Update van RE/MAX PRO – de Makelaars van Amsterdam inzake het coronavirus

16-03-2020

Hoe gaan de Makelaars van Amsterdam om met het coronavirus? Vanzelfsprekend volgen ook wij de actualiteiten m.b.t. het coronavirus op de voet. Hierbij houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid en bekijken we het dag voor dag. Aanvullende maatregelen zullen wij op deze nieuwspagina blijven vermelden.

Hoe wij omgaan met het RIVM protocol binnen onze makelaardij in het kader van het coronavirus:  

Vooralsnog laten wij reeds geplande afspraken doorgaan, tenzij het mogelijk is om de zaken ook per telefoon, e-mail, Whatsapp of per post te bespreken, regelen en/of af te handelen.  

Bezichtigingen, taxaties en intakegesprekken via beeldbellen, Facetime of WhatsApp video te laten verlopen. Als de verkopers, kandidaat kopers en/of onze zelfstandig makelaars er geen probleem mee hebben, dan gaan één-op-één bezichtigingen op verzoek door.

Bij de afspraken nemen we de richtlijnen van het RIVM in acht door geen handen te schudden, afstand te houden, tussendoor regelmatig handen te wassen en te hoesten in de elleboog. 

Niet fit of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u beleefd verstandig te zijn, thuis te blijven en de afspraak voor een geplande bezichtiging, verkoopgesprek, taxatie of tekenen van een koopakte te annuleren. 

Onze Taxaterdag aanvragen zullen we per direct opvolgen en uitvoeren met hulpmiddelen zoals beeldbellen en video- of WhatsApp taxeren. Volg ons op Facebook

Ons kantoor blijft met minimale bezetting geopend. Om het advies en voorzorgsmaatregelen van de overheid te volgen, willen wij het contact bij voorkeur via de mail en telefoon 020-3331110 laten lopen. 

Onze medewerkers werken vanaf deze week zo veel mogelijk thuis, wel zorgen wij er voor dat er tijdens kantooruren altijd iemand op ons kantoor aanwezig is en we zijn gewoon bereikbaar. 

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, zullen wij die met u delen. 

Uw gezondheid en die van onze medewerkers gaat boven alles!

Team RE/MAX PRO – de Makelaars van Amsterdam

Lees ook: Makelaar Vraaglijn Corona

Naar boven