer in de lange termijnvisie. Het geluk en gevoel van je opdrachtgevers is het belangrijkste. En door altijd te werken met de filosofie 'Beloof minder en maak meer waar', zorg je dat je de tevredenheid en verwachtingen van je opdrachtgever overtreft.’’

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Expertise in vastgoed

“Wat voor mij begon als een hobby - kopen en verbouwen van appartementen – bleek een goede basis te zijn voor een vervolg in vastgoed. Dit was de start van mijn interesse in de koop en verkoop van woningen. Na verschillende vastgoedopleidingen en een carrière in bedrijfsonroerendgoed besloot ik mijn eerdere passie ‘de woningmakelaardij’ weer op te pakken bij Makelaars van Amsterdam. Vooral het persoonlijke contact sprak mij aan. Ik volg nog steeds verschillende opleidingen om mijzelf nog bekwamer te maken in vastgoed en om mijn klanten nog beter te kunnen bedienen. Mijn voldoening haal ik dan ook uit het begeleiden en ondersteunen van mensen bij het kopen en verkopen van hun woning.”

Maak een afspraak voor verkoopadviesgesprek

Kenner van Watergraafsmeer

Maurits kent de wijk Watergraafsmeer als geen ander en weet precies wat er speelt op de woningmarkt. Hij is op de hoogte van de meest recente verkoop- en huurprijzen en weet altijd de juiste strategie te bepalen om de woning van zijn cliënten snel en tegen een goede prijs te verkopen of te verhuren. Bovendien is Maurits een zeer gedreven en betrokken makelaar die altijd zijn best doet om zijn cliënten te helpen. Hij luistert goed naar de wensen en behoeften van zijn cliënten en zorgt ervoor dat zij altijd op de hoogte zijn van de vorderingen en ontwikkelingen in het verkoopproces. Kortom, als u op zoek bent naar een makelaar die u van A tot Z begeleidt en die de wijk Watergraafsmeer door en door kent, dan is Maurits van Leeuwen de perfecte keuze voor u.

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Persoonlijke en lokale aanpak

Een lokale en persoonlijke aanpak vindt Maurits zeer belangrijk. “Je adviseert over iets dat een groot deel uitmaakt van iemands leven, namelijk een thuis. Om klanten succesvol te helpen bij het kopen van een huis in Amsterdam zet ik al mijn connecties en kennis in. Ik onderhoud nauw contact met klanten om duidelijk te weten wat zij van mij verwachten. Door deze persoonlijke aanpak ben ik altijd betrokken en weet ik op de juiste momenten in te spelen op kansen.” In combinatie met zijn lokale kennis kan Maurits u goed adviseren en uw succes binnen de Amsterdamse huizenmarkt aanzienlijk vergroten.

Maak een afspraak voor een zoekopdracht
  • 7 tips om van een Exclusief Open Huis een topdag te maken

    12 Juli 2023
    Het openstellen van een woning voor geïnteresseerden heeft grote voordelen. U bespaart er heel veel tijd mee en u krijgt vaak een hogere prijs voor uw woning. Daarom hebben wij onze Exclusief Open Huis standaard in ons promotiepakket. Onze makelaars zorgen voor zoveel mogelijk bezichtigers en doen er alles aan om uw huis in de schijnwerpers te zetten. Wat kunt u zelf doen? Onze makelaar Maurits van Leeuwen geeft 7 tips waarmee uw Exclusief Open Huis een nog groter succes wordt.
    7 tips om van een Exclusief Open Huis een topdag te maken

Maak een afspraak

Maurits van Leeuwen

Neem contact op met Maurits van Leeuwen voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven