Filipe gaat door totdat je de juiste prijs krijgt

Meer beoordelingen
Verder lezen
9,3
Makelaar Filipe Bataglia

Makelaar Filipe Bataglia

Expertise: Schinkelbuurt, Willemsparkbuurt en Stadionbuurt

Bel of WhatsApp 06-11607342 of e-mail naar filipebataglia@makelaarsvan.nl

Filipe Bataglia is een ervaren ondernemer in de makelaardij. Hij is al jaren actief binnen de “Makelaars van Amsterdam”-organisatie als makelaar in Amsterdam. Filipe bewijst elke dag, samen met de medewerkers van Team Filipe Bataglia, dat hij een van de beste in zijn vak is.

Vraagbaak voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers

Filipe Bataglia is gespecialiseerd in de woningmakelaardij en staat met zijn team dag en nacht klaar voor zijn klanten om het verkoopproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Filipe werkt al een groot deel van zijn leven in sales functies en zakelijke dienstverlening. Amsterdam kent hij inmiddels als zijn eigen achtertuin en hij voelt zich overal thuis. Zijn voorkeur gaat uit naar particuliere opdrachtgevers en particuliere beleggers. Filipe: ”Omdat in de Amsterdamse vastgoedmarkt creativiteit en oplossend vermogen essentieel zijn, voel ik mij als een vis het water in deze markt”.

Maak een afspraak voor een Gratis Waardebepaling

Deskundigheid en mensenkennis

Inmiddels heeft Filipe een groot netwerk opgebouwd van notarissen, beleggers en financieringsspecialisten. Het werken in en met een team heeft zijn voorkeur. “Het leuke van het team is dat wij het met z'n allen doen en dat zie je terug in de resultaten en het werkplezier. Alle panden worden in het team besproken en samen bepalen wij de beste strategie om een pand te verkopen. Wij hebben allemaal onze eigen specialisatie en kwaliteiten waardoor wij als geheel meer kunnen betekenen voor een klant dan individueel. Samen met Ton Coffeng als partner kunnen wij juist complexere dossiers aan. Met name over beleggingen, financieringen en huurvraagstukken.”

Maak een afspraak voor een Gratis Waardebepaling

Resultaat staat voorop

“Juist omdat wij veel weten van Amsterdam en wat er speelt, behalen wij betere resultaten. Opdrachtgevers bouwen een band op met onze makelaars en vaak ontstaat er uit een eerste verkoop een langdurige relatie. Binnen het team hebben wij allemaal een bepaald vakgebied. Zodat we voor elke opdracht een passende oplossing hebben. Zo kunnen wij net even meer service bieden en behalen wij vaak betere resultaten voor onze klanten.”

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Maximale ontzorging

Filipe vormt samen met assistent makelaar Jordy Leenders Team Filipe Bataglia. Filipe: “Werken in teamverband betekent ook meer flexibiliteit. We zijn daarom ook na kantoortijden goed bereikbaar. En we kunnen elkaars bezichtigingen overnemen als dat nodig is. Als aanvulling op ons team werken we met partners op het gebied van notariaat, hypotheekadvies, bouwkundige zaken, styling en fotografie. Zodat onze relaties altijd in één keer klaar kunnen zijn met de aankoop of verkoop van hun woning. Want maximale ontzorging staat bij ons op de eerste plaats.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Specialisatie

Makelaars van Amsterdam werkt met zelfstandige makelaars die allen werken vanuit kernspecialiteiten. Als franchiseformule stimuleren wij de gerichte aanpak waarbij we iedere makelaar vragen om zich te focussen op bijvoorbeeld een wijk, marktsegment of doelgroep waarmee hij of zij affiniteit heeft. Filipe: "Door deze werkwijze versterken wij elkaar en kunnen wij relevante informatie en kennis delen met klanten en collega’s. Zo worden wij als collectief steeds sterker. Het kantoor informeert ons als makelaar ieder kwartaal voor wat betreft het aantal verhuisbewegingen, het actuele woningaanbod, de gemiddelde huizenprijzen, relevante demografische informatie, hotspots in de wijk, buurtcentra, scholen en ondernemingen die bovengemiddeld staan aangeschreven."

Maak een afspraak voor een zoekopdracht
 • Huizenprijzen & inflatie

  21 April 2022
  De Amsterdamse huizenprijzen blijven de gemoederen behoorlijk bezig houden. Gaan ze dalen of stijgen? Is dit nu wel of niet een goed moment om te kopen of verkopen? De huidige inflatie doet daar nog een flinke schep bovenop. Wat doet die met de huizenprijzen? Onze makelaar Filipe Bataglia over de invloed van inflatie op de woningmarkt van Amsterdam. Er zijn weer kansen voor kopers...
  Huizenprijzen & inflatie

Maak een afspraak

Filipe Bataglia

Neem contact op met Filipe Bataglia voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

 • Gratis waardebepaling

  U staat op het punt om uw huis te verkopen en wilt weten wat u ervoor kunt vragen. Onze makelaars helpen graag met een gratis waardebepaling. Hun kennis van de Amsterdamse huizenmarkt gaat tot op wijkniveau. Daarmee bent u verzekerd van de hoogst mogelijke adviesprijs voor uw woning.

  Ik wil een gratis waardebepaling
  Gratis waardebepaling

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven