Buikslotermeer

Buikslotermeer

Modern wonen dichtbij een groene omgeving

Buikslotermeer heeft alle voorzieningen voor een moderne leefstijl. Naast winkels en uitgaansgelegenheden biedt Buikslotermeer ook een fantastische groene omgeving. Ontdek de grote diversiteit van deze bijzondere wijk in Amsterdam-Noord. 

Winkels en bioscoop

Het middelpunt van de Buikslotermeer is het winkelcentrum Boven ‘t Y. Hier vind je alle winkels die je maar kunt bedenken. Ook is er op het Buikslotermeerplein drie dagen per week markt. Nieuw is de Pathé bioscoop met 12 zalen en een evenementen foyer voor 500 personen. Deze bioscoop ligt direct naast het stadsdeelkantoor en metrostation Noord.

Plan van Gool

De buurten rond het Buikslotermeerplein zijn heel verschillend van aard. Ten zuiden van het plein ligt de buurt Plan van Gool, wat nu de titel beschermd stadsgezicht heeft gekregen. Plan van Gool is een aaneenrijging van galerijflats, verbonden door loopbruggen en een fantastisch groene omgeving. De woningen zelf zijn voor de helft sociale woningen en voor de andere helft koopflats.

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in de Buikslotermeer, Amsterdam-Noord? Maak een afspraak met een van onze makelaars. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten.

Naar boven