Makelaar Filipe Batáglia

Makelaar Filipe Batáglia

Expertise: Plantagebuurt

Bel of WhatsApp 06-11607342 of e-mail naar filipebataglia@remax.nl

Filipe Batáglia is onze makelaar voor de Plantagebuurt. Hij heeft daar dichtbij gewoond en kent de buurt als geen ander. Daarnaast is hij actief in heel Amsterdam en omstreken. Door zijn grote mensenkennis en lokale expertise kan hij een optimale service bieden voor de koop of verkoop van uw woning in Amsterdam. Maak kennis met Filipe Batáglia.

Deskundigheid en mensenkennis

Na internationale successen als COO voor Suitsupply maakte Filipe zijn overstap naar de makelaardij. Filipe: “Ik heb het bemiddelen in de koop en verkoop van woningen altijd aantrekkelijk gevonden. Mijn deskundigheid gecombineerd met mijn mensenkennis komen daarin goed tot uiting. Op een hoog niveau werken met het grootste bezit van klanten en hen begeleiden in het aankoop- en verkoopproces zie ik als een ultieme uitdaging. De internationale expertise die ik heb opgedaan bij Suitsupply komt hierbij goed van pas.”

Maak een afspraak voor een Gratis Waardebepaling

Huis verkopen met een goed verhaal

“In mijn verkoopservice staat de klant centraal. Ik werk nauw samen met klanten om tot de verkoop te komen die het beste past bij de situatie. Want een huis verkopen in Amsterdam kan snel gaan maar bij een echt optimale verkoop komt veel meer kijken dan alleen maar een huis te koop zetten. Een huis heeft namelijk een verhaal dat verteld moet worden. Mensen moeten verliefd worden op een huis. En daar komen 3 factoren bij elkaar: visueel, gevoel en verhaal. Samen vormen ze een succesvolle verkoop.”

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Huis kopen met sterke onderhandeling

“Voor het kopen van een huis in Amsterdam kunnen mijn klanten rekenen op mijn complete aankoopservice. Daarbij koppel ik doortastendheid in het onderhandelen aan flair in begeleiding. Die combinatie maakt mij een expert in het aankoopproces. Een hoge mate van empathie zit in mijn bloed. En dat zet ik graag in voor mijn klanten.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Samen hoogste rendement

“Van nature heb ik een no-nonsense aanpak. Ik ben een ondernemer die gaat voor de volle 100%. Niet opgeven en pas stoppen als de klant tevreden is. Dat past goed bij de visie van RE/MAX waar zelfstandig ondernemerschap hoog in het vaandel staat. RE/MAX wil de traditionele manier van de makelaardij veranderen. Dat betekent dat we als zelfstandige makelaars samen met klanten de strategie bepalen en samen het hoogste rendement halen. Daarbij heb je altijd met één makelaar te maken die je door het hele proces van aankoop en verkoop helpt.”

Maak een afspraak voor een zoekopdracht
 • Wat doen de huizenprijzen?

  17 December 2020
  Als u uw huis in Amsterdam wilt verkopen wilt u weten wat het waard is. Met deze waarde kunt u bijvoorbeeld de markt op om een nieuwe woning te kopen. Maar wat bepaalt de waarde van uw woning? Onze makelaar Filipe Batáglia beschrijft 2 waardebepalingen en 5 trends die invloed hebben op de Amsterdamse huizenprijzen.
  Wat doen de huizenprijzen?

Maak een afspraak

Filipe Batáglia

Neem contact op met Filipe Batáglia voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

 • Gratis waardebepaling

  U staat op het punt om uw huis te verkopen en wilt weten wat u ervoor kunt vragen. Onze makelaars helpen graag met een gratis waardebepaling. Hun kennis van de Amsterdamse huizenmarkt gaat tot op wijkniveau. Daarmee bent u verzekerd van de hoogst mogelijke adviesprijs voor uw woning.

  Ik wil een gratis waardebepaling
  Gratis waardebepaling

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven