Buikslotermeer

Buikslotermeer

Modern wonen dichtbij een groene omgeving

Buikslotermeer heeft alle voorzieningen voor een moderne leefstijl. Naast winkels en uitgaansgelegenheden biedt Buikslotermeer ook een fantastische groene omgeving. Ontdek de grote diversiteit van deze bijzondere wijk in Amsterdam-Noord. 

Winkels en bioscoop

Het middelpunt van de Buikslotermeer is het winkelcentrum Boven ‘t Y. Hier vind je alle winkels die je maar kunt bedenken. Ook is er op het Buikslotermeerplein drie dagen per week markt. Nieuw is de Pathé bioscoop met 12 zalen en een evenementen foyer voor 500 personen. Deze bioscoop ligt direct naast het stadsdeelkantoor en metrostation Noord.

Plan van Gool

De buurten rond het Buikslotermeerplein zijn heel verschillend van aard. Ten zuiden van het plein ligt de buurt Plan van Gool, wat nu de titel beschermd stadsgezicht heeft gekregen. Plan van Gool is een aaneenrijging van galerijflats, verbonden door loopbruggen en een fantastisch groene omgeving. De woningen zelf zijn voor de helft sociale woningen en voor de andere helft koopflats.

Uw makelaar voor Amsterdam-Noord

Hubert Lut is onze gespecialiseerde makelaar voor Amsterdam-Noord. Hij woont er al 30 jaar met veel plezier. Hij heeft er gewerkt en zijn kinderen zijn er naar school gegaan. Ook is hij politiek actief geweest binnen het stadsdeel. Als geen ander is hij de makelaar om u te helpen bij aankoop, verkoop en aanhuur en verhuur in Amsterdam-Noord. Hubert: “Het leuke van Amsterdam-Noord is dat elke wijk zo z’n eigen kenmerken heeft. Ik heb de hele transformatie van ‘mindere omgeving’ naar het meest geliefde stadsdeel aan den lijve meegemaakt. Ik ken het stadsdeel en haar bewoners dan ook door en door en neem geïnteresseerden graag mee door ‘Noord’ om de vele woonkansen te tonen. Vooral de grote diversiteit in bouwvormen blijft me iedere dag weer aangenaam verrassen.” Maak kennis met Hubert Lut, uw makelaar voor Buikslotermeer in Amsterdam-Noord.

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in de Buikslotermeer, Amsterdam-Noord? Maak een afspraak met Hubert Lut, uw makelaar voor Buikslotermeer in Amsterdam-Noord. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten.

Naar boven