Haalt alles uit de kast om je optimaal van dienst te zijn

Meer beoordelingen
Verder lezen
9,4
Team Filipe Bataglia

Team Filipe Bataglia

Bel of WhatsApp 06-11607342 of e-mail naar filipebataglia@makelaarsvan.nl

Filipe Bataglia is een ervaren ondernemer in de makelaardij. Hij is al jaren actief binnen de “Makelaars van Amsterdam”-organisatie als makelaar. Filipe bewijst elke dag, samen met de medewerkers uit zijn team, dat hij een van de beste in zijn vak is.

Vraagbaak voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers

Filipe Bataglia is gespecialiseerd in de woningmakelaardij. Hij staat met zijn team dag en nacht klaar voor zijn klanten om het verkoopproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Filipe werkt al een groot deel van zijn leven in sales functies en zakelijke dienstverlening. Amsterdam kent hij inmiddels als zijn eigen achtertuin en hij voelt zich overal thuis. Zijn voorkeur gaat uit naar particuliere opdrachtgevers en particuliere beleggers. Filipe: ”Omdat in de Amsterdamse vastgoedmarkt creativiteit en oplossend vermogen essentieel zijn, voel ik mij als een vis het water in deze markt. Daarnaast woon ik in Het Gooi waar ik een groot netwerk heb opgebouwd en daar al veel aankoop en verkoop heb gedaan.”

Maak een afspraak voor een Gratis Waardebepaling

Deskundigheid en mensenkennis

Inmiddels heeft Filipe een groot netwerk opgebouwd van notarissen, beleggers en financieringsspecialisten. Het werken in en met een team heeft zijn voorkeur. “Het leuke van het team is dat wij het met z'n allen doen en dat zie je terug in de resultaten en het werkplezier. Alle panden worden in het team besproken en samen bepalen wij de beste strategie om een pand te verkopen. Wij hebben allemaal onze eigen specialisatie en kwaliteiten waardoor wij als geheel meer kunnen betekenen voor een klant dan individueel. Samen met Ton Coffeng als partner kunnen wij juist complexere dossiers aan. Met name over beleggingen, financieringen en huurvraagstukken.”

Maak een afspraak voor een oriëntatiegesprek

Resultaat staat voorop

“Juist omdat wij veel weten van Amsterdam en wat er speelt, behalen wij betere resultaten. Opdrachtgevers bouwen een band op met onze makelaars en vaak ontstaat er uit een eerste verkoop een langdurige relatie. Binnen het team hebben wij allemaal een bepaald vakgebied. Zodat we voor elke opdracht een passende oplossing hebben. Zo kunnen wij net even meer service bieden en behalen wij vaak betere resultaten voor onze klanten.”

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Maximale ontzorging

Filipe vormt samen met assistent makelaar Jordi Leenders en Vesile Turgut als commercieel medewerkster Team Filipe Bataglia. Jordy is geboren in Eindhoven en heeft na het behalen van een tweetalig VWO diploma de masteropleiding Innovation Management aan de technische bedrijfskunde op de TU/e gevolgd. Jordi: "Ik ben altijd al ondernemend geweest en hou ervan om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ik was op zoek naar een baan waarbij ik die eigenschappen kon gebruiken en ben terecht gekomen bij de makelaardij. Vesile Turgut is als commercieel binnendienstmedewerkster actief binnen het team en zorgt ervoor dat alles achter de schermen probleemloos verloopt. Een zeer belangrijke schakel tussen de makelaars, klanten en de notaris. Vesile woont in Amsterdam en heeft 6 jaar voor een advocatenfirma gewerkt als legal assistent en 2 jaar bij de gemeente Amsterdam als erfpacht beheerder. Vesile is afgestudeerd aan de HVA studierichting Recht en Maatschappij. Filipe: “Werken in teamverband betekent ook meer flexibiliteit. We zijn daarom ook na kantoortijden goed bereikbaar. En we kunnen elkaars bezichtigingen overnemen als dat nodig is. Als aanvulling op ons team werken we met partners op het gebied van notariaat, hypotheekadvies, bouwkundige zaken, styling en fotografie. Zodat onze relaties altijd in één keer klaar kunnen zijn met de aankoop of verkoop van hun woning. Want maximale ontzorging staat bij ons op de eerste plaats.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Specialisatie

Makelaars van Amsterdam werkt met zelfstandige makelaars die allen werken vanuit kernspecialiteiten. Als franchiseformule stimuleren wij de gerichte aanpak waarbij we iedere makelaar vragen om zich te focussen op bijvoorbeeld een wijk, marktsegment of doelgroep waarmee hij of zij affiniteit heeft. Filipe: "Door deze werkwijze versterken wij elkaar en kunnen wij relevante informatie en kennis delen met klanten en collega’s. Zo worden wij als collectief steeds sterker. Het kantoor informeert ons als makelaar ieder kwartaal voor wat betreft het aantal verhuisbewegingen, het actuele woningaanbod, de gemiddelde huizenprijzen, relevante demografische informatie, hotspots in de wijk, buurtcentra, scholen en ondernemingen die bovengemiddeld staan aangeschreven."

Maak een afspraak voor een zoekopdracht
 • Woning stylen of leeg presenteren bij verkoop?

  31 Maart 2023
  Wij krijgen regelmatig de vraag of het beter is om een woning te verkopen met styling of helemaal leeg te fotograferen. Belangrijk. Want de manier waarop een woning wordt gepresenteerd heeft een grote invloed op de interesse van potentiële kopers en de prijs waarvoor het huis uiteindelijk wordt verkocht. Onze makelaar Filipe Bataglia vertelt over het effect van presentatie bij de verkoop van woningen in Amsterdam.
  Woning stylen of leeg presenteren bij verkoop?

Maak een afspraak

Filipe Bataglia

Neem contact op met Filipe Bataglia voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

 • Gratis waardebepaling

  U staat op het punt om uw huis te verkopen en wilt weten wat u ervoor kunt vragen. Onze makelaars helpen graag met een gratis waardebepaling. Hun kennis van de Amsterdamse huizenmarkt gaat tot op wijkniveau. Daarmee bent u verzekerd van de hoogst mogelijke adviesprijs voor uw woning.

  Ik wil een gratis waardebepaling
  Gratis waardebepaling

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven